השכרת רכב בקנדה
-
שלום,
על איזה סוכנות רכב הייתם ממליצים לצורך השכרת רכב בקנדה? כולל כל הביטוחים.
תודה מראש
- מ.א.
-
השכרת רכב בקנדהאני שוכר דרך rentalcar והם עובדים עם הרבה סוכנויות. בדרך כלל Alamo שירות מעולה, מהיר ורכבים מצויינים.
-
שכירת רכב בקנדהבעיקרון כדאי להתקשר טלפונית לכל נציגויות וסוכני החברות הגדולות ולבקש הצעת מחיר תוך בקשת הנחה או התמקחות. לאחר מכן קח את ההצעה הזולה ביותר (באותם תנאים).
אם תבדוק גם סוכנויות זרות, שים לב האם זה עם ק"מ בלתי מוגבל, האם מותר לצאת למדינות שאינן גובלות במדינת ההשכרה, ביטוחים וכד'. כשאתה עושה זאת מול נציגים ישראלים, מובטח לך שיכללו את כל הכיסויים הביטוחיים הנדרשים לנהג ישראלי.
לפני 4 שנים שכרתי רכב בשדה התעופה של טורונטו לנסיעה בארה"ב וקנדה והחזרה בטורונטו בעיר. אז ההצעה הטובה ביותר שקיבלתי (לאחר הנחה) היתה של הרץ. עם זאת ולמרות שהרכב היה מצוין, היו לי תלונות על השרות של הרץ: עיכוב ארוך בדלפק שדה התעופה שבו ניסו לתת לי רכב שונה ממה שהזמנתי ובסוף השכירות גיליתי שתחנת ההשכרה בעיר איננה קיימת יותר בכתובת שנתנו לי ונאלצתי לנסוע להחזיר בשדה התעופה ומשם לקחת מונית בחזרה לעיר. פניה שלי לשרות הלקוחות של הרץ בארץ זכתה להתנערות בטענה שאין להם יותר רישומים על ההשכרה הנ"ל.
-
השכרת רכב בקנדההיי אדום,
אולי קצת מידע על סוג הטיול שלך יכול לעזור,
סוכניות שונות יש בשפע , בטח שבקנדה, אם אדע מה חשוב לך, אוכל להכווינך.
דני
-
השכרת רכב בקנדהטיול 12 יום בקנדה המזרחית. מסלול משוער: מונטריאול - 3 ימים. קוויבק - 3 ימים. נסיעה צפונה ל- Tadousac ב- 3 ימים וחזרה למונטריאול ביומיים.
- מ.א.
-
השכרת רכב בקנדהתתקשר טלפונית לכל הסוכנוית הרשומות מטה ותשווה מחירים ותנאים:
-
השכרת רכב בקנדהלא ציינת כמה נוסעים אתם ? מזוודות ??
אגב שוב בקנדה שכרתי רכב דרך rentalcar נחתתי וחיכה לי רכב פצפון....בלית ברירה שלמתי תוספת הגונה ושדרגתי למשהו סביר. חזרתי לארץ שלחתי תלונה ל- rentalcar וקיבלתי את כל הכסף בחזרה .......מאז אני רק עם הסוכנות הזו.
-
השכרת רכב בקנדהנוסעים: 2 מבוגרים + 2 ילדים גדולים.
מטען: 1 מזודה גדולה. 2 בינוניות. 1 טרולי ו- 1 צ'ימידן.