בוקינג - לא מה שחשבנו?
-
שנים שאני משתמש בבוקינג ונהנה מאתר מצויין שלא אכזב אף פעם: אם יש מספיק מבקרים וחוות דעתם טובה המלון מתגלה כמצופה כמלון טוב.
שאפשר אני תמיד משווה מחירים להזמנה ישירות מבית המלון - מעולם לא נתקלתי בהפרש במחירים - עד השנה.
השנה בשני מקרים נתקלתי בהפרשים לרעת בוקינג. במקרה אחד ההפרש היה משמעותי.
עד עכשיו חשבתי שהרווח מגולגל על בתי העסק ולא על הצרכנים. טעיתי?
אולי זה מקרה בודד?
האם נתקלתם במקרים דומים?
-
בוקינג - לא מה שחשבנו?נתקלתי בכמה מקרים שדירות באוסטריה או בתי מלון קטנים באיטליה הציעו לי מחירים הרבה יותר זולים במייל מאשר דרך אתרים כמו Booking.
בתי מלון בתכתובת ישירה איתם איפשרו לי להכניס מיטת תינוק ללא תשלום, בזמן שבאתרים כמו Booking לא היתה אופציה כזאת.
-
בוקינג - לא מה שחשבנו?השנה הזמנתי לינה באוסטריה וסלובניה, הסתכלתי בבוקינג על המקומות עם הניקוד הגבוה ובמייל ישיר איתם קבלתי מחיר יותר טוב משמעותית.
-
בוקינג - לא מה שחשבנו?מה שמוכיח שתמיד צריך לבדוק....
מזה שנים שאני משתמשת באתר, ותמיד הייתי מרוצה. מודה שאני לא תמיד משווה מחירים באתרים אחריםׂ. במיוחד היו חשובות לי המלצות הכותבים, שגם הן עוברות אצלי סינון מסויים.
לראשונה השנה נתקלתי בציון גבוה בבוקינג ,שניתן לצימר בקנדה, כאשר היה מרחק רב בין הציון והמלצות המבקרים ,למה שהיה במקום, למרות שהבעלים לא התחלפו.
נילי
-
בוקינג - לא מה שחשבנו?אני תמיד בודקת בבוקינג, מצליבה את חוות הדעת עם טריפאדוויזר (שהרבה פחות סלחני מבוקינג) ואז פונה ישירות למלון. המחיר שהמלון מציע ישירות ב-99% מהמקרים נמוך מהמחיר בבוקינג. כמובן באותם תנאי ביטול, א"ב וכו'. הכוונה ל-99% מההזמנות הפרטיות שלי. ב-1% כשהמחיר זהה אני מעדיפה להזמין דרך בוקינג, אז אין לי בעיה לבטל במידת הצורך ולא צריך לכתוב מכתב למלון עם בקשה לביטול לחכות לתשובה וכו'.
אלונה
-
בוקינג - לא מה שחשבנו?אני בדקתי בגרמניה-אוסטריה-אלזס וב-80 אחוז העלות הייתה זהה. פעם אחת יצא שהמלון היה זול בהרבה מבוקינג, ופעם אחת אפילו ביקשתי מבוקינג החזר לפי המדיניות שלהם שאם מוצאים יותר זול אז הם מחויבים להחזיר. הם היו די נוקשים עם המדיניות והמלון עשה מבצע רק לכמה ימים ועד שהתווכחתי אתם כבר עבר המבצע. אז עזבתי את זה. אבל באמת כדאי לבדוק אותם.
-
בוקינג - לא מה שחשבנו?אנחנו כמו glasha בודקים בבוקינג וטריפאדוויזר ובסוף מזמינים ישירות מהמלון.
מול המלון אנו עושים את ההתאמות של מיטת תינוק,כסא אוכל וכו....
גם עכשיו בבודפשט המלון נותן הסעה משדה תעופה במונית ובוקינג לא
-
בוקינג - לא מה שחשבנו?אנחנו כמו glasha בודקים בבוקינג וטריפאדוויזר ובסוף מזמינים ישירות מהמלון.
מול המלון אנו עושים את ההתאמות של מיטת תינוק,כסא אוכל וכו....
גם עכשיו בבודפשט המלון נותן הסעה משדה תעופה במונית ובוקינג לא