ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ריו - ביקור בסוף אוגוסט

פורום דרום אמריקה
    6
    22
    5584
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ofirts
      ofirts נערך לאחרונה על ידי

נשמע יופי של מלון

באסה...

אתה יכול לפרט מה הכוונה חוסר בטחון? ולמה עד כדי כך שבת זוגתך עזבה את המקום??

אגב - לגבי שטרן, גם אנחנו מתכוונים לקפוץ לשם. האם הם לוחצים ומנג'סים בטרוף? או שאפשר גם סתם כך לבא לחנות המפעל/מוזיאון שלהם ואפילו להשתמש בהסעה שלהם מבלי להרגיש שעושקים אותם?... ואז לקנות רק כי "לא נעים"....

אני מניח גם שדי מסוכן יהיה לצאת מהחנות עם או בלי תכשיט....

האם בכלל הביקור שם מומלץ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dregev03
        dregev03 נערך לאחרונה על ידי

נשמע יופי של מלון

חבל לפרט כי זה לא יוסיף לכם כלום. מה שחתול כתב אני חותם והוא נשמע לי גם מעודכן וגם עם פרספקטיבה.

כנראה שנכון  להיום  צריך להצניע סימני עושר והדוגמא היחידה שאתן מ89 היא שכשהתקרבנו עם האוטובוס מאוגואסו לריו ראינו את המקומיים מורידים תכשיטים לפני הכניסה לריו. ב2011 זה כבר היה סרט לגמרי אחר.

לגבי שטרן, הם באים למלונות ומציעים ביקור והסעה במרצדס וכל הפיתויים.

לא התכוונו ללכת אבל כשנפלנו על יום גשום והם באו והציעו שוב אז קפצנו וזה כבר היה אח"הצ. החלטנו ביננו שהולכים "רק לראות את המוזיאון" אבל אחרי המוזיאון (יפה) הם התלבשו על אשתי ואחרי ש"התאימו לה שרשרת יפה" הם "מצאו" עגילים ואח"כ גם צמיד במקצוענות שלא תאמן.

אותי ואת הבן פינקו בגלידות ומשקאות שלא "נפריע" בקיצור היה מאוד נחמד אבל השארנו שם יותר מ2000$ בגלל הגשם הזה ובגלל שזו הייתה היומולדת של אישתי Smile

לא נורא למי שזה לא יוצא מהאוכל של הילדים שלו אבל לא צריך את זה יותר מפעם בחיים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 2 / 2
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון