טס בנובמבר - כמה שאלות
-
אני הולך להיות בעיקר בפטאיה איך המזג אויר שם בנובמבר?
איך הפארק מים החדש והאומגות שם, שווה ללכת?
אני מנסה בפעם הראשונה להזמין מלון מאגודה וזה לא נותן לי לעשות הזמנה מעל 14 יום, זה בגלל שינוי במחיר החדר? אני צריך ל3 שבועות, לעשות 2 הזמנות אחת לשבועיים ועוד אחת לשבוע נוסף? ככה זה הולך?
ולטלפון יש איזה חבילה של שיחות או אינטרנט ללא הגבלה או גם וגם? זכור לי שיש משהו כזה
-
טס בנובמבר - כמה שאלותנובמבר בפאטיה מעט מאוד גשם יחסית.
כן המחירים משתנים בבתי המלון מידיי תקופה לכן
תוכל לבצע שתי הזמנות שונות באותו מלון הם ידעו
שזה אותו לקוח והחדר ישמר לך לכל התקופה.
אלא מה, המלצתי להזמין רק כמה ימים להתחלה ולראות
אם המלון ראוי ומתאים לך אם כן תאריך אם לא תחליף
יש עשרות בתי מלון בפאטיה וזה לא שיא העונה.
יהיה לך מספיק זמן פנוי במשך היום לבדוק מלונות נוספים.
-
לא קשור אבל..תהנה..בנובמבר יש את חג ה "loy kratong" זה במחצית השניה של נובמבר.אתה מאוד תהנה מהחג.
-
לא קשור אבל..נובמבר זה סוף תקופת המונסונים הגשם אמור להיחלש לא אמור להיות יותר מדי גשם אבל יכולה להיות עננות כבידה זה מזג אוויר טרופי וקשה לחזות מה יהיה. בפאטאייה יש מבחר עצום של בתי מלון והתחרות מאוד קשה כמו כן נובמבר זה לא חודש עמוס תזמין ל 2-3 לילות וכשתהיה שם על תקופה כל כך ארוכה תוכל לסגור במקום הנחה משמעותית וגדולה יותר ממה שתשיג באינטרנט למלון שהזמנת או למלון אחר במידה ומצאת משהו טוב יותר
-
טס בנובמבר - כמה שאלותהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
פארק המים Cartoon הוא פארק מים חדש ומומלץ ברמה בינלאומית, כמו כן אטרקציה האומגות בפטאיה שהיא בין האומגות המומלצות בתאילנד ואף הגבוהה ביותר בתאילנד.
במידה ורוכשים סים תאילנדי ניתן לעשות חבילת אינטרנט ללא הגבלה, לעומת זאת אין חבילת שיחות ללא הגבלה אך ניתן לעשות חבילת שיחות לכמות מוגבלת של דקות.