ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אפריקה אחרי צבא

פורום אפריקה
    4
    6
    2795
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Raz_3513454
      Raz_3513454 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים שולח שוב הודעה בתקווה שתוכלו לעזור לי,

טס באפריל לאפריקה למדינות - טנזניה, קניה, זמביה, מלאווי, מוזמביק, זימבבאווה, בוסטאנה, נמביה, דרום אפריקה ומדגסקר.

אני מחכה לקבל מידע נוסף בהרצאה של למטייל אבל מישהו אולי יכול לעזור לי בתכנון הטיול? קצת לעזור בחישובי זמנים והוצאות כספיות. אני מתכנן להגיע עם 45,000 אלף וכנראה שבסוף לא אעשה התנדבות. אשמח אם אפילו תוכלו להפנות אותי לספרים שיעזרו לי כי אני אין לי מושג איך להתחיל בכלל !

תודה רבה מראש !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

אפריקה אחרי צבא

לדעתי כדאי לך להתחיל מפתיחת מפה של אפריקה, עיון ולימוד, קביעת מסלול (הגיוני) ראשוני, קריאה על האטרקציות העקריות בכל מדינה, החלטה עקרונית מה חשוב לך ועל מה היית מוותר ורק אז פונה לפורום בשאלות נקודתיות.

הבקשה שלך כללית מדי ואף אחד לא יישב שעות לערוך עבורך תשובות ולענות לשאלה הכללית מדי.

יום טוב

• aviyal
          aviyal נערך לאחרונה על ידי

אפריקה אחרי צבא

מה בדיוק המידע שאתה מחפש?

ממליצה לפתוח מפה ולקרוא בטיפים ביחד עם המפה, להבין איפה דברים ממוקמים,

לקבל איזשהי הערכת מצב, שבטוחה שתעזור גם בהבנה  בהרצאה בלמטייל כי הדברים יהיו פחות "באויר" ותוכל לנצל יותר טוב לשאלות.

מבחינת כל המדינות שרשמת אני מבינה שאתה הולך לטייל הרבה זמן.

מבין כל הרשימה שלך אני הייתי רק בקניה וטנזניה.

מסקנות שלי מהטיולים שלי בעולם, מדינה=חודש (+-)
          כמובן שזה גמיש בהתאם לכל מדינה, ומה שאתה מחפש מהטיול, אבל ככה לי יצא בממוצע לכל מדינה.
          מבחינת תקציב, הייתי אומרת שהחישוב צריך להיות כ 3000-5000 ש"ח לחודש לטיול תרמילאי. בטוחה שאפשר לחסוך ואפשר גם יותר, בעיקר תלוי ברמת המחיה.
          צא מנק הנחה שהאטרקציות עצמם באפריקה יקרות!

(לדוגמא, אתיופיה יצאה לי כ 5000, אוגנדה לעומתה יצאה כ 3000)

• Raz_3513454

אפריקה אחרי צבא

תודה רבה!, ענית לי על חלק מהשאלות (ואני יודע ששאלתי שאלות כלליות וזה בגלל שרק התחלתי לתכנן את הטיול והייתי צריך הכוונה מסוימת), ואני בעיקר מחפש אנשים שהיו במדינות האלה ולשמוע מהם על חוויות משם כי אני לא מצליח לקבל מושג באינטרנט, ורוב האנשים שדיברתי איתם היו בדרום אפריקה ופחות. 

• Dorglads
              Dorglads נערך לאחרונה על ידי

אפריקה אחרי צבא

אני מתחיל השבוע טיול אחרי צבא, מתכוון להיות בחלק ניכר מהמדינות שציינת וחוזר בערך מרץ. דבר ראשון קראתי כמה שיותר בלוגים כאן, לונלי פלנאט של אפריקה עזר קצת להתמקד באיזה מדינות אני רוצה לבקר איזה אטרקציות לראות וכו'. שאתה מתמקד קצת יותר גם לקרוא ב-trip advisor, lonelyplanet ובכללי לחפש קצת באנגלית מניב הרבה מידע.

• Raz_3513454

אפריקה אחרי צבא

כן אני מחכה להזמין את הספר.. הוא לא במלאי כרגע,תודה רבה על הטיפים !

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון