תכנון טיול
-
שלום לכולם..
אני מתכננת טיול משפחתי - זוג +4 ילדים (מגיל 7-17) בשנה הבאה:
מתי כדאי לנסוע לתאילנד? יולי אוגוסט או אמצע אוקטובר? (שלא יהיה חם מדי או גשום מדי)
מעוניינים לטוס לשבועיים. לטייל בצפון - צאנג מאי, לאיים ויומיים בבנקוק.
לאילו איים כדאי לקחת איתנו את הילדים?
תודה רבה מראש...
-
תכנון טיולעדיף יולי אוגוסט כי אוקטובר זה שיא תקופת המונסונים והגשמים בשיאם .
-
תכנון טיולהי
ממליצה לך יותר להתכוונן על אוקטובר. זו עונה נפלאה בתאילנד ! סוף עונת הגשמים, הכל ירוק ומקסים, המפלים זורמים והאוויר נקי. מזג האוויר נעים וכייפי !
לגבי האיים - אני אוהבת מאד את קוסמוי עם ילדים, ואם רוצים ממשיכים משם לקופנגאן , מה שנותן לכם לראות סגנון קצת שונה ומעבורת, שילדים אוהבים ...
טיול נעים

-
תכנון טיולעקרונית 2 האופציות שלך נמצאות בתוך עונת המונסונים.
ומזג אוויר טרופי הוא לא צפוי בעליל, קשה לדעת מה יהיה - יש עונות גשומות יותר ויש עונות יבשות יותר וקשה לצפות אותן.
סטטיסטית בפוקוט וקוסמוי ובנגקוק גשום יותר באוקטובר מאשר יולי אוגוסט - בבנגקוק הפוך.
אני אישית חושבת שפוקט הכי טובה לילדים - מבחינת כמות ומגוון האטרקציות/טיולים/בילויים יש בפוקט פי כמה יותר מאשר בכל אי אחר
-
תכנון טיולהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
מדובר על 2 חודשיים גשומים בתאילנד, למרות זאת תחזית מזג האוויר בתאילנד אינה מדויקת ותלויה הרבה במזל.
יש צורך לקחת בחשבון שבחודש אוגוסט ישנו יתרון לאיים בצד המזרחי- קוסמוי, קופנגן וקו טאו לעומת האיים בצד המערבי- פוקט וקופיפי מבחינת מזג אוויר על פי סטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות.
ובחודש אוקטובר תחזית מזג האוויר באיים המזרחיים והאיים המערביים דומה.