כפר האומנים - כמה שאלות
-
כפר האומנים
מישהו יכול למקם לי אותו על המפה?
החל מאיזו שעה רלוונטי להגיע לשם?
מנסה "לדחוף" אותו ביום בו אני טס לקוסמוי (הטיסה ב 12:30).
קרוב לשדה התעופה?
-
כפר האומנים - כמה שאלותהוא בערך רבע שעה נסיעה ממרכז צאנג מאי.לדעתי הוא נפתח ב 9 אבל אני לא בטוח בכך.לא תוכל לדחוס אותו ביום הזה כי אתה תצטרך להיות בשדה שעה וחצי לפני הטיסה.
-
כפר האומנים - כמה שאלותגם אני חושב כמו איתן אל תסתכן עם הטיסה אם תנסה לדחוף את הביקור בכפר האומנים לדעתי יש סיכוי שתאחר אותה וחבל
יש צורך להיות בשדה התעופה שעה וחצי לפני ההמראה
-
כפר האומנים - כמה שאלותתודה למשיבים!
עד איזה שעה זה פתוח בערב? (אולי נשלב את זה בערב כשחוזרים מטיול אחר)
באיזה מהמפעלים לדעתכם כדאי להתרכז ?
מה הזמן המינימלי שיש להקדיש למקום (עם ילדים )?
תודה
-
כפר האומנים - כמה שאלותועוד שאלות...
הטיולים של טאנה (3 ימים לצפון ויום לדוי אינתנון ) עוברים בדוי סוטפ ו/או בכפר האומנים?
יש חברות אחרות שמשלבות את הטיול לדוי אינתנון עם האיזור הקרוב (דוי סוטפ ו/או בכפר האומנים)?
העליה לדוי סוטפ אפשרית כל היום?
-
כפר האומנים - כמה שאלותלמיטב ידיעתי כפר האומנים פתוח עד 5 בצהריים
לדעתי כדאי לתפוס נהג ליום שלם ושלב את כפר אומנים עם סיור בדוי סוטפ
האתרים הללו לא כלולים במסלולים של חברות טיולי הג'יפים
-
כפר האומנים - כמה שאלותבכל שלב ביום, רצוי בבוקר, ניתן "לתפוס" ברחוב עצמו נהג Songthaew (טנדר מונית) ולרכוש את שירותי הסעתו לכל האטרקציות והמקומות הנ"ל.
רוב הנהגים כבר מגיעים מצויידים בפרסומות גלויות של כל האתרים בעיר וסביבתה. -
כפר האומנים - כמה שאלותכפר האומנים ממוקם במפה על כביש 1006, במרחק של 15 דקות נסיעה מהעיר ובשעות הבוקר המוקדמות עכב תנועה רבה בכביש, יכול להיות במרחק של כחצי שעה נסיעה.
המפעלים נפתחים בסביבות השעה 9:00 וישנם מפעלים שפותחים קצת לפני.
במידה ותעשה צ׳ק אאוט בבוקר ותיסע עם המזוודות לכפר האומנים ומשם ישירות לשדה התעופה, אתה יכול להספיק.
תקפידו לצאת מהמלון לאחר הצ׳ק אין בשעה 8:15 וכך תספיקו להגיע לחלק מהמפעלים, כל המפעלים ממוקמים על אותו הכביש.
יש מפעלים רבים כגון: נחושת, משי, מטריות, כדים, תכשיטים ועוד.
במידה ואתה עם ילדים, מפעל המטריות יעניין אותם, תקחו אתכם חולצה לבנה או תיק קטן ושם הילדים בוחרים ציור והתאילנדים מציירים להם על החולצה.
שטב פעם, אם תקפידו לצאת מוקדם אתם יכולים להספיק.
אתם יכולים להגיע לשדה התעופה בשעה 11:30 מה שאומר לעזוב את כפר האומנים בשעה 11:00.
-
כפר האומנים - כמה שאלותתקליד ב- google maps- San Kamphaeng village, בקרבת צ'אנג מאי על כביש 1006 כפי שאורית ציינה.