מקסיקו -אוקטובר
-
שלום לכולם,
אנחנו זוג סטודנטים צעירים שרוצים לצאת לחופשה בת חודש ימים באוקטובר הקרוב ,לרגל סיום התואר הראשון.החלטנו ללכת על מרכז אמריקה כאשר מקסיקו היא היעד המועדף.נשמח מאוד אם תתנו המלצות,טיפים,עצות והערות כלליות בנוגע לטיול שכזה.בעיקר היכן כדאי לנחות(מקסיקו סיטי או קנקון),מזג אוויר באוקטובר(הטיול מתוכנן להיות ב3/10-3/11 לערך),חברת תעופה עדיפה,חברת נסיעות(עלות כרטיס במחיר הזול למשל) וכו`. תודה מראש לכל המגיבים וחופשה נעימה!!! -
מקסיקו -אוקטובר:Reשי בוקר טוב!
באתר קיים חומר רב וטיפים על מקסיקו, עיינו בהם ואני מאמינה שהם יהיו לעזר רב
מקסיקו באתר
טיפים למקסיקו -
מקסיקו -אוקטובר:Reתודה רבה על העזרה.השאלה היכן עדיף לנחות במקסיקו סיטי או קנקון (הבדל של 100 דולר) ועוד שאלה,אם אנחת במקסיקו סיטי,האם אצטרך טיסה פנימית לכיוון החופים? וכמה עולה טיסה מסוג זה? -
מקסיקו -אוקטובר:Reהיי שי, אני גם בדיוק מתכננת לטוס למקסיקו ל- 3 שבועות ואין לי מושג בכלום ב- 5.10 כזה אחרי כיפור , כמה חבר`ה אתם? -
עיצותלמרות שהטיול שלנו מתוכנן לספטמבר לחודש עשינו תחקיר על מקסיקו ואנסה לעזור כמיטב יכולתי.
קודם כל, תסתכלו על 1001 טיפים באתר ותעברו טיפ טיפ ותסכמו מה שחשוב, יש אחלה טיפים מאחלה אנשים-זה מה שאנחנו עושים.
עדיף לכם לקחת טיסה למקסיקו סיטי ובחזור לקחת טיסה מקנקון,חוסך לכם טיסה פנימית ובלגנים.
עשינו דרך איסתא חב` התעופה אייר-פראנס ועצירה בפריז.
מזג אוויר באוקטובר אמור להיות נוח , פה ושם גשמים לא משהו רציני. העונה הרטובה היא יותר חודשי הקיץ יולי-אוגוסט.
רוית -
עיצות:Reתודה רוית,עזרת לנו המון.אשתמש בטיפים שלך ושל האחרים בוודאות.נסיעה טובה וטיול מוצלח. -
עיצות:Reרוית אבל אמרו לי שיש הוריקנים במקסיקו בחודשים הללו.אוקטובר הוא חודש קשה מבחינת מזג-אויר? חם או קר?
אין לי מושג!!!!1 -
עיצות:Reבלי הוריקנים באוקטובר?
שנה שעבר היו הוריקנים במקסיקו באיסלה וכו`.. זה היה באוקטובר? -
מקסיקו -אוקטובר:Reאנחנו זוג,אני וחברתי היקרה