Alamo / National - JFK
-
השובר שיש לי הוא של Alamo, אבל את הרכב צריך לאסוף מ-National.
- מישהו התנסה בשכירות כזו ב-JFK ?
- ניתן לבחור את המכונית עצמאית ?
- בקטגורית SUV, איזה רכב מומלץ משיקולי תא מטען מכסימלי (לפחות 2 מזודות ו-3 טרוליס + מה שירכש בטיול עצמו)?
- כמה רחוק חניון כלי הרכב שלהם מהטרמינל ?
- את המסלול ש-Google מציע ראיתי, אבל מכיון שבעת קבלת הרכב יתכן ועדין לא יהיה לי סלולר (אם לא אצליח להפעיל את התוכנית כבר מהארץ) ולכן גם לא דיווחי תנועה, מה הדרך הקלה והמהירה יותר להגיע ל-West Heaven, CT ?
- בעקבות נסיון בעבר עם בירבורים של תוכנת הניווט I-Go בהגעה לשדה אחר (EWR), או ביציאה מ-EWR לכיוון עמק ההדסון, אם אשתמש בקטע הדרך מ-JFK ל-West Heaven, CT ב-I-Go, האם הניווט ביציאה מ-JFK אמין ?
-
Alamo / National - JFKלאלאמו היה סניף מחוץ לשדה, הוא נסגר.
לנשיונל מגיעים עם הרכבת הפנימית של השדה, אני מעריך 5 דקות נסיעה. בכל תחנה של הרכבת הפנימית שי פקידים שמכווינים את הנוסעים לרכבת בכיוון הנכון.
בקטגוריית ה-SUV, כתבתי בשרשור אחר, עדיף יונדאי סנטה פה מאשר TOYOTA RAV4,
למען האמת, אם אנו שלושה או ארבעה אנשים, אני מעדיף לקחת MINIVAN.
אבל גם ב-SUV ניתן לקפל את המושבים האחורים, אני בטוח בכך בוא נדיג ב-99 אחוז.
התחנה של נשיונל ב-JFK ענקית, לא תהיה לך בעיה - לדעתי - לאתר SUV לפי צרכיך והעדפותיך.
אחרי שתחתום על חוזה במרשי נשיונל, יפנו אותך למגרש של ה-SUV. שם כל הרכבים עם המפתחות בפנים. בדוק אותם היטב, כולל מיילז', צמיגים, צמיד רזרבי וכד', תעלה על זה בחרת וצא לדרכך.
המסלול שגוגל מאפס מציע הכי קצר והגיוני בעיניי.
יש לך תשלום TOLLS בדרך.
-
ראובן, תודהוטעות שלי, הרכב המוזמן הוא אכן מיניואן, Dodge Grand Caravan or similar.
האם אכן זה הרכב המועדף בקטגוריה זו מאותם שיקולים ?
-
צביקהבד"כ יש להם שני סוגים:
DODGE GRAND CARAVAN
CHRYSLER TOWN & COUNTRY
לפי הניסיון האישי שלי, לשני יש מערכת DVD ומצלמה אחורית וגם שקע 110 וולט מוסתר אי שם בדלת האחורית השמאלית, במשקוף.
אם יש לך מבחר במגרש, בדוק את כולם, בעיקר הצמיגים והמיילז'. כנ"ל כלים וגלגל רזרבי.
אם יש ברכב מערכת DVD, במגירה התחתונה שליד מושב הנהג אמורים להיות שלט ואוזניות. בדוק אם ישנם.
בתא המטען אמור להיות פנס נטען.
שלא יאשימו אותך שלקחת את הדברים האלה, למרות שלא בודקים בכלל כאשר אתה מחזיר את הרכב, אבל לך תדע !! תמיד יש פעם ראשונה.
אם במקרה במגרש יהיה TOYOTA SIENNA (לא חושב שנשיונל מחזיקים כאלה) רכב זה מאוד מומלץ.
סע בזהירות.
אם אאתר תמונות של השקע והפנס, אעלה אותן.
בינתיים הנה תמונות של הקרייזלר:
-
עוד פעם הודעתי נעלמה - כותב זאת ואז הקודמת תופיעאני מקוה
-
יש הנהר הנעלם ויש ההודעה הנעלמתגם ההודעה שלי לגבי חידוש דרכון נעלמה ורק אח"כ הופיעה שוב.
לעומת זאת בשעות האחרונות ה-Pop Up לא הפריע...
זה כמו בסיפורי פוגי: הוציאו את הקוץ והכניסו חדש...

הכל נאמר ברוח טובה. כמו שאני מכיר את צוות למטייל, הם עובדים על זה ויפתרו את זה בסוף.
-
ראובן, תודה ! -
צביקה - התאמצתי ומצאתי את התמונותלא הכי טובות, אבל תבין.
הפנס הנטען בתא המטען והשקע ל-110 וולט
-
אלוף !כמעט רציתי להגיד "ניצב"
, אבל לאחרונה התואר הזה ירד קצת מגדולתו, אז נישאר עם אלוף.תודה !
-
צביקה, לא להגזים, בקושי הייתי רב פקד -
Alamo / National - JFKהשכרתי מנשיונאל ב JFK. לא התרשמתי שהמתחם "ענק".
מה שכן - שכרתי בסופ"ש של המומריאל דיי, הזמנתי מיניואן.
שהגעתי - היה רק אחד ! בלבד. הכל הושכר. המקום היה די נטוש, אז אולי בגלל זה לא נראה לי גדול.
בקשר ל GPS - תוריד SYGIC. זה חינם ל 10 ימים כמדומני, זה לפחות יכול לתת לך את הפתרון להתחלה באם לא תהיה לך גלישה.
-
אנחנו טיילנו עם הטאון אנד קאנטריהיה לנו מעולה.
הנהגת אמרה שהנהיגה לא מאוד כייפית, אבל כל הנוסעים מאוד נהנו מכל הפינוקים שיש לרכב להציע (כולל השקע הנסתר וכל יציאות היו אס בי).
מבחינת הילדים גולת הכותרת הייתה כמובן ה DVD
סעו בשלום
יעל
-
Alamo / National - JFK,ME, תודה !
יש לי Sygic שטרם הפעלתי, כדי שלא לבזבז את תקופת הנסיון בחינם.
אני יכול לקנות גם ב-$0.99 גרסה לחודש של TomTom.
וכאמור יש לי I-Go במכשיר ניווט יעודי, שאילו הייתי יודע שלא יברבר אותי ביציאה מ-JFK, אז הוא הפתרון עד להפעלת התוכניות של הסימים. בסך הכל I-Go תוכנה טובה, אבל לאחר הטעויות שלה באזור שדה התעופה ניוארק, אני קצת חושש להשתמש בה באזור JFK, במיוחד כשיתכן שהנהיגה כבר תהיה בשעות שמתחיל להחשיך.
-
ראובן, מוכן לתרום לך את הפלאפל שלי