טיול משפחתי בתאילנד
-
שלום לכולם,
אני מתכנן טיול משפחתי בתאילנד בקיץ הבא, ואשמח לקבל כמה קישורים איפה להתחיל למצוא חומר בנושא.
מדובר על ילדים בגילאי 7 עד 15, פלוס תינוקת בת שנה.
תודה רבה!
-
טיול משפחתי בתאילנדאשמח לעזור לך בתכנון הטיול ועד לטיסה
מוזמן לפנות בהודעה פרטית... השאלה היא מאד כללית. על מנת לעזור לך צריך לשמוע את מלוא הבקשות / דרישות / אהבות של המשפחה ... -
טיול משפחתי בתאילנדלמה בהודעה פרטית? כדאי לעשות זאת על גבי הפורום כדי שגם מטיילים אחרים יוכלו להנות מהמידע .
דרך טובה להתחיל זה כל הקישורים בצד שמאל של דף הפורום כשפותחים אותו במחשב

-
טיול משפחתי בתאילנדבבלוגים באתר כאן תוכל למצוא תיאורים של אנשים שונים שעשו טיולי משפחות לתאילנד אז תוכל לקבל מושג מסויים מה אנשים עשו....
אבל כדיי לייעץ לך יותר ספציפי כדאי שתתן לנו קצת יותר מיידע:
* כמה זמן הטיול?
* טיול עם תקציב גבוה או נמוך?
* מה אתם אוהבים לעשות
* מה אתם לא אוהבים לעשות?
* ציפיות מסויימות שיש לכם מהטיול?
- באופן כללי אני יכולה להגיד לך שעם ילדה בת שנה כדאי מאוד שהטיול יהיה בקצת רגוע, בלי הרבה מעברים, בלי לקפוץ ממקום למקום (זה יהרוג את הילדה ואתכם)
-
"תאילנד טיול עצמאי"-אתה נשמע כמו סוכן, יש חוקים פהההודעה שלך נראית כמו הודעה של סוכן נסיעות - יש חוקים בפורום שאומרים שאתה צריך להזדהות ככזה בהודעות שלך - אז אנא כבד את חוקי הפורום שלנו, תזדהה כסוכן - זה נקרא גילוי נאות על מנת שאנשים ידעו מתי הם מדברים עם סוכן ומתי עם אדם ללא אינטרסים
-
טיול משפחתי בתאילנדשוב שלום,
ניסיתי לעשות קצת שיעורי בית, ולהשתמש בקישורים כאן מצד שמאל. חלקם טובים ועוזרים, אבל חלקם לא עובדים (כמו עונה מומלצת בתאילנד או כשרות בתאילנד ) וחלקם די ישנים, מ2009 או 2010 (כמו אתרי חובה בתאילנד או צאנג מאי והסביבה). יכול להיות שהם עדיין רלוונטיים, אבל אולי כבר לא...
בכל מקרה, תשובות לamalia72:
1. חשבנו על שבועיים וחצי - שלושה שבועות. ביולי-אוגוסט הבא.
2. אני לא יודע אם זה גבוה או נמוך, אבל תכננו בסביבות 50000 ש"ח למשפחה (שתי משפחות עם 4/6 ילדים). ריאלי?
3. אנחנו אוהבים אטרקציות (כשאני מתכוון לדברים שמפעילים את הילדים, ולא רק רואים), וטיולי טבע.
4. לא מחפשים מסיבות.
5. לראות עולם קצת שונה ממה שיש לנו בארץ או באירופה.
תודה רבה
-
טיול משפחתי בתאילנדאתן לך שלד כללי של טיול קלאסי ראשון בתאילנד:
5-6 לילות בצפון, מתוכם טיול מודרך של 3 ימים לכיוון צ'אנג ראי והסביבה או פאי.
8-9 לילות באיי הדרום, קוסמוי והצד המזרחי.4 לילות בנגקוק.
עכשיו צא ולמד על כל אזור, מה מעניין ומתאים לכם. יש חומר בשפע על כל אזור כאן באתר ובאתרים נוספים, כמו "תאילנד באהבה" ועוד.
אחרי שתגבש תבנית דומה של חלוקה, ניתן יהיה לסייע יותר.