מבוסטון למפלי הניאגרה
-
שלום,
אני ועוד חבר מתכננים לקחת רכב בבוסטון ולנסוע דרך הרי האדירונדק למפלי הניאגרה.
בגדול, התכנון הוא לעשות את הדרך הזאת ב-4 ימים באופן הבא:
יום 1 - יציאה מבוסטון ונסיעה עד לייק ג'ורג'
יום 2 - נסיעה מלייק ג'ורג' דרך קיזביל ללייק פלאסיד
יום 3 - נסיעה מלייק פלאסיד לכיוון קורטלנד
יום 4 - נסיעה מקורטלנד לאיתקה, אגמי האצבעות ווטקינס גלן, והגעה למלון במפלי הניאגרה בשעות הערב/לילה.
האם המסלול סביר? (אם לא, אשמח לשמוע רעיונות לשינוי)
מישהו יכול להמליץ בבקשה על אטרקציות מרכזיות ומעניינות שיש באיזורים האלו שכדאי לראות?
ואולי גם על איזורים נוספים שכדאי לראות בנסיעה הזאת?
האם כדאי (ואפשרי) לשלב גם את אלף האיים בפרק הזמן הזה שהקצבנו?
-
מבוסטון למפלי הניאגרהשלום
החלוקה ראויה! על פי דעתי(באוקטובר אנחנו אמורים לעשות קורטלנד -לייק פלאסיד)
קח רעיונות לאצבעות ,כמובן בהתאם ללוח הזמנים-
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3141587/srch-#ms g_3141587
באדירונדאק אני מניח שמדובר שאתם הולכים לבקר באוזאבל קאסם וביום עם ראות הגיונית אתם עולים עם הרכב שלכם לתצפית מהוויטפייס מאונטיין.
אני מקווה שבדרך ללייק ג'ורג' אתם חותכים את וורמונט החל מוודסטוק במזרחה
מוני
-
מבוסטון למפלי הניאגרהתודה על התגובה מוני ועל הקישור לטיפים הנהדרים!
את הנסיעה מבוסטון ללייק ג'ורג' תכננו לעשות דרך בנינגטון ואזור אלבני ומשם להמשיך צפונה עד לייק ג'ורג', האם זה סביר?
והאם יש אפשרות להספיק גם לעשות שיט באלף האיים (בצד האמריקאי או הקנדי) ביום השלישי ואז להגיע לקורטלנד או שהזמן לחוץ מדי?
-
מבוסטון למפלי הניאגרהמתי הנסיעה?
מוני
-
מבוסטון למפלי הניאגרההתכנון הוא לצאת מבוסטון ב - 20/9
-
מבוסטון למפלי הניאגרהאני בעד נסיעה מלייק פלסיד בכיוון קורטלנד דרך לב האדירונדק וכביש 28
על פי התוואי המצורף הבא-https://goo.gl/maps/RgxeZ
ובשנים האחרונות יש סיכוי לפגוש כבר צבעי שלכת בתוואי הזה.
אם בכל זאת חשקה נפשכם 1000 האיים,מציע להתקשר בזמן שהותכם בלייק פלאסיד,או נכון יותר בבוקר היציאה מלייק פלאסיד אל החברה המקיימת שיוטים מאלכסנדריה ביי ולברר/לוודא לוח השיוטים הקצרים שלהם ביום הזה,וגם כן להתעניין ערב קודם במזג האויר או בבוקר אצל חברת השייט על איזור האיים.
לא הייתי מטריח אותי להגיע לאלכסנדיה ביי מבלי לוודא קודם!!
מוני
-
מבוסטון למפלי הניאגרהמאה אחוז, נברר לגבי אלף האיים כשנגיע לשם.
אם יש למישהו טיפים נוספים לאיזורים האלו - אשמח לשמוע.
המון תודה!
-
מבוסטון למפלי הניאגרהשלום,
האם מישהו מכיר אטרקציות מעניינות בלייק ג'ורג' ובלייק פלאסיד? כמה זמן בערך כדאי להקדיש למקומות האלו?
-
מבוסטון למפלי הניאגרהבלייק פלאסיד -שני אגמים בתחומה אגם המראה(Miror) ממש מול המיין סטריט ,וכמובן הגדול יותר במזרח העיירה -לייק פלאסיד.
יש פעילויות שייט קאנו עצמי באגמים הללו.
יש אפשרות לבקר במיתקנים האולימפיים(חורף) שקצת מחוץ לעיירה בעיקר במקפצה הגבוהה.
יש מסלולים להליכה בדרגות שונות של קושי
כמו סביב אגם המראה ,אבל המרשימים יותר אליהם נוסעים קמעה (להתייעץ במרכז המבקרים שאם אני זוכר טוב נמצא במרכז האולימפי).
הגולש Sancho המליץ על 5 דקות מהעיירה את מסלול -Peninsula Nature Trails
הנה הנחיה שלו -
על המסלול הזה המליצו לנו במלון, וזו היתה המלצה מעולה. בבוקר הצטיידנו במאפייה קטנה ברחוב הראשי בדברי מאפה וכריכים, ולקחנו איתנו למסלול הליכה מקסים שנמצא פחות מ-5 דקות נסיעה מהרחוב הראשי של העיירה Lake Placid הנמצאת בשמורת הרי האדירונדאק. מסלול ההליכה ששמו: Peninsula Nature Trails, נמצא ביער שבו הרבה מאד מסלולי הליכה. תחילת המסלול נמצא קרוב מאד למרכז לייק פלאסיד, על הכביש שמחבר את לייק פלאסיד עם סאראנק לייק. כשני מייל מלייק פלאסיד לכיוון סארנאק לייק, יש שביל קטן למעבר מכוניות שנמצא ממש צמוד ולפני מסעדת הווארד ג'ונס בצד ימין. נוסעים כמאתיים מטר ולפני שער ברזל מחנים במגרש ומשם יש כמה מסלולים. טיילנו בשני מסלולים מקסימים שמגיעים עד לאגם. המסלולים קלילים ומתאימים למשפחות ללא עגלות, אבל מסלולים יחסית קצרים. סך הכל היינו באיזור כשעתיים נהדרות. בעיננו זה היה אחד מהמסלולים היפים באיזור.
אני נוהג להציע לנסות ללכת על טיסה משפחתית משדה התעופה הקטן של לייק פלאסיד כ-25 דקות .
מוני
-
מבוסטון למפלי הניאגרהשלום,
בימים האחרונים אני מתחיל להתלבט לגבי הנסיעות בימים 3 ו-4... אני מתלבט בגלל שאני לא בטוח שיום אחד באיתקה + אגמי האצבעות+ווטקינס גלן מספיק...
מה דעתכם? האם להשאיר את המסלול כמו שהוא, או שכדאי לשנות משהו?