התמצאות בלוס אנגלס
-
אנחנו נגיע ללוס אנג'לס משישי עד רביעי (שביום רביעי הטיסה הביתה..)
אנחנו השכרנו דירה לזמן הזה ברחוב airdrome (ליד שדרות פיקו..) מכיוון שזה היה נראה לנו יחסית באמצע בין המקומות אליהם נרצה ללכת (לא רצינו להסתבך עם המזוודות..)
ורצינו בבקשה לדעת לגבי תחבורה ציבורית.. ממה שביררתי עד עכשיו- קצת הסתבכתי...
יש לנו יום ביוניברסל, רצינו לעשות את המסלול לשלט הוליווד ונהיה קהל בהקלטה של סדרה גם באזור יוניברסל (כל דבר ביום אחר) ובנוסף רצינו גם ללכת לסנטה מוניקה, רודיאו דרייב, לגרוב, שדרות מרלוז וכד..- (הסדר של המקומות הוא לא לפי סדר הכתוב..)
לצד המערבי הגישה יותר קלה מבחינת תחבורה אבל לאזור של יוניברסל/שלט הוליווד וכד אנחנו קצת מסתבכות...
אפשר בבקשה עזרה וכיוונון? האם זה באמת מסובך בתחבורה ציבורית או שסתם נדמה?
ליום של הפארק של יוניברסל אנחנו מתלבטות אם לקחת מונית מכיוון שלפי כל ההמלצות שכתובות כאן- עדיף להגיע מוקדם.. האם המוניות בלוס אנגלס יקרות?
תודה מראש!!
-
התמצאות בלוס אנגלסנשמח ממש לעזרה

-
התמצאות בלוס אנגלסיהיו כאן אנשים שיענו תשובות יותר מבוססות ממני. אבל אני כרגע בלוס אנגלס, וכמה נקודות קטנות שאני יכול להגיד- 1. להתנייד באוטובוסים- ממש לא מומלץ. חבל על הזמן. אף אחד לא נסע לארה"ב לבזבז את זמנו בתחבורה ציבורית. 2. מוניות - אופציה לא רעה, אבל יש לה 2 חסרונות - יקר + צריך להזמין במיוחד. אי אפשר לעצור מונית ברחוב ע"י הנפת יד כמו בארץ או בניו יורק. 3. בהנחה ואין לך רכב צמוד- אופציה שאני מרבה להשתמש בה כאן בימים האחרונים היא אובר. זול משמעותית ממוניות והרבה יותר זמין. זה עובד חזק מאוד כאן. לא יודע אם אפשר להגיע עם שקיות רבות של קניות ולהיכנס לאובר- זה משהו שטרם בדקתי.