שאלה למומחי ניו יורק
-
שלום לכל מומחי ניו יורק. ההתלבטות שלי היא כזאת ואשמח לקבל כל עצה:
אנחנו משפחה עם 3 ילדים (בוגרים) טסים באוגוסט לקליפורניה.
בטיסת ההלוך יש לנו קונקשיין של 5 שעות ברוטו ב-JFK.
האם לדעתכם יש מצב לקפיצה למנהטן? אפילו שעתיים נטו ב-Times Squer יספיקו.
אציין כי מדובר ביום ראשון, שעת הנחיתה היא 1:30 בצהריים, ההמראה ב- 18:30, כלומר לא ב-rush hours .
מה דעתכם?
מה התחבורה הקצרה ביותר מ-JFK למרכז מנהטן?
אשמח לקבל כל עצה או רעיון.
תודה
פנינה
-
שאלה למומחי ניו יורקברמה העקרונית -
תהליך ההגירה יכול לקחת 10 דקות, או שעה. או יותר. אי אפשר לדעת מראש (היה לי גם מקרים כאלו וגם כאלו).
אחכ מכס - בדרכ 5 דקות, היה פעם שלקח חצי שעה.
אגב - שעת נחיתה משוער וזמן היציאה בפועל מהמטוס לטרמינל.. לא תמיד זהים. לעיתים עושים TAXI בשדה הענק אפילו 10-15 דקות על ההגעה ל GATE.
מונית - כ 30-40 דקות למרכז מנהטן ביום ראשון.
מונית חזרה - כנל.
כדאי להגיע לפחות שעתיים לפני טיסת ההמשך
מה זה משאיר לכם ? לא הרבה.
והעלות תהיה כ 140$ למוניות הלוך ושוב.
אני הייתי מחליט במקום, לאחר הנחיתה ומעבר ההגירה והמכס.
-
שאלה למומחי ניו יורקמנסיון עבר עם שדה התעופה JFK דברים שם יכולים לקחת הרבה מאד זמן, כך שיתכן ומהרגע שתסיימו את כל הליך הנחיתה וכו' ישארו לכם רק 3 שעות. זה לא מצדיק את הטרחה לדעתי.
-
שאלה למומחי ניו יורקלאור ניסיונות רבים בנושא זה- לא מומלץ בעליל.
ישנם עיכובים בהגעה (עד שהמטוס נוחת, מגיע לטרמינל, אנשים יוצאים, הליכה להגירה, יציאה...) וביציאה להמשך הטיסה שוב תורים בכל דבר (צריך לעבור שוב בטחון וכו'), נסיעה לטיימס סקוור במונית תארך כשעה לכל כיוון במקרה הטוב בעלות של 70 $ לכל כיוון לא כולל טיפ. כמובן יש אפשרות גם ברכבת תחתית אבל אז יש עצירות בכל תחנה ודוחק ....מבחינת זמן -תרוויח מקסימום 10 דקות.
המתח של לעמוד בזמן, להספיק הכל, לאכול וגם להנות בשעת צהריים (אז הטיימס סקוור פחות מרשים מבשעות הערב/חשיכה) לדעתי -לא שווה מבחינת עלות תועלת הן חומרית והן "נפשית".
אם אתם במרוץ למיליון ואוהבים מתח ולחץ....בהצלחה!
-
שאלה למומחי ניו יורקתודה רבה לכל העונים