סימילאק באלפים הצרפתיים...
-
היי,
אנחנו נוסעים אוטוטו לאיזור אנסי ושאמוני וצריכים לדעת אם מישהו ראה אם מוכרים סימילאק בסופרים שם...
תודה רבה!
-
סימילאק באלפים הצרפתיים...בסופרים הגדולים מוכרים הכל. אבל הכל. לא ראיתי ספציפי אבל אין לי ספק.
ממליץ לכם להיכנס לאתר של CARREFOUR ולבדוק. -
סימילאק באלפים הצרפתיים...אלו הפורמולות המקובלות בקרפור (וגם אני אוהבת את הרשת מאד, למרות שיש גם אחרות גדולות ,ענקיות אפילו--- תלוי מיקום הלינה באלפים הצרפתיים.
-
סימילאק באלפים הצרפתיים...אני לפני כשנה לא המלחתי למצוא סימילאק בפריז!
למזלי חברה מהארץ הגיעה לדיסנילנד פריז בתאריכים שלי והביאה לי סימילאק מהארץ. אחרת הייתי נתקעת בלי.
-
סימילאק באלפים הצרפתיים...אני ממליץ לא לקחת סיכון כי גם אם תמצאו סימילאק, הוא עלול להיות שונה ממה שהתינוק שלכם רגיל בארץ. בכל מדינה המוצרים קצת שונים. כנל לגבי טיטולים.
חבל לבזבז זמן על החיפושים. הסימילאק לא תופס הרבה מקום.
-
סימילאק באלפים הצרפתיים...מסכימה עם telo
אמנם אין לי תנוקות אבל גדלתי כמה ילדים בחיי... עם מזון תנוקות לא מתעסקים. הייתי מביאה כמה קופסאות מהבית
-
סימילאק באלפים הצרפתיים...גם אני הייתי מביאה מזון תינוקות מהארץ, בחו"ל בד"כ המוצרים והמותגים שונים.
דווקא לגבי חיתולים כן הייתי קונה שם, לא חושבת שזה עושה כזה הבדל לתינוק, בכל מקרה בטוח תמצאי שם פמפרס או האגיס.
-
סימילאק באלפים הצרפתיים...תודה רבה לכולם!! בדקתי גם במקביל בכל מיני אתרים ואין שם סימילאק...עם כל הרבה ק"ג של אריזות מה זה עוד שלושה ק"ג....? תודה על הסיוע