סנטה ברברה -כביש מס' 1
-
שלום,
שאלה לגבי עצירה חטופה או קצת יותר ארוכה בסנטה ברברה.
אנחנו עושים את הדרך מסן דיאגו לסן פרנציסקו
ביום הראשון של הנסיעה , חשבנו לעצור בסנטה ברברה (אחרי כ3.5 שעות נסיעה).
בתכנית לעצור אחכ
- סן לואיס אוביספו,
- Morro bay rock
- Piedras Blancas
ועוד כמה שנספיק עד לינה (אולי באותו היום ניתן להספיק גם
Limekiln state park,Big Sur או Julia Pfeiffer Burns
אם לא, למחרת...אשמח להערות גם כאן.
אנחנו מוותרים מראש על הטירה
בהמשך מתוכנן גם מונטרי.
השאלה האם העצירה הראשונה הגיוני לעשות בסנטה ברברה? האם יש נקודות עניין או מסעדה שמומלץ ישירות לכוון לשם? לא מתכוונים לבלות שם את היום, אבל אתנחתא נחמדה-כן.
או לוותר ולנסוע ישירות למקום אחר, קרוב יותר ומהיר ל סן לואיס אוביספו???
אשמח מאוד לעזרה
ותודה מראש לעונים.
יוליה
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1הי יוליה,
לפני הפירוט שיבוא בתקווה מחר - אני חילקתי את הכביש ככה :
נסענו מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס - לילה ראשון מונטריי, לילה שני קמבריה ולילה שלישי סנטה ברברה בעיקר כי רציתי למחרת להיות באאוטלט בקמרילו. בגדול תכננתי דברים לסנטה ברברה אם יהיה זמן אבל לא הגענו לזה. אם תכתבי לי את המייל שלך בהודעה פרטית אשלח לך את מה שיש לי.
דנה
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1שלחתי !

תודה רבה רבה על התייחסות!!!!
יוליה
-
אאוטלט קמריליו1הי דנה, האם האאוטלט הזה מומלץ? האם היית גם באאוטלט בגילרוי?
-
אאוטלט קמריליו1האאוטלט בקמרילו מעולה.
בגילרוי לא היינו.
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1חס וחלילה לוותר על סנטה ברברה.. עיר מדהימה.
אולי אין לה אין הוויב התוסס של LA אבל יש לה קסם משלה. ממליץ לשהות שם לפחות לילה אחד ופשוט להסתובב, פשוט יפה ונעים שם.
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1בסנטה ברברה מומלץ לטייל ברחוב הראשי שמוביל ישירות לפיר. ברחוב זה מרוכזות חנויות ומסעדות מכל סוג וטעם.
ניתן לחנות במגרשי חנייה שונים לצד הטיילת או לאורכו של הרחוב המוביל לפיר בתשלום החל מהדקה ה-75, או למצוא חניה חינם ברחובות פנימיים יותר.
סנטה ברברה פיר - מזח עליו ניתן ללכת בין מסעדות וחנויות נחמדות. ישנה חנייה גם בפיר עצמו בתשלום ובסיכוי נמוך למצוא חנייה.
לאורך הים ישנה טיילת נחמדה, מופעי רחוב וחוף יפה ונקי לרחצה.
ניתן לשכור אופניים משפחתיות או בודדות לרכיבה לאורך הטיילת ובכל מקום שתמצאו לנכון.
כמו כן ישנן פעילויות ספורט ימי שניתן לבצע או להצטרף לסיור ברכב אמפיבי הנוסע ברחובות ויורד לשיט בים- חוויה נחמדה. -
סנטה ברברה -כביש מס' 1tab -תודה ענקית! על ההסבר +הכוונת חנייה, זה בדיוק מה שהייתי צריכה.
שאלה -לגבי להצטרף לסיור ברכב אמפיבי הנוסע ברחובות ויורד לשיט בים-
יש לך אולי לינק? המלצה? נשמע לי ממש רעיון נהדר לעצירה שם.
תודה מראש,
יוליה
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1סנטה ברברה בהחלט מקום נחמד לעצירה ואנחנו בילינו בו לילה.
אפשר לרדת לכיוון המזח. יש גם מסעדות טובות אבל אני לא זוכר שם.
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1SANTA BARBARA LAND SHARK
זהו רכב דמוי רכבי הספארי הפתוחים, בגודל של מידיבוס מוגבה.
הם צבועים לבן, משוטטים ברחבי סנטה ברברה וליד המזח. אין מצב לפספס אותם.
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1האם לדעתכם סנטה ברברה שווה קפיצה מיוחדת? גם למי שלא עוצר שם "על הדרך"? תודה
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1לנו מתוכננת לינה בסנטה ברברה אבל טרם הזמנתי מלון
האם יש למישהוא המלצה עדכנית? אני מחפשת מודרני ומאד נקי .המון תודה סמדר
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1לא בטוחה מה הכוונה במודרני - היינו לפני כשבועיים ב- Lemon Tree Inn היה מצויין.
דנה
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1אנחנו שילבנו ביקור בסולבנג עם סנטה ברברה.
בסולבנג נחמד לסייר כשעתיים- שלוש גג ואח"כ תוך כחצי שעה נסיעה אתה בסנטה ברברה לארוחה טובה וסיור /טיול /פעילות כפי שפורט.
ניתן גם לשלב ביקור בסנטה ברברה עם קניות בקמרילו ואז חזרה ללוס אנג'לס (תלוי כמה קניות וזמן יש לכם).
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1קפיצה מיוחדת מאיפה?
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1אני מניח שזה תלוי מה שאוהבים ולפי משך הזמן שיש ברשותכם,
אנחנו באופן אישי עצרנו בסנטה ברברה ע"פ ההמלצות. שעה בתוך הישוב והבנו שלנו זה לא מדבר ( וגוזל זמן משמורות הטבע מבחינתנו), מאותה סיבה גם לא עצרנו בסולבנג'- אנחנו פחות חובבי הז'אנר של ישובים שבנויים בסגנון יפה שמשוטטים בהם בכל מיני חנויות או על קו חוף, ויש גם הרבה כאלו לאורך החוף, אז צריך לחשוב בתמהיל טיול במי עוצרים, כנראה לפי האפשרויות שבהם. מורו ביי עם הסלע במים שמהווה אטרקציה נופית בפני עצמו- מצאה חן בעינינו יותר.
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1גם אנחנו פחות מחפשים עיירות, אבל מתחילים מסן דייגו ולכן מחפשים מקום ממוקד ומומלץ לעצור בדרך להתרעננות ולאוכל. מורו ביי - גם מתוכנן בהמשך הדרך.
-
סנטה ברברה -כביש מס' 1tab - תודה רבה! רשמתי לי