טיול שבועיים בטורקיה
-
שלום רב!
אני מתכנן טיול לטורקיה בתחילת אוגוסט.
המקומות בהם אני רוצה לטייל הם: הקצ`קר,הר נמרוט, קפדוקיה + כדור פורח+ טרק שבעת האגמים, ואיסטנבול.
כמה זמן ניתן\כדאי לשהות בכל מקום?
לאיסטנבול אני אקדיש יומיים אינטנסיבים.
אבל מאד חשוב לי הרי הקצ`קר וקפדוקיה, האם כדאי בכלל לשלב את הר נמרוט ואת טרק שבעת האגמים? או שאפשר לוותר עליהם?
והאם במידע הנתון בידכם תוכלו לבנות לי מסלול שיסדר לי את הראש אשמח מאד.
תודה מראש.
-
טיול שבועיים בטורקיה:Reלדעתי הגזמת, הטיול שאתה רוצה מצריך לפחות 21 יום אם לא יותר.
אתה צריך להתרכז בקפדוקיה , ואיסטנבול ואולי שבעת האגמים.לדעתי הר נמרוט הוא במזרח הרחוק של טורקיה ולכן הוא רחוק מידי בשבילך
אבל זוהי דעתי הפרטית לאחר שתיכננתי ויוצא לטיול שבועיים עם המשפחה לתורכיה. -
טיול שבועיים בטורקיה:Reשבוע קצ`קר, 4 ימים קפדוקיה, יומיים איסטנבול. יום בלת''מים.
טוס מאיסטנבול לטרבזון. תבלה באיידר, יוספלי, ברהל... אם יש זמן גם בUZUNGUL הפסטורלית. אח''כ אוטובוס לקפדוקיה וחזרה לאיסטנבול.
דעתי היא שלעשות יותר מזה יהיה ממש דחוס. גם לראות את איסטנבול ביומיים זה מאוד דחוס, מדובר על עיר מדהימה.
אם תוכל להפנות עוד 2-3 ימים יהיה אולי אפשרי להוסיף את הר נמרוט. מדובר על הר נמרוט המערבי (פסלים) או המזרחי (מכתש)? -
טיול שבועיים בטורקיה:Reאפשרי אבל דחוס.בעיה ראשונה מתי תנחת באיסטנבול. לרוע המזל הנחיתות מתל אביב אינן מתואמות עם ההמראות לטרבזון. כך שאו שתישן לילה באיסטנבול ותטוס למחרת בבקר לטרבזון או שתגיע בשעות היום לאיסטנבול ותטוס בערב לטרבזון אבל במקרה זה תכין מראש מקום לינה כי טרבזון היא לא בדיוק היהלום בכתר הטורקי.אפשרות נוספת להגיע בטיסת הבוקר לאיסטנבול, לנסוע מידית במטרו לתחנה המרכזית.שם לקנות כרטיס לאוטובוס לילי לטרבזון. להשאיר את החפצים במשרדי חברת האוטובוסים (זה חפשי כחלק מהתחרות על הנוסעים)ולהמשיך במטרו אל תוך איסטנבול לטייל עד הנסיעה.בשני המקרים מגיעים לטרבזון פחות או יותר באותה שעה.
על טרק שבעת האגמים ותר אם ברצונך להגיע לקצ`קר אחרת ותר על הקצ`קר.
לנמרוט מהקצ`קר אתה זקוק ליומיים(בהנחה שאתה מתכוון למערבי שבהם-זה עם הפסלים) תגיע עד צהרים למלאטיה ב12 בצהרים יוצא הסיור ממשרדי לשכת התיירות בבנין העיריה. החזרה למלטיה היא בשעות הבוקר המאוחרות של יום המחרת.ומכאן תוכל להמשיך לקייסרי וממנה לגרמה/אורגופ בקפדוקיה.
זה ס''ה טיול דחוס אבל תקטוף את המיטב שבטורקיה. -
טיול שבועיים בטורקיה:Reלפי הת/ובה של רן תיקח שנורקל כדי שתוכל לנשום באמצע -
טיול שבועיים בטורקיה:Reבקפדוקיה + כדור פורח כדאי לשהות 4 ימים.
באיסטנבול היינו 5 ימים וגם זה לא מספיק אבל לפעם אחת
לא הייתי נישאר יותר מזה כי ניכנסים קצת לרוויה מארמונות וכולי וכדאי להשאיר קצת לפעם אחרת.