Fox rent a car
-
האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזו?
-
Fox rent a carאפשר לשאול איך הגעת לחברה זו ? דרך סוכנות בארץ, סוכנות חו"ל או ישירות באתר החברה ?
לחברה זאת יש המלצות רעות. בדרך כלל - עד כמה שאני מכיר את הנושא - סוכנויות בארץ לא מציעות השכרת רכב בחברת פוקס. לכן בספק רב אם תמצאי גולש ששכר רכב דרכה.
-
Fox rent a carדרך אתר Economy car rentals.
ותודה על התשובה.
-
Fox rent a carהאתר הזה ECONOMY, לפי בדיקותי הוא לא מכליל את כל הביטוחים הנחוצים לנהג השיראלי. מכיר אותו מזה כמה חודשים.
גם אני בהתחלה "נדלקתי" על המחירים הזולים שבו ולאחר שנברתי בכל ה-"אותיות הקטנות" הגעתי למסקנה שלא כדאי להתעסק עמו, זאת דעתי.
לגבי פוקס, קראתי הרבה חוות דעת של שוכרים מחו"ל שחברה זאת לעתים מוסיפה כל מיני תשלומים עליהם לא הסכים השוכר וזאת למרות שבמקרים רבים מדובר בתשלום מראש של דמי השכירות.
לסיכום: לא הייתי מתעסק לא עם אקונומי ולא עם פוקס.
-
Fox rent a carלגבי אקונומי, יש לי חבר בעבודה, שהזמין כבר כמה פעמים מהם, ולא היתה בעיה. אך לגבי פוקס, הוא לא מכיר. קראתי את האותיות הקטנות, ואף שוחחתי עם אקונומי טלפונית (יש מספר חיוג ישראלי שמגיע למוקד בחו"ל) ווידאתי את הפרטים. ההצעה של פוקס לא כוללת אפשרות למעבר במעבורת, ולכן הם נתנו לי הצעה יקרה יותר ב- 200$ (!) עם אלמו.
בכל אופן, שמעתי בעצתך, ובטלתי את ההזמנה עם פוקס. נמשיך לחפש הצעות אטרקטיביות אחרות.
תודה שוב על המענה. עזרת לי מאוד.