ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מנשא גב כן או לא?

פורום טיולי משפחות
    5
    6
    1438
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dafna_3495377
      Dafna_3495377 נערך לאחרונה על ידי

מתחילים להתרגש ואני מתחילה להתעסק עם הדברים הקטנים.

נוסעים בתחילת ספטמבר לאזור גארדה עם שלושה קטנים הקטנצ'יק יהיה בן 8 חודשים. בהתחלה תכננו לקחת את המנשא גב בעיקר ליום בוונציה ואז החלטנו שבשביל יום אחד חבל להיסחב אתו (הוא גדול). אבל פתאום אני חושבת שיש גם את מפלי ורונה והעליה למונטה באלדו (אם נצליח להגיע לזה),ונראה לי שלכל אלה גם עדיף המנשא.

אז מה כדאי? נוסעת איתנו גם הבת דודה שלי בת ה14 המדהימה אז יש עוד יד במקרה הצורך עם הילדים . חובה מנשא גב או שנסתדר עם הטיולון ומנשא בטן להליכות קצרות.

ועוד שאלה,איזה תרופות הייתם לוקחים? בפעם שעברה שטסנו לרודוס הגדול חטף וירוס קטן בבטן, הוא הרגיש בסדר אבל הוצאנו לא מעט כסף בשירותים הציבוריים ברודוס וזה דיי גמר את היומיים האחרונים של הטיול. הפעם משקיעים הרבה יותר ולא מתחשק לי ליפול בגלל דברים קטנים כאלה למשל אקח קל בטן. אני בראשון אצל רופא ילדים יש משהו שכדאי לבקש ממנו?

תודה רבה על העצות נסיעה ראשונה ואני מתרגשת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אוליב י
        אוליב י נערך לאחרונה על ידי

מנשא גב כן או לא?

אנו תמיד מעדיפים מנשא.

הרבה פחות  מסורבל.

לוקחים טיולון להליכות עירוניות, אבל אפילו בתחבורה ציבורית נעדיף מנשא. זה גם מפנה ידיים לילדים האחרים.

מנשא גב לא חייב להיות מסורבל - אנו משתמשים במנשא גב פשוט [ארגו/יאמו], לא שוקל כמעט כלום, נוח לנו ולתינוק ונכנס מקופל בתיק.

לא ממליצה לשאת תינוק בן 8 חודשים בנשיאה קדמית. זה לא בריא לגב שלכם.

• keler1
          keler1 נערך לאחרונה על ידי

מנשא גב כן או לא?

אני בעד מנשא גב. חבל להיות מוגבלים.  להסחב עם המנשא? עם אתם עם רכב שיהיה מונח בתא המטען לכל מקרה. לכל היותר זה יצריך לאסוף את המנשא במקום המיועד למטען מיוחד כמו תרמילים עגלות וכסאות בטיחות. בעבר באל על אני פשוט עליתי אתו למטוס אבל מניה שבכל חברה המדיניות שונה. 

• telo
            telo נערך לאחרונה על ידי

מנשא גב כן או לא?

אנחנו תמיד לקחנו מנשא וטיולון עם תינוק. העדפנו טיולון איפה שרק אפשר כי התינוק ישן בו הרבה יותר טוב, למרות שהוא נרדם גם במנשא. מנשא בטן פחות מתאים לקיץ כי מזיעים איתו, ופחות בטיחותי בטיול טבע.

• shellaa
              shellaa נערך לאחרונה על ידי

מנשא גב כן או לא?

גם אנחנו השתמשנו במנשא גב "תרמיל" - יאמו, שהוא גם מנשא בטן וגם מנשא גב. לגבי מנשא גדול - זה גם גדול וגם כשניסיתי כזה, התינוק נראה לא כ"כ יציב בתוכו. בכל אופן עם תינוק בן 10 חודשים בתוך יאמו היה מאוד נוח.

תרופות לילדים: נורופן, אקמול, פניסטיל ג'ל+טיפות, סינטומיצין משחה לעיניים, טיפות אוזניים, טיפות אף, ויטה מרפן. למבוגרים: אקמול צינון, אקמול/אדוויל, טיפות אף, קל בטן.

נראה לי קצת מוזר לכתוב "תהנו" אחרי רשימת תרופות, אבל בכל זאת Smile

• Dafna_3495377
                Dafna_3495377 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם

הבעיה שאין לי מנשא כמו ארגו יש לנו רק מנשא גב ילקוט שאני חושבת שפחות מתאים בגיל הזה. אני אצטרך לראות אם הוא יושב שם בנוח בכלל.

בכל מקרה הוא גדול בגלל זה שאלת ההיסחבות, אם היה קטן ומתקפל בכלל לא הייתי שוקלת. מנשא בטן אני לוקחת רק שיהיה לי בטיסה להרגעה אם צריך ואולי פה ושם בקטנה,אכן זה גומר את הגב ואני כבר מזמן לא משתמשת בו לא נוח לו ולא נוח לי.

טוב נמשיך לדון בנושא ומניחה שבסוף נגיע להחלטה

ובקשר לתרופות בגלל שלרוב בריאים פה טפו טפו אז אני צריכה כיוון. אנחנו נהנה גם אחרי הרשימה תודה רבה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון