סניפי AAA בארהב
-
איך אפשר לדעת איפה יש סניפי AAA בקליפורניה?
-
סניפי AAA בארהבשאלה נוספת היא האם בסניף AAA בלוס אנגלס לדוגמא אני יכול לקחת מפות גם לגרנד קניון וליוסמיטי פארק או רק לאזור לוס אנגלס?
-
סניפי AAA בארהבאם תחפש בגוגל aaa california locations תראה מפה ובה כל הסניפים.
אני לקחתי באנהיים מפה של יוטה ונבאדה והיה שם מבחר מאוד גדול של מפות אז אני מניחה שזו לא תהיה בעיה.
דנה
-
סניפי AAA בארהבאת יכולה לקחת מפות לכל יעד בטיול. אני נכנסת תמיד בתחילת הטיול לסניף של AAA ובהתאם למסלול לוקחת מפות.
-
סניפי AAA בארהבאין בעיה תודה רבה
-
סניפי AAA בארהבדנה,
איפה יש סניף AAA באנהיים?
תודה
פוריה
-
סניפי AAA בארהבאם עשית את המנוי ל AAA בממסי בארץ את יכולה לקבל שם חוברת ובה כתובות ומספרי טלפון של כל הסניפים בכל ארה"ב וקנדה. כך אני נהגתי. בהצלחה
-
סניפי AAA בארהבהסניפים מחזיקים בדרך כלל מפות וספרי תיור (מבחינתי, אלו הם מדריכי התיירים שלי) של כל צפון אמריקה. כמובן שיש להם חומר על האיזור הקרוב, אבל גם על איזורים מרוחקים יותר. יתכן ומפות או ספרי תיור מסוימים אזלו להם, ואז יש צורך לפנות לסניף אחר. כמובן שניתן לעשות זאת כאשר תגיעו לתחנה הבאה בטיול.
אני רק אזכיר כי פורמלית, סניפי AAA כבר לא חייבים לתת בחינם את המפות וספרי התיור, אלא שמנסיוני בצפון מערב ארה"ב, גם מהקיץ הקודם, עדין יכולתי לקבל מפות וספרי תיור ללא כל תמורה כספית. יתכן וארגוני AAA אחרים כבר לא מחלקים את המפות והספרים בחינם.
-
סניפי AAA בארהבAutomobile Club of Southern California
420 N Euclid StAnaheim, CA 92801United Statesזה הסניף שהיינו בו, מרחק של 10 דקות נסיעה מדיסנילנד, נמצא באיזור של חנויות ומסעדות.בהמשך לנאמר - את המפה של יוטה ונבאדה קיבלנו לגמרי חינם.דנה -
סניפי AAA בארהבתודה דנה
אין כמוך !
פוריה