בודפשט - Mamaison Residence / Carat
-
שלום לכולם,
לכבוד חגיגות יום הולדת 70 לאמא של אישתי, יוצאת לה חמולה המונה 17 איש לבודפשט בספטמבר הקרוב.
כרגע אנחנו בעיצומו של חיפוש אחר מקום לינה, והאמינו לי שקראנו ועיינו ובדקנו - ואנו עדיין בתהליך....
מבקש לשאול בעניינים מאוד מאוד נקודתיים וממוקדים -
האם מישהו שהה עם משפחתו בסוויטת אמבסדור ב - Mamaison Residence Izabella Budapest ??
אם כן - אשמח מאוד לשמוע חוות דעת בנוגע לסוויטות האלה.
האם מישהו שהה במתכונת משפחתית במלון Carat Boutique Hotel ויכול לתת המלצות חיוביות או שליליות (בין היתר בנוגע לגודל החדרים / חדרים שפונים לרחוב וכיוצ"ב)?
כמובן שקראנו בעיון את ההמלצות בבוקינג ובטריפאדוויזור ובכל זאת שואל גם כאן.
המון תודה מראש,
שמוליק
-
בודפשט - Mamaison Residence / Caratשמוליק, אתה שואל את דעתי על מלון ש510 אנשים כתבו שהוא טוב מאוד או מצויין. לעומת זאת 3 אנשים כתבו שאיום ונורא.
נניח דאני אהיה הרביעי שידרג איום ונורא. אז בגלל זה לא תיקח את המלון?
-
בודפשט - Mamaison Residence / Caratשמוליק,לא היינו במלונות הנ"ל...
קו מחשבה שלי..
הסתכלתי על מיקום של שני המלונות. את CARAT מכירה ויזואלית,כי רציתי אותו בדצמבר אחרון והיינו סביבו.
הוא קרוב למרכז, לתחנת מטרו מרכזית,האזור הרי ידוע לך,די סואן,קרוב להכל ולכל קוי המטרו/אוטובוסים /חשמליות..
מצד שני,דווקא המלון השני שמרוחק יותר..אך עדיין נמצא קרוב לתחנת מטרו קו 1 נראה לי כמתאים יותר לקבוצה. יש לו גינה,אפשר לשבת כקבוצה בחוץ,גם לארוחת בוקר וגם בערב..לקבל יותר פרטיות. יש ליחידות פינת מטבחון,דבר שיכול לעזור במיוחד עם ילדים. לא חייבים בישולים אבל נוח אם בא משהו שונה..
היחידות גדולות,תאמין לי זה רק יתרון.
יצא לנו להיות כמה פעמים בסגנון של מלון דירות והיה נוח מאוד ביחידה גדולה עם פינת חדר שינה נפרד. הסגנון והגודל ייתן לכם אפשרות להתארח אחד אצל השני בנוחיות. זאת הרי גם הכוונה,להיות גם יחד וגם בפרטיות.
אם המחיר מאפשר,הייתי הולכת עליו.
נסיעה של כמה תחנות במטרו לא בעייתית.
זה בהשוואה של שני המלונות לקבוצה.
-
בודפשט - Mamaison Residence / CaratLbd - אתה צודק כמובן ועדיין לעיתים ניתן לשמוע כאן ולברר יותר לעומק דברים שקצת קשה לדעת משם.
אמה - המון תודה על הפידבק.