איזה ספר כדאי לקנות?
-
לכל הגולשים שלום!
אשמח לקבל המלצה על ספר אשר עזר לכם בתכנון הטיול לארה"ב.
מדובר בטיול משפחות.
תודה מראש- לילי
-
איזה ספר כדאי לקנות?הגעת למקום הנכון.
באתר ובפורום זה תמצאי את מבוקשך.
מידע מעודכן, סיוע והכוונה מבעלי ידע וניסיון שסייעו לי ולמשפחתי רבות במשך למעלה משלושה טיולי משפחות לארה"ב לבדה לאורך השנים, זאת יותר מכל ספר שקניתי (וקניתי יותר משלושה)!
אם בכל זאת חפצה נפשך בספר ע"מ לדפדף, ללמוד ולהתרשם מההיצע, אזי אמליץ על מדריך EYEWITNESS לארה"ב שהינו ספר עב כרס וכבד במלוא מובן המילה ...אך קל להתמצא בו. מאד ידידותי והמידע בו מגוון ועשיר אך לצורכי העמקה וחקירה אינו מספק לטעמי.
-
איזה ספר כדאי לקנות?אני דווקא אוהבת ספרים. שונאת להדפיס ולהסתובב עם קלסרים והרי דפים מודפסים וברוב הטיול היינו בלי אינטרנט ככה שנזקקנו לספר מודפס. אנחנו השתמשנו בספר מסלולים מערב אירופה של נטע דגני שהוא ספר הטיולים הטוב ביותר שהשתמשתי בו! אני אוהבת מאוד את הפורום אבל אי אפשר להשוות לספר הזה בייחוד ההסברים, ההצעות לביקור במקומות שהם לא הקונצנזוס בפורום, ההצעות למסלולי הליכה וההרחבות. פחות הייתי מסתמכת עליו להמלצות למסעדות המלונות כי הדברים הללו מתעדכנים מהר יותר מהספר. אין לי מניות ואת העותק שלי אני לא מוכרת כל כך מהר, רק מרגישה צורך לפרגן כשמגיע
-
איזה ספר כדאי לקנות?גם אני חושבת שהפורום מצוין אך אינו מספיק. מצאתי את סדרת המסלולים של נטע דגני לארה"ב כמוצלחת מאוד.
-
איזה ספר כדאי לקנות?תודה רבה , אחפש את הספר!