ציוד טרקים בפרו
-
אהלן!
אנחנו זוג בשנות השלושים שמתכנן טיול לפרו לחודש בספטמבר. אנחנו מתכננים בין היתר לעשות את האווי-וואש, האזנגטה ואולי עוד איזה טרק קטן. יש לנו שקי שינה ישנים (2006) של north face, שכבר לא בטוח מחממים כמו פעם, אין לנו אוהל קל ולא מזרוני שטח טובים. השאלה היא אם כדאי ומשתלם להשכיר שם או ששווה להשקיע במשהו טוב מהארץ.
המון תודה לעוזרים

-
ציוד טרקים בפרואתם לא עושים את הטרקים לבד אלא יוצאים עם סוכנות שמארגנת לכם אוהלים, שקש"ים וכו..
אבל שק"ש תביאו אם הוא חם, מקסימום יהיה לכם 2.
-
ציוד טרקים בפרואם תעשו את הטרקים עצמאית כדאי לקנות מראש, בהנחה שתצאו עם מדריך+חמרים, בד"כ העסקה כוללת אוהל+שקי שינה, בכל זאת כדאי להביא שק שינה משלכם....

מזרוני שטח כדאי מאוד להביא, הקרקע קפואה ברוב הטרקים.
-
ציוד טרקים בפרוהשק"שים שהם נותנים לא מספיק חמים?
ומה עם מזרני שטח? (בד"כ יש לנו מזרוני שטח מתנפחים קטנים כמו therm-a-rest) לקנות בארץ או משכירים שם?
תודה!!!
-
ציוד טרקים בפרואני לא יודע לגביכם, אבל אני לא הייתי משכיר שק שינה בפרו.
אין לך שום מושג מי ישן שם קודם, אם ניקו אותו וכו'. אוהל כן - שק שינה לא.
מקסימום תקנו ליינר לשק שינה.
-
ציוד טרקים בפרובתור אחד שיצא לו חלק מהזמן לטייל עם שק"ש שלו וחלק מהזמן להשכיר, לא הייתי רק לקנות שק שינה אם הטיול יהיה רק בפרו. שק שינה טוב, חוץ מזה שמדובר בעסק יקר, הוא גם כבד וגדול יחסית ואם ניתן לחסוך לעצמכם את ההסתובבות איתו מה טוב.
זה נכון שיש סוכנות שמציעות שקי שינה בעייתיים, אבל לרוב ניתן לבחור מראש האם לקבל מהם שק שינה או לא. לכן, לפני טרק שווה פשוט לעשות סיבוב בחנויות ציוד, יש בעיר כמה רציניות בהם בהחלט תוכלו להשכיר שק שינה טוב ונקי לתקופת הטרק
-
אם בארזים נפלה שלהבת... -
ציוד טרקים בפרומשכירים ציוד מהחברת טרקים. תביאו אתכם ציפה של שמיכה ליחיד ככה שישנים בתוכה כמבודד מהשק"ש שישנו בו רבים לפניכם