פראג
-
פראגמיקי ערב טוב.
מבקש הבטחה קטנה מכם - ,נצלו את מיטב הזמן בטיול,שמבוסס על המלצות החברים
הנכבדים שבפורום.
תלמדו ושננו את נקודות העניין שלכם,וכאשר אתם משתכרים מיפעת פראג,זירמו בקצב שלכם,בכייף בנחת ורוגע.
ואם לא הספקתם הכל,סימן שנהניתם מכל רגע בפראג הקסומה.
ולך חנה.
בכל אתר שתמצאי את הכיתוב " עכשיו סגור ",הכוונה היא - לשעת הכיתוב וההצגה של האתר,שהיא בעצם מעבר לשעות הפעילות הרגילות שלו.
שימי לב לשעה המאוחרת של התגובה.
להשתמע בכתבות הבאות חיים.
-
פראג" פראג יפה מכל זווית ביום,ומיוחדת בזוהרת מבניה בלילה ".
בילוי מהנה תרתי משמעו,ולא כיתובו,השני לנעליים.חיים.
-
פראגתודה לכולם,
אני טס בwizz טורס (טיסה+מלון) וראיתי שמותר לי לעלות תיק בינוני,
אני לא שולח תיק לבטן מזוודה אבל מעלה למטוס מזוודה בגודל 56*45*25
אני יכול לגשת ישירות לטרמינל 3 או צריך לעבור דרך טרמינל 1?
תודה
-
פראגאם אתה עושה ציק אין בבית דרך האתר שלהם ואתה לא שולח מזוודות בכלל לבטן המטוס .. אתה יכול ללכת ישירות לטרמינל 3 לביטחון . כך עשיתי בטיסה עם ויזאר לבודפשט לפני חודש .
-
פראגתודה רבה אבי
-
פראגאנחנו רוצים לעשות קפיצה ליום אחד לדרזדן לקניות ולהסתובב קצת באתרים המרכזים,
אנחנו מסתפקים מה עדיף, ללכת עם קבוצה דרך אתר prague4you ואז להיות בדרזדן 4 שעות(להספיק גם להסתובב באתרים וגם קניות) או לשכור רכב בפראג ליום אחד ולהגיע לדרזדן ברכב(ואז לשלם בנוסף גם 30 יורו למלון על חניה - שזה מעצבן אותי)?
תודה
-
אפשר לתפוס טרמפ על השרשור ולשאול שאלה נוספת?מה העלות הממוצעת של יום טיול בפראג?
המלון שולם מראש.
כמובן שמשתנה מאדם לאדם והעדפותיו, הכוונה היא להערכה ממוצעת, של מסעדה פעם ביום, טיולים באתרים, קצת יציאה מחוץ לעיר, קצת שופינג.
תודה רבה!
-
פראגלמה לשכור רכב? קחו רכבת. תחסכו לעצמכם את הצורך לנווט ולנהוג, וגם את החנייה.
-
פראגכאמור אני נוסע עם wizz ורציתי לדעת האם הם בודקים וקפדניים על משקל של עד 10 ק"ג לתיק שמעלים על המטוס כמו שהם מקפידים על גודל התיק או לא?(אני מתכוון בעליה למטוס, כי אני לא שולח לבטן המטוס והולך ישירות לטרמינל 3)
תודה רבה
-
פראגהיי מיקי . בנושא המשקל הם כלל לא בדקו .. אבל בנושא הגודל הם בהחלט בדקו ובחזרה לישראל הם ממש ממש הקפידו בדקו אחד אחד .. ומי שהיה לו מעבר למידות שילם סתם יותר יקר כי דרך האתר מראש זה יותר זול משמעותי . אז כדאי באמת לשים לב לזה ..
-
פראגתודה אבי, בסוף החלטתי שבשביל 70 אירו לא שווה לי הלחץ והזמנתי מזוודה, הדבר היחיד שמבאס אותי שאצטרך לעבור דרך טרמינל 1. ובחזור לחכות לשאטל שיקח אותי לחניון בטרמינל 1
-
פראגטסתי בשבוע שעבר ללונדון עם איזי ג'ט.
גם אני התבאסתי שבגלל שהזמנתי לנו מזוודה אחת נצטרך לעבור בטרמינל 1.
אך הופעתי לטובה!!!
עם כל העומס של סוף יולי, טרמינל 1 היה מלא בנוסעים של איזי, וויזאיר ואפ.
התהליך התקדם יחסית מהר, בגלל שהטרמינל קטן ולא צריך ללכת מרחקים ארוכים.
גם לשאטל לא חיכינו וכך הגענו די מהר לדיוטי פרי בטרמינל 3.
-
פראגתודה סמדורלה