סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטר
-
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=o9-_ofxud3A
למי שמתלבט בבחירת כבישים ,המלצה.
-
סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטר -
סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטרהסרטון מאד מרגיע. מה שלא ברור לי הוא היכן אותו Crater. האם מדובר ב- Crater Mountain שנמצא צפונה למיסולה, מזרחית ל- Flathead Lake?
-
סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטרמצדיעה לאיכות הצילום, לבחירת השיר המלווה, ולשיתוף בפורום.
מזדהה עם הקושי בלבחור בין ימין לשמאל, כאשר נוסעים בכבישי נוף כל כך יפים.
וזה היתרון של מראה עיניים....
-
כביש US93 ממיזולה מוביל ל-Craters Of the Moonכנראה לזה הכוונה, אני נסעתי בכביש הזה
-
כביש US93 ממיזולה מוביל ל-Craters Of the Moonזו הכוונה וזה גם בהמשך להמלצה שלך לבקר בפארק דורון אם אני לא טועה
-
כביש US93 ממיזולה מוביל ל-Craters Of the Moonעקבתי עכשיו אחר הכביש עד ל- Craters of the moon. על הפארק הזה אכן המלצתי. ביקרתי בו ב- 2007, אבל הגעתי אליו ממזרח ולא על כביש 93.
-
סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטרלמה לא, תשברו לי את הלב. גם מונטנה וגם כזה שיר יפה....
נסענו גם בכביש הזה. בפעם הבאה, אני פונה ימינה לכביש 12, נחשב כביש יפה במיוחד.
-
סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטראיפה הפנייה לכביש 12?ואיפה הוא?גם אני רוצה פעם הבאה לפנות ימינה....
-
סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטרמהמפה, יציאה לדרום מערב ממיסולה. כביש US 12.
-
סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטרכמו שדורון אמר. הוא נחשב כביש נופי ונקרא גם לולו פאס. חסר לי אותו ב"בינגו פאסים במערב" כדי לסגור אלכסון

-
סרטון שצילמנו בכביש 93 ממיזולה לקרייטראתם ממש "מגרים" אותנו לנסוע באחד מהכבישים המדוברים.
אנחנו נלון בבוזמן ועל הבוקר הכיוון שלנו הוא למאני גליישר.
השאלה היא אם יש אפשרות לשלב אחד או... מהכבישים המתוארים???
תודה