טיסה ישירה ל LA
-
שאלה לכל מי שהתנסה בטיסה ישירה ללוס אנג'לס של אל על .
לגבי הארוחות : כמה ארוחות מקבלים ומתי במהלך הטיסה ?
בכל זאת 15 וחצי שעות ..
לכל מי שחווה ושרד , קצת טיפים ועצות .
תודה .
-
טיסה ישירה ל LAהי ענת,
קודם כל כבר להרגיע 14 וחצי שעות בלבד...
מקבלים שתי ארוחות, אבל אין דקה בטיסה שלא תוכלו לקבל משהו לאכול, החל משקיות הקרקרים ועוגות ועד הסנדביצים שהדיילים משאירים ואפשר לגשת ולקחת חופשי. יכול להיות שהיו עוד דברים שפיספסתי... בכל מקרה השירות היה נהדר.
הנקודה החלשה של הטיסה היא מערכת הבידור - מאוד מיושנת, בטיסה הלוך וחזור היו בדיוק אותם סרטים. לא נראה לי שכל החידושים ששמעתי עליהם בטיסה לבוסטון (ipad ב-10 דולר, vod על הנייד) קיימים, אבל לא שאלתי.
הילדים שלי כבר גדולים ויודעים להעסיק את עצמם אבל נראה לי שבכל טיסה כל כך ארוכה חשוב להכין מראש תעסוקה, אם בסוף ישנים, מה טוב. דווקא בטיסה הלוך כולנו הצלחנו לישון יפה, למרות שאני והבן הגדול בדרך כלל לא ישנים בטיסות. הבעל שתמיד גם נוהג אחרי הטיסות לקח כדור שינה.
הילדים מעבר למשחקים שהיו להם על הניידים לקחו עוד דברים שיעסיקו אותם ואני דאגתי לצייד את האייפון שלי בפודקאסטים שהעסיקו אותי כשלא התחשק לי לקרוא.
דנה
-
טיסה ישירה ל LAמסכים. לא תישארו רעבים, זו בערך הדאגה האחרונה שלכם במהלך הטיסה.
אנחנו טסנו (מזמן, 2007) בלילה, סה"כ היה די בסדר, עד כמה שטיסה כזו ארוכה יכולה להיות בסדר.
-
טיסה ישירה ל LAאכן קשה, אבל עדיף על כל סוג של טיסות עם קונקשן.
בסוף מתמוטטים וישנים קצת.
הנחמה היא, שבחזור זה יותר קצר...
האוכל הוא ממש לא הבעיה.
אתם מגיעים בבוקר. צאו לארוחת בוקר נינוחה, ותתחילו בלי נסיעות ארוכות ביום הראשון.
תשתדלו למשוך כמה שאפשר אל תוך הערב, בלי ללכת לישון מוקדם, כי סביר שתתעוררו באמצע הלילה.
למחרת בבוקר כנראה שהכל כבר יהיה שגרתי למדי.
-
טיסה ישירה ל LAאיננו מודאגים להיות רעבים חלילה אלא לתכנן את הטיסה למתי אוכלים ואז לנסות לישון כמה שיותר .
אז אם מגישים 2 ארוחות , באיזה שלב במהלך הטיסה הם ניתנות אם הטיסה היא בלילה ?
דנה , את בטוחה שזה 14 וחצי שעות ולא 15 וחצי ? בכל זאת גם משהו מנחם במעט ..
-
טיסה ישירה ל LAאצלנו היה 14 וחצי, אני מניחה שזה גם תלוי תנאים וכו', הטייס משך זמן בתל אביב כי הוא אמר לנו שאסור לו לנחות לפני 6 בבוקר בלוס אנג'לס.
אם אני זוכרת נכון ארוחה ראשונה מוגשת כשעה אחרי ההמראה, אחר כך מחשיכים את המטוס ונותנים לכולם ללכת לישון. משהו כמו 3 שעות לפני הנחיתה אולי קצת פחות היתה ארוחת בוקר. אבל אם תרצו לישון, אין בעיה, מישהי שישבה לפני ישנה במהלך ארוחת הבוקר וקיבלה אותה יותר מאוחר.
דנה
-
טיסה ישירה ל LAתודה דנה על התשובה המפורטת .
עזרת לי מאוד
-
טיסה ישירה ל LAלנו הייתה חוויה שונה לגמרי בשנה שעברה. בהלוך טסנו לניו יורק, אבל החזור מLA היה פשוט נורא.
המערכת בידור הייתה מחורבנת ברמות (לא רואים כתוביות, הסאונד היה שקט והאיכות והמגוון היה עלוב) ככה שממש השתעממנו בטיסה, דווקא כן היינו רעבים (אני מניחה שעם קצת אגרסיביות אפשר להשיג נשנושים- אבל נשנוש זה לא אוכל..) והאוכל שהיה מוגש היה לא טעים.
הצפיפות הייתה מזעזעת. אני בחורה נמוכה ובכל זאת הרגשתי קלסטרופוביה נוראית כל הטיסה, לא היה לי לאן לנשום וכל ניסיון לצאת מהכיסא כדי להלך במסדרון היה משימה קשה בפני עצמה. (לא אמרתי כלום על התור לשירותים והריח שהיה משם..)
עם עצמי החלטתי שזה לא קורה יותר. מעדיפה קונקשן (וטיסה שהיא לא אל על, ויותר זולה) מאשר לעבור את החוויה הזאת שוב... ואני לא מפונקת בכלל, אני הכי "דרישות נמוכות" שיש...
-
טיסה ישירה ל LAשי , הבעיה במקרה הזה שאנחנו די גבוהים יחסית כך שסביר להניח שנסבול יותר בעלי 1.92 ..
חשבתי בכל אופן לקחת קצת "צידה לדרך" ובעיקר לנסות לעבור את הטיסה בשינה (עם כדורי שינה כמובן אחרת אין סיכוי..) ספר בין לבין ולקוות לטוב ושהכל יעבור מהר ובשלום למרות שאנחנו די מפונקים ...
-
טיסה ישירה ל LAשווה לשקול הוספת כסף ל"תיירים פלוס". אין דין טיסה לאירופה כדין הטיסה הזו.
-
טיסה ישירה ל LAמה למעשה תיירים פלוס נותן?
-
טיסה ישירה ל LAזה מאוד תלוי בחברה / טיסה / סוג מטוס.
זה יכול להיות מושבים נוחים יותר אם ברוחב ואם במרווח בין השורות (סנטימטרים בודדים - אל תצפו למרווחי מחלקה ראשונה, או עיסקית).
וזה יכול להיות גם... שום דבר. מנסיוני בטיסת United מ-EWR לאורלנדו לפני 3 שנים, לא ראיתי שום תנאים משופרים במושבי ה-Premium של אשתי ובתי. יתכן והשיפורים האמיתיים הם רק בטיסות הארוכות.
-
טיסה ישירה ל LAטסתי בטיסה הזו כמה וכמה פעמים - עם ילדים, בלי ילדים, הלוך וחזור. יש לי רק מילה אחת להגיד - נפלא!
היא עוברת הרבה יותר מהר ממה שחושבים/חוששים.
הצוות של אל-על מקסים, משתף פעולה, זורם.
אני, באופן אישי, לא הייתי מחליפה את הטיסה הזו בטיסה עם קונקשן, גם אם מדובר בטיסה זולה יותר.
-
טיסה ישירה ל LAשנה שעברה בטיסה מניו יורק ללונדון עם בריטיש שודרגנו כל המשפחה למחלקת תיירים פלוס.
אני לא יודע כמה עולה השדרוג הזה אבל הוא נותן המון - אם זה מושבים חשמלים מאוד נוחים ומרווח הרבה יותר גדול לרגלים (בטח יותר מכמה ס"מ בודדים). האוכל שונה לחלוטין מהאוכל שמוגש במחלקת תיירים ומוגש בצלחות חרס וסכום ממתכת (העיקר שאת הפצירה לוקחים לנו
).בקיצור החוויה הייתה מאוד טובה ואפשרה לנו להעביר את הטיסה בכיף
-
טיסה ישירה ל LAמחלקת תיירים פלוס (או איך שהיא לא נקראת באל על) - כמה שורות ראשונות, המרווח בין השורות גדול יותר (לא מחלקת עסקים ובכל זאת...) ומקבלים נרתיק קטן עם מברשת שיניים, משחת שיניים ועוד שטויות. זה הכל, אין הבדל באוכל.
העניין הוא שלאנשים גבוהים זה שווה כל פרוטה, בטיסה בחזרה ישבתי את כל הטיסה בכיסא שלפניו אין כיסא, כלומר יכולתי ליישר רגליים כמה שרציתי - תענוג!
שי - כל אחד והחוויה הסוביקטיבית שלו וכל טיסה היא אחרת, עם זאת אני מוחה על המשפט "אני מניחה שעם קצת אגרסיביות אפשר להשיג נשנושים- אבל נשנוש זה לא אוכל.." - לא הייתי צריכה להיות אגרסיבית כדי לקבל אוכל, פשוט לגשת ולבקש וכמו שאמרתי כריכים, עוגיות וקרקרים היו מונחים כל הזמן והיה אפשר לגשת ולקחת כמה שרק רציתם. אני לא אוכלת בבית כל הלילה, אז גם בטיסה לא מצפה שיאכילו אותי ללא הפסקה...
דנה
-
טיסה ישירה ל LAהטיסות של אלעל ב 777 ללוס אנג'לס - עד לא מזמן לא היה בכלל תיירים פלוס.
בכל מקרה, לדעתי עדיף לנסות להשיג את מושבי היציאה.
-
טיסה ישירה ל LAהיו כמה סנדביצ'ים שנגמרו תוך שניה וחצי (אני עצמי לא אוכלת סנדביצ'ים, אבל הבנזוג שלי לא הספיק אפילו לקחת), והצוות היה כל כך לא בעיניינים שלא היה אפשר אפילו לבקש. לדעתי הם עשו מסבה בביזנס במקום לעבוד

-
טיסה ישירה ל LAבטיסה הלפני אחרונה טסתי ל-LA במחלקת תיירים הרגילה. ישבתי במושב אמצעי (הטיסה הוזמנה ברגע האחרון ולא היו מקומות אחרים) והרגשתי ממש כמו סרדין 14.5 שעות

בטיסה האחרונה טסתי בתיירים פלוס - מבחינתי ההבדל העיקרני בין תיירים לתיירים פלוס הוא שהמושבים יותר מרווחים - גם מבחינת מרווח לרגלים וגם המושב עצמו. ההבדלים השוליים הם הערכה הקטנה שמקבלים (עם מברשת שיניים, כיסוי עיניים וכו'), בקבוק מים אישי והשמיכות והכריות מבדים אחרים
. בנוסף, מדובר על המושבים בקדמת מחלקת התיירים כך שבדר"כ ראשונים לקבל את השירות וראשונים לצאת מהמטוס. לגבי מושבים ב-exit - בדר"כ הם ממוקמים בקרבת השירותים או המטבח ומההתרשמות שלי בגלל שהטיסה מאוד ארוכה אנשים כל הזמן קמים להתרעננות באיזורים אלה ויש שם לא מעט רעש. מצד שני, מרווח גדול לרגלים.
בשורה התחתונה - מנסיוני, בהחלט ממליצה על תיירים פלוס.
-
טיסה ישירה ל LAתיירות פלוס לא רלוונטי
הטיסה מלאה
-
טיסה ישירה ל LAב777 אכן מושבי היציאה הם ליד השירותים/מטבחון אבל, לטעמי המרחב לרגליים ולקום מתי שבא בלי שאף אחד עומד בדרכי - זה הכי כיף.
המושב ליד החלון הוא הטוב ביותר כי גם נהנים מהקיר, גם ממרווח הרגליים וגם הכי רחוק מההמולה.
בטיסה קודמת שהייתי בה, אלו שישבו לידי היה להם "טריק" שלא יתאספו לידם (במושבי היציאה).
פשוט שמו את הטרולים שלהם על הרצפה ליד הרגליים. אף אחד לא בא ועמד שם.
אני אישית לוקח את הטרולי, מעמיד אותו, והופ יש מעמד לרגליים. מאוד נוח.