ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול של 40 יום לתאילנד

פורום תאילנד
    5
    10
    3074
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רואי_3226973
      רואי_3226973 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם אני ואישתי יוצאים לירח דבש לתאילנד מ30.9-9.11 יש לי כמה שאלות מקווה שיוכלו לעזור לי.

אנחנו טסים לבנגקוק מישראל ב30.9 ומשם יש כמה מקומות שראיתי שאנחנו נרצה לטייל שם, רציתי להתייעץ עם אנשים איך לתכנן את הטיול כמו שצריך.

שאלה ראשונה זה האם לשלב את לאוס בטיול ואם מישהו חושב שכן שימליץ בבקשה איך לשלב אותה ובאיזה שלב.

בכללי הרעיון שלנו זה להגיע לבנגקוק לישון שם בלילה הראשון ומחרת לבוקר ישר בטיסה/רכבת להגיע לצפון לצאנג מאי וצאנג ראי (אם יש למישהו המלצות על דברים שחייבים לעשות אני גם ישמח) לטייל שם שבוע+- ואז שם חשבנו לשלב את לאוס איכשהו... אחרי זה אם נשלב או לא לטוס לאיים לפוקט וכל החופים שם... לעשות את כולם פוקט, קופנגאן, קוסמוי. חשבנו להקדיש לחופים את מרבית הזמן בערך שבועיים לכל החופים האלו ולבסוף לחזור לבנגקוק ולטייל בפאטייה וקצנבורי... אשמח להמלצות מאנשים תודה רבה לעוזרים! 

פתחתי נושא אחד כבר בפורום המזח הרחוק עד ששמתי לב שיש את הפורום הזה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתן ששון
        איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

טיול של 40 יום לתאילנד

קודם כל.....בשביל 40 יום אתה חייב להוציא ויזה בשגרירות.

• רואי_3226973

טיול של 40 יום לתאילנד

כן זה ידוע לי אבל הבנתי שאם אני יוצא וחוזר אז זה מסתדר עם הויזות בגבול.

אם אני לא ישלב את לאוס אני כן יעשה את זה פה בארץ תודה רבה על ההערה

• איציק 69
            איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

טיול של 40 יום לתאילנד

בכל מקרה תוציא ויזה כי אתה חייב שיהיה לך כרטיס טיסה  שמראה יציאה עד חודש מתאילנד כי אחרת אתה עלול לקבל סירוב לויזה ל 30 יום בשדה התעופה תוציא ויזה מראש כאן בשגרירות ותחסוך צרות .

אם זה טיול ראשון שלכם תאילנד מאוד מגוונת ויש הרבה מה לראות לכן הייתי מוותר על לאוס בשלב זה קח בחשבון שאוקטובר זה שיא תקופת המונסונים והגשמים יכולים לשבש לכם את התוכניות תמנעו מהחוף המערבי שמאוד גשום בתקופה זו .

בגדול הייתי מחלק כ 10 ימים צפון יעדים מומלצים (לא חייבים את כולם תקראו חומר ותבנו מסלול ) צ'אנג מאי , פאי, צ'אנג ראי ומה הונג סונג.

חוף מזרחי כשבועיים : קו סאמוי , קו פאנגאן  וקו טאו .

נשאר לכם שבועיים לבנגקוק והסביבה : פאטאייה , קאנצ'אנבורי, איותאיה , סוקותאי והואה הין וסיום בבנגקוק (לפחות 3 לילות ) .  

אם אתה רוצה בכל זאת לשלב את לאוס דאג להוציא מראש ויזה עם 2 כניסות לתאילנד .

אם אתה פתוח לרעיון אחר אפשר לעשות גיחה ל 3 לילות בטיסה הלוך ושוב מבנגקוק

לסיאם ריאפ/ קמבודיה לביקור במקדשי אנגקור המרהיבים .

• רואי_3226973

טיול של 40 יום לתאילנד

תודה רבה על ההודעה המושקעת!

• סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד
                סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד נערך לאחרונה על ידי

טיול של 40 יום לתאילנד

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות 

דעתי האישית "סאריראייה"

• Shay_The_Guy
                  Shay_The_Guy נערך לאחרונה על ידי

טיול של 40 יום לתאילנד - דעתי ברור שתשלב את לאוס !

לא רוצה לזלזל באף אחד..אבל

מה זה, יש לך 40 יום , זה המון זמן...הצעה שלי אל תוציא שום ויזה. 

זה מה שאני הייתי עושה.

קודם כל תבין שיש לך 40 יום זה המון זמן בתאילנד. זה לא מעט בכלל.

המלצות:

תנחת בבנגקוק אל תיקח יום אחרי זה אוטובוס לצ'אנג מאי מה אתה שפוי ? אתה אחרי טיסה של 11 שעות.. אחרי זה בקושי ישנת בקושי שמת לב למשהו.. וישר תסע עוד 11 שעות באוטובוס... 

תיקח לך יום יומיים לטייל בבנגקוק, לך לארמון המלך, לך לMBK, אם אישתך תזרום איתם לך לפטפונג... זה הנקודות המרכזיות שהייתי עושה יומיים , בבנגקוק, אחרי זה אני הייתי ממליץ לך לקחת את הטיול של ה3 ימים לקנצ'נבורי, זה ליד בנגקוק וזה נחמד

אתה מבקר במפלים, רואה טיגריסים מקרוב, ישן בגן עדן בערך ... זה טיול מדהים וממש נחמד ל3 ימים קלילים כאלה..

אוקי עכשיו עברו 5 ימים ? אוקי אז עכשיו אפשר באמת ללכת לצ'אנג מאי.. תעלה לצפון אין שם מה יותר מדי לעשות, תעשה טרק עם תיירים בעולם ותפגוש אנשים מעניינים, או שתלך לטיול ג'יפים עם כל שאר הישראלים החלטה שלך... זה יעביר לך 3 , ימים. או יומיים תלוי בטרק שתיקח.. תטייל בעיר יש שוק לילה נחמד, תטייל בעיר העתיקה...באמת יותר מ4, 5 ימים גג אין מה לעשות שם ... אז הנה העברת 10 ימים בערך, 13 ימים במקרה הגרוע... אוקי אז עכשיו באמת מה לעשות.

- לאוס היא מדינה מדהימה ביופיה אוכלת את תאילנד ביופי בכל התחומים בערך, וגם הרבה יותר כפית לטעמי, תעבור את הגבול אתה מקבל ויזה ללאוס בגבול לחודש או שאתה משלם עליה משהו אבל בכל מקרה זה שווה, לך ללואנג פרובנג.. אני חושב שאתה צריך לקחת את הSLOW BOAT מהגבול... זה יומיים על סירה..חח

כן שמעת טוב יומיים על סירה בשביל להגיע לשם... אבל זה מדהים ורואים דברים יפים ובאמצע ישנים במעין עיירת חוף קטנה וחמודה, ובאמת נוף מהמם ו.. זה חוויה זה לא רע כמו שזה נשמע.. זה באמת כיף ומדהים,

לואנג פרובנג זאת עיירה מדהימה רומנטית בטירוף לפי דעתי העיר הכי רומנטית שיש, אני לא יהרוס לך את החוויה אז פשוטתלך לשם ואתה תסתדר.. יש שם שוק לילה חמוד, העיירה פשוט לטייל שם זה .. זה חלום...

- אחרי יומיים שלושה בפרובנג שאתה תשתגע ממה לעשות, קח את האוטובוס (או שאז לוקחים את הסירה אני כבר לא בטוח חח) לVAN VIENG 

זה בערך העיר שלפי דעתי הכי כפית במזרח, יותר כפית מכל דבר אחר שיש לתאילנד לאוס קמבודיה ויטנאם להציע.. 

שם אני יכול להיות חודש...יש שם TUBING.. (תחפש ביו טיוב תרשום טיובינג וואנ ויינג באנגלית, ותראה מה זה.. זה בערך הדבר הכי כיף בעולם, אתה על אבוב באגם עם 0..000001 זרימה יום שלם.. אתה יכול לעמוד ברוב האגם הוא לא כזה עמוק אז זה לא מפחיד... ויש פאבים מסביב... ואתה פשוט נהנה מהשמש והנוף ושתייה וצעירים..תראה ביו טיוב) , יש ליד העיר אגמים, אתה פשוט תשכיר אופנוע ממש בזול, ותסע לשם לא חייב רשיון ואתה לומד ליסוע במקום זה ממש פשוט ... וזה כאיול אמצע שום מקום אז בקושי יש מכוניות... קיצר אתה לא תתאכזב...

אחרי זה אתה בדילמה אם להמשיך בלאוס.. או לחזור לבנגקוק, או אפילו ללכת לקמבודיה לסיים ריפ.. כמו שאמרתי יש לך המון זמן .. 40 יום זה יותר ממספיק..

אז מה אמרנו באת עם 12 יום ללאוס היית בה עוד 14 יום בערך (יומיים סירה, 4 ימים לואנג פרובנג, ושבוע בוואנ ויינג)... אתה עכשיו בדילמה...מה לעשות .. הכל תלוי כמה זמן אתה רוצה באיים של תאילנד, אני אישית הייתי שומר פחות זמן לאיים כי הם יקרים ברמות מפחידות.. וגם האיים המוכרים הם מפוצצים תיירים ואין מקום לנשום .. אבל החלטה שלך

אם אתה רוצה אתה לוקח אוטובוס \ רכבת לבנגקוק... ואז משם אוטובוס לילה לאיים, ואז תחקור את האיים המזרחיים (קו טאו אם אתה בקטע של צלילות, קו פנגן אם אתה בקטע של פול מון פארטי וזה משהו ששווה לחוות פעם אחת) תיהיה שם 5 ימים ... אחרי זה תלך לאיים המערביים, לעוד 4, 5, ימים (קו פיפי .. וכאלה) למרות שבאמת אני ממליץ לך ללכת שם לאיים פחות מוכרים עם טיפה פחות ממליארד תיירים מסביבך, קו לנטה למשל או קו קווד... ואז אחרי זה תלך עוד 3, 4 ימים לבנגקוק ותחזור הביתה.. בום 40 יום..

אני אישית הייתי עושה מסלול אחר במקומך מוואנ ויינג... הייתי הולך לקמבודיה לסיים ריפ, שם הייתי מבקר בANKREW WATT זה מקדשים מהממים, שווה יומיים מהטיול שלך, משם הייתי חותך לבנגקוק והולך ישר לKOH KOOD יש שם בנגלויים מדהימים 1!!!! באמת מטורפים כיאלו אם תדמיין גן עדן ? אז זה שלגן עדן יש מה ללמוד מהבנגלויים שיש שם ...

אם תרצה המלצות אני יכול לתת לך בפרטי... הייתי נשאר שם שבוע.. ואז זה באמת נחשב ירח דבש... אממ.. אחרי שבוע שם הייתי הולך לקו טאו יומיים, שלוש, קופנגן לפול מון .. וחוזר לבנגקוק לעוד 3, ימים של קניות וכיף .. ואז הביתה... 

בכל מקרה 40 יום זה המון !!@#!@ אל תשאר ר'ק בתאילנד מה אתה שפוי 1?

תמיד תזכור

- אוטובוסים VIP (האוטובוסים שלוקחים אותך לצפון לאיים וכו'.. של ה11 שעות)

תמיד תשמור את הכסף בתור המכנסיים בפאוצ' פנימי.. כי אתה נרדם וגונבים שם המון ... יותר מזה, מזוודה או תיק עם מנעול..

- פול מון פארטי, המון המון המון גניבות, לא לקחת שום דבר עליך חוץ ממצלמה שקשורה ליד שלך (עדיף בלי כי גם אותה יכולים בקלות לקחת) 

וכמה כסף בכיס שלך שלא איכפט לך לאבד... 600ת 700 בהאט גג... 

כל השאר בכספת של המלון או הגסט האוס... כולל המפתח של הגסט האוס להשאיר בקבלה... 

- זהו להנות אתה תהנה...

באמת אם יש לך כל המלצה או הצעה או כל דבר אחר דבר איתי אני פה..

• רואי_3226973

תודה רבה על ההודעה! אני באמת יחשוב על זה עכשיו

• Shay_The_Guy
                      Shay_The_Guy נערך לאחרונה על ידי

יופי פחדתי כבר שאתה לא תראה את ההודעה, ולקח לי איזה 30 דקות לכתוב אותה חח.. 

תחזור אחרי, "אין דבר זה לוותר על לאוס"

ברצינות , כאילו יש לכם 40 יום, בתאילנד לבד זה יהיה משעמם מאוד.

• רואי_3226973

כבר החלטתי לוותר אבל אחרי מה שרשמת אני כנראה כן יעשה את זה

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון