תרופות לתאילנד
-
היי לכולם,
אני לוקחת איתי תרופות קבועות של אלרגיה (כדורים ותרסיס שמכיל סטרואידים)
כמובן שבלי קשר אליהם אני לוקחת איתי אקמול, אנטיביוטיקה וכו'
הבנתי שעוצרים אנשים בשדה התעופה בגלל תרופות (בחשד לסמים)... האם זה באמת כך? ואם כן מה צריך לעשות כדי להוכיח להם שאלה תרופות קבועות? להביא איתי צילום של מרשם? (המרשם הוא בעברית.. הם יבינו מכך משהו?)
תודה לעוזרים

נוי
-
תרופות לתאילנד..אכן כן..
...חלק מהתרופות אסורות להכנסה לתאילנד..
...את צריכה להתייעץ עם רופא במרפאת המטיילים בארץ...
...ובינתיים את יכולה להעזר בפורום בריאות כאן באתר...
...נסיעה טובה ובטוחה...

-
תרופות לתאילנדאופסי אני קוראת את ההודעה הזאת באיחור....
אתמול חזרנו מתאילנד, לקחתי איתי אקמול ומשאפים לאסתמה של בתי (המכילים סטרואידים). בחזור היתה עלי גם אנטיביוטיקה שקיבלתי בתאילנד בעקבות פציעה (אך לא השתמשתי בה). עברנו 4 טיסות ללא בעיות, אבל אם הייתי היום לפני טיסה, הייתי מצטיידת במכתב מהרופא באנגלית.
-
תרופות לתאילנדבכל נסיעותיי והיו לא מעט (כניסות ויציאות בטיסות בינ"ל לתאילנד וכן בטיסות הפנימיות) לא נתקלתי בבעיה בנוגע לתרופות (על אף שאני נוטל אותם בשימוש כרוני). לא הייתי מצויד במכתב.
אף פעם לא פתחו לי את הכבודה בגלל זה.
-
תרופות לתאילנדשלום רב,
נכנסתי לתאילנד מספר פעמים עם תרופות של אלרגיה כולל תרסיסים המכילים סטרואידים. כמעט תמיד התרופות (לפחות אחד מכל סוג) היו בתיק היד (לכל מקרה שהמזוודה לא תגיע בזמן ). לעולם לא הייתה איזו בעיה עם זה.
נתי
-
תרופות בתאילנדלא אמורה היות בעיה. תשימי לב שאין קודאין בתרופות שאת לוקחת כי התאילנדים די נזהרים מזה.
-
תרופות בתאילנדנסעתי פעמיים לתאילנד כולל כמה טיסות פנים עם המון תרופות של אלרגיה וכמה סוגי משאפים ולא הייתה לי אף פעם בעיה