ניווט ברכב באוסטריה
-
היי,
אשמח לחוות דעתכם, האם כדאי לשלם עבור GPS לרכב המושכר, או שעדיף במקום זאת לקנות סים ולהשתמש ב-ווייז, עבור ניווט בטירול וחבל זלצבורג בספטמבר.
תודה רבה.
-
ניווט ברכב באוסטריהלסמארטפון יש הרבה יתרונות:
אפשר להשתמש בו גם בטיול רגלי
אפשר להכין מראש מפות
המפות מתעדכנות כל הזמן
המידע יותר עשיר ומפורט
הGPS ברכב לא מובטח (ממה שאני מכיר) לכן משלמים עליו בנפרד במקום
אנחנו קיבלנו GPS ומצאנו שהרבה פחות נוח להשתמש בו מאשר סמראפון
החסרון היחיד הוא שהבטריה של הסמרטפון נגמרת די מהר שאפשר לפתור באמצעות מטען לרכב או בטריה נוספת
-
ניווט ברכב באוסטריהאנחנו באותה התלבטות. באיזה סים מדובר ומה עלותו? איפה קונים אותו?
תודה רבה לעונים
-
יש פתרונות חינמיים או מאוד זוליםתתקין על הטלפון את האפליקציה של HERE בחינם או SYGIC בזול ולא תצטרך לא מכשיר ניווט מחברת ההשכרה ולא אינטרנט סלולרי כדי לנווט.
כדי לדעת אם כדאי או לא כדאי מכישיר של חברת ההשכרה אתה צריך לתת מחיר, המחירים שאני מכיר מאוד יקרים
-
ניווט ברכב באוסטריהכמעט כל רכב חדיש להשכרה באירופה (בטח בקלאס משפחתי) כולל GPS מובנה. לי זה גם מאוד נוח להשתמש בGPS מובנה.
אבל ממליץ בכל מקרה להכין תוכנת ניווט אופליין (ללא צורך בסים) בטלפון למקרה שדווקא ברכב שאתם תקבלו לא יהיה GPS.
-
ניווט ברכב באוסטריהבשנה שעברה באוסטריה קנינו סים בHOPPER עלה (נדמה לי )15 יורו ושימש אותנו נהדר לניווט בוויז +
(1 גיגה)
-
ניווט ברכב באוסטריהHOPPER זה שם של עיירה?
אשמח מאד ליותר פרטים כי כל מה שאני מוצאת הוא לא סים לתיירים.לא ב yesss
לא ב drei
-
ניווט ברכב באוסטריהHOPPER זה רשת של סופרים.
-
תתקינו SYGIG באייפון/אנדרואידתוכנת OFFLINE מצויינת.
יש גם תוסף להעברת נקודות עניין מגוגל.
-
ניווט ברכב באוסטריההופר אכן רשת סופרים וכן yessss זו החברה של הסים. (תודה על התזכורת)
-
ניווט ברכב באוסטריהHOFER
https://www.hot.at/tarife.htmlאם אני מבינה נכון זה שבעה יורו ל 3MB ?
-
ניווט ברכב באוסטריהאנחנו השתמשנו באוסטריה בתוכנת sygic שהיא תוכנת offline והיא עבדה מצוין. את הרכב שכרנו במינכן והוא הגיע עם GPS ללא עלות נוספת.