ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות לגבי ויזה

פורום תאילנד
    3
    5
    1416
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רואי_3226973
      רואי_3226973 נערך לאחרונה על ידי

אני מתכנן טיול של 40 יום לתאילנד ורציתי לברר כמה דברים לגבי הויזה

אני הבנתי שאם אני מגיע בטיסה אני מקבל 30 יום ואם זה דרך היבשה אני מקבל 15 יום עכשיו השאלה היא כזאת... מה אתם אומרים עדיף להוציא פה בארץ ויזה דרך השגרירות או פשוט לטוס ואז באמצע הטיול לעבור ללאוס ואז לחזור לתאילנד יהיה מספיק מהבחינה הזאת? ואם אני חוזר לתאילנד מלאוס בטיסה אני מקבל עוד 30 יום? תודה לעוזרים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

שאלות לגבי ויזה

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות 

במידה ואתה מתכנן להגיע בכל מקרה ללאוס במשך ה 40 יום של הטיול, לדעתי אין צורך להוציא ויזה מראש בשגרירות תאילנד בישראל וברגע שתגיע לתאילנד דרך שדה התעופה תקבל אוטומטית אשרת שהייה של 30 יום, כמו כן ברגע שתצא מתאילנד ותכנס שוב תקבל שוב 30 יום אשרת שהייה דרך מעבר בשדה התעופה או 15 יום במעבר גבול יבשתי.
        אבל במידה והיציאה ללאוס היא רק בשביל הויזה או שתחליט להקדיש את כל ה 40 יום לתאילנד עדיף להוציא ויזה מראש "כניסה אחת" אשר מקנה 60 יום שהייה בעילות 150 שקל.

• רואי_3226973
          רואי_3226973 נערך לאחרונה על ידי

שאלות לגבי ויזה

תודה רבה ואם אני מחליט להוציא את הויזה כדי לחסוך סתם בעיות שיכולות להיות, איפה אני עושה את זה בשגרירות של תאילנד בישראל?

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
            המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

שאלות לגבי ויזה

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות 

שגרירות תאילנד בישראל ממוקמת בהרצליה תוכל לבדוק פרטים בקישור הנ"ל http://www.thaiembassy.org/telaviv/en/home 

• איציק 69
              איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

שאלות לגבי ויזה

ישראלים מקבלים ויזה לחודש עם הנחיתה ללא בעייה אבל אם נפלת על פקיד הגירה קפדן שידרוש לראות כרטיס טיסה ויראה יציאה בעוד ארבעים יום תקבל סירוב במקום ויעלו אותך על טיסה ראשונה ארצה על חשבונך, למה לך צרות תוציא ויזה מראש .אם אתה יוצא למדינה נוספת בקש ויזה עם שתי כניסות.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון