מלון OZO בקוסמוי
-
שלום לכולם!
מי שהיה במלון OZO, האם זה מרחק הליכה של 5-10 דק' ממרכז חיי הלילה של צאוונג? (אזור הארק בר) או שיש צורך בטוק-טוקים?
תודה לעונים!
-
מלון OZO בקוסמויבערך 10 דקות הליכה אין צורך בטוק טוק או מונית
-
מלון OZO בקוסמוילא התארחנו בו אך ראינו אותו בשיטוטינו בצ'וואנג. מיקומו בהחלט מרכזי, קרוב לאיזורי הבילוי ואינו מצריך נסיעת טוקטוק לארק באר, למרכז הקניות הגדול וכיו"ב.
-
מלון OZO בקוסמוימלון אוזו ממוקם ליד בית חב״ד ובמרחק של כ- 20 דקות הליכה לאיזור הבילויים.
-
מלון OZO בקוסמויאורית צודקת!
מרחק הליכה, לא כ"כ קרוב למרכז, כן קרוב לבית חב"ד.
-
מלון OZO בקוסמויאז יש צורך בטוקטוקים?
-
מלון OZO בקוסמויזאת בחירה אישית אם ללכת 15-20 דקות ברגל או לקחת הסעה.
אם הקרבה למרכז חשובה לך וגם רצועת החוף הטובה, אז תבחר בית מלון בכיוון השני, קצת צפונית למרכז, באזור של Muang Spa וצפונה.
אם הקרבה לבית חב"ד חשובה, אז הבחירה באוזו נכונה. -
מלון OZO בקוסמויההליכה ממלון אוזו למרכז הבילויים היא די ארוכה, אתם יכולים בהלוך ללכת ברגל ובחזור לחזור במונית (אתם תהיו עייפים ושתויים) או שיהיה לכם נוח יותר לסגור מלון באיזור הגרין מנגו.
כפי ש M-S כתב לך, המיקום הוא עניין של העדפה בית חב״ד ואוכל כשר או איזור הבילויים.
-
מלון OZO בקוסמוי20 דקות?? אתם הולכים לאט

לגבי רצועת החוף - גם במלון סנטרה, המצוי בקרבת בית חב"ד (קצת דרומה ממנו) יש חוף מצויין - חול לבן ורך.
-
מלון OZO בקוסמויאוקיי, בואו נחפש דיוק
.
המרחק כ-1.2 ק"מ, בהליכה רגילה כ-13-15 דקות, בחום והלחות של תאילנד
, תוסיפו 5 דקות.
מלון סנטרה מרוחק יותר.רצועת הים הטובה זה לא רק חול רך ולבן, זה גם מצב הים.
האזור הצפוני מוגן במפרץ עם אי ושובר גלים, הים שקט תמיד, המים רדודים עומק חזה, אין מדוזות רעילות וכרישים
-
מלון OZO בקוסמוילא אנסה להתנגח איתך חלילה, M_s, בעיקר אחרי שעזרת לי בתכנון הטיול

אבל גם בסנטרה כל רצועת הים הגובלת בחוף היא רדודה מאוד, ממש כמו בריכת קטנטנים, עם מים צלולים וזכים ואפס מדוזות, סלעים וקיפודי ים (בדיוק כשהיינו שם קיבלתי ווטסאפ מבוהל מאמי על המדוזות הקטלניות שהתגלו בקופנגן והיתה שמועה שהגיעו גם לקוסמוי...)
אין גלים, ויש פעילות ימית עניפה (סירות "בננות", "דונאטס", קיאקים, אופנועי ים ועוד).
-
מלון OZO בקוסמויאה, ואיך שכחתי? יש את הפעילות המגניבה ביותר שעומדים על שני סילוני מים - אני לא יודעת איך קוראים לזה, אך לצערנו זה לא היה פעיל בדיוק כשהיינו שם.
-
מלון OZO בקוסמוייסמין,
בוודאי שלא מתנגחים, ההיפך, הכל באהבה
.
השאלה הייתה המרחק של מלון אוזו מהמרכז ולא סביבת מלון סנטרה, שאותה איני מכיר.
כעת, אדע שגם בצד הדרומי יותר (מכפי ששוטטתי), יש תנאי ים טובים.
אבל, רחוק רב יותר מהמרכז. האזור שהמלצתי מרוחק כ-400 מ' מהמרכז, למי שחשוב לו. -
יונה וקשת..זה נקרא "FLYBOARD"(תותחיי המיים בחוף(-:ל MS...להתנהג בבקשה יפה ליונה וקשת-אין צורך בשחצנות כלפי עמיתים
..בפורום..כל העניין הזה של המדוזות והכרישים גם לא במקום...
...יונה וקשת רק חזרו עכשיו מהטיול ומשתפים אותנו בהרבה דברים..
...כל הכבוד יונה וקשת...RESPECT...

-
יונה וקשת..זה נקרא "FLYBOARD"(תותחיי המיים בחוף(-:תודה דן

m_s איש מצויין שאוהב לעזור ועזר גם לי.
יש לו את הסגנון המיוחד שלו ואני לא נעלבת

-
יונה וקשת..זה נקרא "FLYBOARD"(תותחיי המיים בחוף(-:איך החוף ליד OZO ?
איזה חוף יפה בקו סמוי ?