שאלות בנוגע לביטוח
-
אני רציתי לברר מספר נושאים לגביי ביטוח במהלך הטיול אם בכלל צריך הרחבת ספורט אתגרי כי נגיד בטיול ג'פים רשום שזה כולל ביטוח זה נכון? , ובאומגות קראתי פה על מקרה שמישהו נפצע בטעות אז על הטיפול שילמה חברת האומגות זה נכון? בהצעת מחירים במהלך קורס צלילה רשום שזה כולל ביטוח
אני מאמין שבחרת הבנג' יהיה ללהם ביטוח זה נכון? במהלך שייט למינהם 7 4 האיים אני יצטרך בכלל הרחבת ספורט אתגרי? . או בטרקטורנים אני יצטרך או החברה שמפעילה מטפלת בזמן אירוע נפגע?
ומה דעתכם בנושא?
-
שאלות בנוגע לביטוחליאור,
ככלל, תמיד, אבל תמיד, תעשה ביטוח נסיעות המתאים לסוג הפעילות. כולל ספורט אתגרי ומי שמקצין בפעילויות כמו טרקים, רפטינג, גם חילוץ והצלה.
לעולם אל תסמוך על ביטוח של מפעיל, ספק כזה או אחר.
במקרים קלים יתכן שהמפעיל יעמוד לצדך ויכסה את ההוצאות הראשוניות.אבל, מה עם המשך טיפול, הטסה רפואית, נכויות (לא עלינו)?
במקרים אלה, אם אין לך ביטוח, תצטרך לממן את ההוצאות הכבדות ולתבוע את הספק/מפעיל .
לך תתנהל בתביעות במדינה זרה, עולם שלישי, זה לגמרי לא פשוט.
בזה, לא חוסכים. זה חלק מהוצאות הטיול והתוספות הנ"ל, אינם כבדות כספית במיוחד. -
שאלות בנוגע לביטוחמסכים לחלוטין עם m_s . קח את הביטוח המכסה ביותר , כולל הטסה רפואית.
ובכלל , אל תסתמך על הביטוחים הקיימים בתאילנד. אני גיליתי שיש להם חוקים משלהם ....
-
שאלות בנוגע לביטוחליאור, אני זאת שנפצעה באומגות ליד צ'יאנג מאי.
נכון שאת הטיפול הראשוני (ביקור במיון, צילומי רנטגן ושני תפרים ביד) כיסה הביטוח של האומגות, אבל אחרי שבוע הייתי צריכה להוציא את התפרים (+בדיקת רופא), את זה כבר עשיתי בקוסמוי ועל הביטוח נסיעות שלי.
חד-משמעית - לעשות הרחבת ספורט אתגרי אם אתה עושה אטרקציות אתגריות כמו טרקטורונים, אומגות וכו', יש הרבה יותר פציעות ממה שמדברים עליהן (פגשתי אותן בחדרי המיון בצ'יאנג מאי ובקוסמוי...), וגם אם מדובר בפציעות קלות כמו שלי (תודה לאל) - צריך כיסוי. רק הוצאת 2 התפרים (שלקחה שניה וחצי, בלי ההמתנה והמינהלות) עלתה מעל 5000 באט (לביטוח).