סקימולטור - גם לכם זה קרה?
-
בסה״כ ביקשתי הצעת מחיר לחופשת סקי בקלאב מד ולהלן התשובה...
On Aug 6, 2015, at 11:26 AM, מחלקת חופשות סקימולטור wrote:
בוא נעבור למוד גלוי
שנה שעברה קיבלת מאיתנו מידע מאוד מקצועי ואפילו לא בדקת איתנו מחיראז אנחנו לא ניתן לך הצעה מסודרת עד שלא תחליט שאתה עובד איתנו
נכון לעכשיו אנחנו יודעים להגיע למחיר של כ 3400 אירו כולל המסגרת לתינוק
ממתינים להחלטתך
מה עונים במקרה כזה?
-
סקימולטור - גם לכם זה קרה?הלו זה רדיו ....?
זה אמיתי?
-
סקימולטור - גם לכם זה קרה?כן, גם אני נדהמתי מאסטרטגיית השיווק היוצאת דופן של העובד הממורמר בשם מעיין. חבל שאנשים כאלה פוגעים בעסקי החברה כולה...
מתברר שהוא מאוד כעס שלפני שנתיים עשיתי סקר שוק ובסוף קניתי באיסתא.
לא נשאר לי אלא לבקש סליחה על כך שמצאתי הצעה טובה יותר.
-
סקימולטור - גם לכם זה קרה?באזל פולטי לא היה עונה טוב יותר...
-
סקימולטור - גם לכם זה קרה?יו איזה חוצפה!
הייתי מפרסמת בדף הפייסבוק שלהם.
-
חסרים לי פרטים בסיפור....נתחיל מזה שאני עובד (אמנם בתפקיד ניהולי) בחברה שמשרתת לקוחות ישראליים.
הקונספט של "הלקוח תמיד צודק", הוא נחמד, ואנחנו מאוד משתדלים לעבוד לפיו, אבל זה לא תמיד יכול לעבוד במציאות הישראלית.
אני שב ומחדד, אני לא מכיר אותך ולא מכיר את מעיין מ"סקימולטור" מעולם לא רכשתי מסקימולטור כלום (הקשר היחיד שיש לי לסקימולטור זה שבן דודה שלי עשה לפני שלוש שנים 5 שיעורי גלישה).
אבל, אני רוצה לשאול, יכול להיות ש"חירפנת" אותו לגבי חופשה, הוא השקיע לא מעט זמן ב"התעסקות" איתך, בדיקות, המלצות וכו' ובסוף, לקחת את כל הטיפים שקיבלת ממנו ורכשת במקום אחר במחיר זול יותר? (שוב, אין בזה פסול, אני רק שואל...)
כי אם זה המקרה, אני אולי יכול להבין באיזה שהוא מקום את התגובה שלו...
(אני הייתי מגיב בצורה הרבה יותר מעודנת, אבל ביננו, אם זה היה המקרה, לא הייתי רוצה שוב לבזבז את הזמן שלי, על מישהו שייקח את כל הטיפים שלי ויילך לקנות במקום אחר.)
בכלל נראה לי, שהחום הזה ששורר בחוץ, חירפן את כולנו...
יאללה שיגיע החורף!!!
חופשה טובה לכולם!!!
-
מפתיעאני חייב להודות שהסיפור שלך די הפתיע אותי כי גם אני יצא לי להיות לא מעט בקשר מול מעיין בשתי שנים שונות, כאשר בסופו של דבר לא רכשתי חופשה באמצעותו ועדיין לאורך כל הדרך זכיתי ליחס מקצועי ומכבד.
עם זאת, אני מציע לך לא לעבור על זה לסדר היום. מעיין הוא לא סתם עובד שם, הוא אחד מהבעלים. סקימולטור היא רשת שנוסדה על ידי עצמון ושלומית מלצר והם ושלושת ילדיהם מנהלים את הרשת. מעיין הוא הבן הבכור ומנהל את נושא החופשות ובתור שכזה חייב להקפיד על סטנדרט שירות גבוה. אני רוצה להדגיש שאני באופן אישי תמיד קיבלתי מהם יחס מעולה אבל אם קרה לך כזה דבר תתקשר ותתלונן.
-
לא, לא קרה ליוכנראה גם לא יקרה.
לכל אחד יש אמת מידה לגבול בין סקר שוק לבין הטרדה. על פי מה שסיפרת, כנראה שהגבול הזה עובר במקומות שונים מאד אצלך ואצל איש השווק בחנות. אני מרשה לעצמי לנחש שהגבול אצלך עובר גם במקום מאד שונה מאשר אצלי.
באופן כללי לא חכם לנפנף כך לקוח, יש דרכים יותר עמומות ולא פחות אפקטיביות, אבל גם אנשי שיווק מתעצבנים לפעמים. הוא הסיק - כנראה בצדק - שביזנס לא יצא ממך, שאתה מאלה שיימשכו את המכרז בין הספקים השונים עד השקל האחרון, ולא משנה כמה לוגיסטיקה כבר הושקעה בך אצל מי שלכאורה כבר ״סגרת״ אצלו.
וזה שבאת לפה לסגור אתו חשבון, לא ממש מזיז לו לדעתי, כי אין כמעט לקוחות שיחרימו בית עסק בגלל שאיזה אלמוני באינטרנט ניסה לעשות למקום שיימינג.
-
סקימולטור - גם לכם זה קרה?לא מפתיע. מהיכרות אישית עם המקום והבעלים, לפעמים נגמרת להם הסבלנות ללקוחות שבחרו ללכת עם המתחרים או שמזכירים אותם בהשוואה לתמורה של חבילה כזאת או אחרת.