רומניה המיוחדת למשפחות!
-
אוף כתבתי טיפים ולא נשמר לי....
חזרנו לפנות בוקר ובין לבין הכביסות , בינתיים בקצרה, המלצתי היא סעו לרומניה! הזמינו כבר עכשיו וקחו את הילדים.
רומניה איננה דומה למדינות שטיילנו בהן , אין בה פארקי שעשועים אבל יש בה טבע ואטרקציות אחרות . נופים וכפרים משגעים!!!!!!!!!!!!!!
רומניה זולה מאוד מאוד ולכן כדאית לחופשה משפחתית.
זה המקום לומר תודה ענקית לאמה, אילן, טובה ואחרים שעזרו, ייעצו והמליצו לי .
סיגל
-
רומניה המיוחדת למשפחות!ברוכים השבים!
נמתין בסובלנות

אמה
-
רומניה המיוחדת למשפחות!סיגל איזה יופי שהיה טיול מוצלח...בתכנית שלנו לשנה הבאה טיול לרומניה עם ילדים, מחכה לקרוא את טיולכם לרומניה!
-
רומניה המיוחדת למשפחות!ברוכים השבים

איזה יופי שחזרתם עם טעם טוב בפה ...
גם אני מחכה פה בסבלנות לסיפרים והתמונות הרומנים
טובה
-
רומניה המיוחדת למשפחות!רומניה מוכיחה שאפשר להנות בה לא לפחות מאשר ביער השחור,אוסטריה,הולנד וכו' ובמחיר שפוי וזול.
-
רומניה המיוחדת למשפחות!זהו התאוששתי אז ככה עם התמונות עדיין לא ממש מצליחה לטפל אבל כמה טיפים כלליים למשפחות שישקלו לנסוע לרומניה.
יצאנו 2 משפחות וילדים בגילאי6,8,16. לקחנו כמה כוכבי לינה משום שאני פחות אוהבת להתנייד ממקום למקום ובדיעבד לא קשה לעבור...
היינו 3 בטילשיקה(ליד סיביו), 3 לילות בסיגישוארה(בדיעבד הייתי כן לוקחת לילה לאזור האגם האדום), 5 לילות בבראן.
הטיול היה מדהים עם נופים מקסימים של שדות תירס, חמניות יפהפיות, מזג אוויר נפלא(דווחנו שבארץ היה סיוט ושם בהרים גם כשמצויין 30 מעלות היה נהדר..), אנשים נחמדים בסך הכל, אוכל זול ולינה זולה אף היא.
-
רומניה המיוחדת למשפחות!היי
אשמח לדעת
איך רומניה באוקטובר מבחינת מזג אוויר ?
ואנחנו זוג עם תינוק בן שנה את אולי יכולה להמליץ לנו על מקום שאינו מרוחק כל כך משדה התעופה ? ושאפשר לעשות בו טיול כוכב ?
-
רומניה המיוחדת למשפחות!אני לא יודעת לגבי מזג האוויר אבל בטח אפשר לבדוק ברשת.
ניתן לקחת את בראן כטיול כוכב ולטייל בסביבה. בראן עיירה יפהפייה המזכירה את היער השחור בגרמניה, הכל ירוק. תבדקי BRAN ובטוחה שתמצאי מקומות.
אנחנו היינו אצל ולנטין והיינו מרוצים מאוד אבל יש בעיירה/כפר הזה עןד עשרות צימרים.
-
רומניה המיוחדת למשפחות!המרחק בין העיירה שהמלצתי לשדה התעופה בבוקרשט היא שעתיים וחצי פחות או יותר.
-
רומניה המיוחדת למשפחות!הי סיגל, אשמח לשמוע על המסלול והאטרקציות שהייתם בהם....
-
רומניה המיוחדת למשפחות!סיגל,
ברוכים השבים. מקווה שהתאוששת.
מחכה בקוצר רוח לסיפור טיול.
אשמח לשמוע על מקומות המתאימים לבני הנוער שבחבורה.
תודה,
-
רומניה המיוחדת למשפחות! -
רומניה המיוחדת למשפחות!הדבר היפה הזה הוא ערימות חציר שהרומנים אוספים ביחד גם הילדים לצד המבוגרים. בצורה זו הם עורמים את החציר כדי לדאוג לבעלי החיים בחורף
-
רומניה המיוחדת למשפחות! -
רומניה המיוחדת למשפחות!הקיורטוששששש על הגחלים טעיםםםםם.
-
רומניה המיוחדת למשפחות!שלום סיגל !
כרגיל מאחר קצת, אך ברוכים השבים !
נכון שנהנים ברומניה אם מתאמים ציפיות ?
בראן היא גם המקום האהוב על משפחתנו, למרות שבפעם אחרונה היינו בכפר המבודד פשטרה, לא רחוק מבראן .
-
רומניה המיוחדת למשפחות!יש לכם מושג איך שרותי הרפואה בעיירה בראן ?
-
רומניה המיוחדת למשפחות!הי אילן ברוך הבא!
לכל השאר ששאלו על מסלול או בכלל רומניה:
רומניה מקסימה.
האמת , כתבתי אתמול בלילה שוב טיפים והכל הלך לאיבוד , ממש מעצבן.
בכל מקרה כפי שכתבתי היינו בשלושה מקומות לינה:
בסיביו(היינו בטילשיקה אצל אירנה ) הטיולים היו בסיביו העיר יום אחד, מוזאון ASTRA, אוקנה סיביו זו למעשה עיירת נופש(מה שאני לא הבנתי בהתחלה) ובה בריכות מי מלח נכנסנו לאחד המלונות עם הבריכות והיה יום נחמד מה שכן הבריכות עמוקות מאוד קחו בחשבון עם הילדים,
-
רומניה המיוחדת למשפחות!איזור סיגישוארה 3 לילות- סיגישוארה כולל השעון והכנסייה, פראיד- מכרה המלח ובחזור כפר האומנים קורונד(שזה למעשה מספר דוכנים שחוזרים על עצמם ותתקלו בהם הרבה), בדרך מסיגישוארה לבראן נכנסנו לfagaras- עשינו שם שייט ממש מהנה עם סירת פדלים לארבעה חצי שעה של שייט עלתה 10 ל"י(קצת יותר מעשרה ש"ח) והיה מעולה.
בראן 5 לילות- יום אחד בראשוב- באופן אישי פחות אהבתי עיר די אפרורית בעיניי אבל הכי שווה היה בית הכנסת, מרגש. לא רחוק ממנו הכנסייה השחורה
-
רומניה המיוחדת למשפחות!פארק החבלים בבראשוב- מבחינת הילדים הכי שווהההההההה!
חוות הדובים zanestu, קאנטרי קלאב(לא משהו פשוט היינו חייבים בריכה...)
הארמון של דרקולה בבראן, אחד המקומות היותר מיוחדים של טיול באזור הוא לנסוע מבראן לכיוון מעבר ששכחתי את שמו ובדרך כפרים מדהימים ביופיים ואז מגיעים למעבר הרים ובסופו מערת הנטיפים. אנחנו לא נכנסנו למערה אבל הדרך עצמה שווה, אל תפספסו.אנסה להיזכר בשם.
עוד משהו, מישהי המליצה ללכת לאנדרטה לזכר החיילים שנהרגו באסון באזור הקרפטים בשנת 2010. הגישה מבראן קלה משהו כמו 20 דקות והמקום מרגש.