עזרה בתכנון טיול
-
היי,
אשמח לקבל המלצה למסלול של 25 יום לקובה,מקסיקו וגואטמלה עם עדיפות לסיים בקצת חופים.
אני טסה בספטמבר -אוקטובר שאני יודעת שזו לא העונה אבל מקווה שאולי עם ההמלצות שלכם אוכל לתכנן משהו נחמד

חשוב לציין שאני רוצה לבקר בצ'יצ'ן איצה.
הטיול שחשבתי עליו עמוס מדי

אבל חשבתי על הוואנה ->ורדרו->ברקואה-> סנטיאגו -> טיקל-> ליוינגסטון ->קיריגואה -> אניטיגואה ->אגם אטיטלאן->צ'יפאס ->צ'יצ'ן איצה ->קנקון וחזרה לארץ.תודה

-
עזרה בתכנון טיוללגבי קנקון זה יומיים פשוט בשאר המקומות לא הייתי ככה שאני לא אוכל לעזור לך בזה
-
עזרה בתכנון טיולאני יכולה לעזור רק בחלק הקובני, לא יודעת כמה זמן את מתכננת להיות בקובה אבל מה שאת מתכננת זה עמוס מידיי, כי ייקח לך בערך יום שלם באוטובוס מהוואנה לברקואה או טיסה פנימית.
במקום זה עדיף לך להתמקד בחלק המערבי: הוואנה, ויניאלס, טרינידד אולי וראדרו. סנטיאגו וברקואה את יכולה לשלב - תלוי כמה ימים את מתכננת להשקיע בקובה.
-
עזרה בתכנון טיולאני חושש שהמסלול שבנית הוא פשוט בלתי אפשרי לכמות הימים שיש לך.
את צריכה לוותר על משהו שם ( יותר מאחד). בתור התחלה אין לך דרך לטוס מסנטיאגו לטיקל. אני מקווה שאת יכולה לטוס משם לקנקון, ואז לצ'יצ'ן איצ'ה, ציאפס, אגם אטיטלן ואנטיגואה ולוותר על כל שאר גווטמאלה. אם את יותר בקטע של תרבות אינדיאנית ומאיה, ותרי על מכסיקו. -
עזרה בתכנון טיולעדיין לא תיכננתי את הזמנים רק את האתרים לפי המלצות והסדר לפי המפה.
יש לי סה"כ 25 יום לכל הטיול, הבנתי שסנטיאגו מאד מומלצת לכן היא במסלול.
אם זה יום נסיעה זה באמת בעייתי כי לפי מה שהבנתי צריך לחזור להוואנה כדי לעבור לגואטמלה.בעיקרון חשבתי על שבוע בקובה, 9 ימים בגואטמלה ושבוע במקסיקו.
-
עזרה בתכנון טיולאני גם חושב שהטיול עמוס מאוד.
-
עזרה בתכנון טיולאני יכול לראות איך אפשר להרכיב 25 יום על המסלול שלך, גם אם אני אכניס שם נסיעת יום מורדרו לברקואה ויום מסנטייגו להוואנה ומשם טיסה רק לקנקון ואז יום לטיקל ( רק של נסיעה.). אבל הטיול כולו סופר תזזיתי ולא נותן לאף עצירה כמעט את כמות הזמן שהיא צריכה להפקת המיצוי ממנה.