הלו.. שמנצ'יק, תעלה על המשקל...
-
-
הלו.. שמנצ'יק, תעלה על המשקל...זה אולי ישמע מוזר אבל לפני 15 שנה טסתי מקצה האי הבריטי לאי באוקינוס האטלנטי שהוא חלק ממה שקרוי איי סילי. הטיסה היתה במטוס קל וכל מה שעלה על המטוס כולל הנוסעים נשקל ובהתאם לכך הושלם המטען המותר ע"י חבילות שחיכו להטסה לאיים.
שם אף אחד לא חשב שזה מוזר. בתמונות שמפרסמת הכתבה מופיעים מטוסים שכושר ההטסה שלהם קטן מהמטוסים להם אנו רגילים אז עדיף כך מאשר תאונת מטוס בגלל משקל יתר
רנצי
-
הלו.. שמנצ'יק, תעלה על המשקל...בכתבה כתוב שעניין השקילה הוא לפי הוראות יאט״א, כנראה פוחדים מהיעלמות מטוס?

-
הלו.. שמנצ'יק, תעלה על המשקל...מי יודע אם גם היום לא שוקלים אותך בכניסה לגייט בלי שתדע
-
הלו.. שמנצ'יק, תעלה על המשקל..."יַחבּוּבּ ... בוא הנה, תן למדוד לך את היקף המותניים "...
-
לדעתי פגיעה בצנעת הפרט . אבל.. בדיחות יש ללא סוף.שתי מדידות ימדדו את הנוסעים, משקל והיקף מותניים.
1) משקל= (רב יותר) גורם לצריכת דלק.
אפילו אם האדם רזה, אך מאוד גבוה משקלו רב.
2) אדם שמן= (אדם בעל היקף מותניים גדול )מפריע לשכנו לספסל. פעמים צריכים לתת לו מושב במקומות מעודפים
אפילו אם הוא נמוך אך גוץ .
-
בדיחות יכולות להפוך לנורמהכשראיתי את הכתבה הזו הייתי המום
אך בחיים לפעמים דברים מדומיינים נהפכים לסטנדרט.
-
בדיחות יכולות להפוך לנורמהכל זמן שהמשקל לא משפיע על מחיר הכרטיס...

כל אחד ונקודת מבט שלו.
כששקלו לבעלי את מטען היד ואמרו לו שיש לו 2 ק"ג יותר מידי היה לי חשק לשאול למה לא שוקלים את הנוסע עם מטען היד ביחד כי מאחורינו עמד שמן שמן..ברור שאצלו המשקל העודף ולא אצל בעלי.
לפני שנים רבות הושיבו אותנו ליד גדול מימדים שאלתי האם סימנו בתכנית הישיבה את מיקומו ובחרו בנו בהתאם כדי שיהיה לו נוח. לי לא היה מקום להזיז רגל..
-
בדיחות יכולות להפוך לנורמהגם אני ישבתי ליד גדול ממדים, והיה מקום ריק בינינו.
חגורת הבטיחות לא נסגרה עליו, לכן הוא קיבל מהדיילת עוד חתיכה נוספת להארכה...
-
דיילות שמנות? מקורקעות.זה לא בדיחה...
-
בדיחות יכולות להפוך לנורמההושיבו אותי פעם ליד גברת גדולת מימדים, במיוחד החלר שיושבת עליו.
הושיבו אותי מילים גדולות על מה שקיבלתי בפועל. בגלל המימדים שלה לא רק שאי אפשר היה להוריד את הידית בין הכסאות, היא גם תפסה חצי מהמושב שלי.
כל הטיסה ללונדון הסתובבתי, בהמראה והנחיתה הייתי על העוקם עם חצי ישבן על הכסא וחצי שני באויר, טיסה מהגהינום שלא מאחל לאף אחד.
גברת בריטית נחמדה, גם בלי פוליטיקלי קורקטנס לא הייתי חולם לפגוע בה, אבל חוץ מהתחשבות באישה הגדולה לא מגיעה גם התחשבות בנוסעים האחרים?
-
בדיחות יכולות להפוך לנורמה
נגעת בדילמההאם אפשר לחייב גדולי גוף לרכוש שתי מקומות (ואם כן איך) ?
רכשת כרטיס במחיר מלא למקום ברוחב מסויים. ופשוט פלשו למרחב שלך.
שאלה נוספת מי אחראי לאירוע,
האם אתה יכול לבוא בטענות לדיילות/חברת התעופה?
או שהם יכולים להגיד זבש"ך...
-
כמו במתיחה של 1 באפריל בעצם קיבלתי כרטיס בעמידהרק באל על ולא בראיין אייר למרות ששילמתי על מקום ישיבה.
היום כנראה שהייתי פונה לצוות ומבקש פתרון, בזמנו כל כך חששתי להעליב אותה שפשוט השתדלתי להסתדר עם מה שיש.
מה שרציתי להגיד שיש עוד צד למטבע. חשוב מאוד לא לפגוע ברגשותיהם של אנשים בעלי משקל עודף אבל מהו המחיר שסביר לדרוש מהאנשים בסביבתם כדי לקיים את ההתחשבות הזו?
-
כמו במתיחה של 1 באפריל בעצם קיבלתי כרטיס בעמידהבטיסה מלימה לטורונטו הושיבו אותי בין שתי נשים שמנות (באמצע המטוס)
שתיהן מחצו אותי.
היה שלב שהעדפתי לעמוד אבל אז התחילו כיסי אוויר והושיבו אותנו.
זו היתה הטיסה הנוראית ביותר שעברתי
-
כמו במתיחה של 1 באפריל בעצם קיבלתי כרטיס בעמידה"חששתי להעליב אותה שפשוט השתדלתי להסתדר עם מה שיש"
אהבתי, כול הכבוד.וזה למרות שהיא רכשה מקום אחד על אף שידעה שמקום אחד לא מספיק בשבילה. ויתכן וזה יפריע לשכן.
והדילמה נשארה מהו המחיר שצריך לשלם כדי לא לפגוע ?