שק'ש ומזרון שטח
-
היי! יש לי שקש 5- הבעיה שהוא טיפה גדול עד כמה זה קריטי? למי שהיה כבר בטרקים ארוכים באזור פרו ובוליביה, חובה להביא/לא להביא? וכמה פעמים יוצא שזקוקים לשקש במקום פתוח בלי מחסה כלל?
תודה רבה לעונים!

-
שק'ש ומזרון שטחאם את מתכננת לעשות הרבה טרקים, כדאי שיהיה לך שק"ש ומזרון שטח משלך.
אם להשתמש בישן או לקנות אחד חדש כבר תלוי בך.
-
שק'ש ומזרון שטחאוקיי, להביא שקש איתי זה אומר לתלות מחוץ למוצי'לה כל הטיול.. זה לא מפריע?
-
שק'ש ומזרון שטחלא סוף העולם, אבל נשמע לי קצת מפריע. למה השק"ש לא יכול להיכנס לתחתית של התיק?
-
שק'ש ומזרון שטחאו להצמיד אותו מלמעלה?
יש הרבה דרכים להביא שק"ש, ואנחנו גם לא יודעים איזה שק"ש יש לך.
אולי כדאי לך לקנות אחד חדש, אם הוא באמת מאוד גדול / כבד.
-
מצטרף חלקית לשאלהמצטרך באופן חלקי לשאלה, האם כדאי להביא מזרון שטח (לא פלצץ אלא מתנפח).
שק"ש ואוהל אני כבר אשכיר שם מתי שיהיה צורך.
עד כמה שהבנתי בפרו ובוליביה הסוכנות שאיתה תצא לטרק מארגנת את האוהלים והשק"שים, השאלה היא האם הם מביאים גם מזרני שטח? רק לגביו לא ראיתי תגובות ואני תוהה,כי זה מקום ועוד בערך 600-800 גרם (כל דבר משנה על הגב). -
מצטרף חלקית לשאלהלא מבין למה אתה רוצה להביא מזרון גב בלי שק"ש.
-
מצטרף חלקית לשאלהכי שק"ש אני יודע שבדרום אפשר להשכיר לכל לילה במקום לסחוב אותו כל הזמן.
ובפרו ובוליביה הבנתי שהחברה שאיתה אתה מטייל מביאה את השק"ש,אבל אף אחד לא אמר אם הם גם מביאים מזרני שטח..
אם שק"ש אני תמיד אוכל להשיג שם אבל מזרן שטח לא בהכרח אז זו בדיוק הסיבה שאני שוקל להביא אחד (שוב..לא פלצף אלא אחד שמתנפח ותופס פחות נפח). -
מצטרף חלקית לשאלהלרוב הם מספקים גם מזרני שטח, ואם לא אז בכל מקרה גם אותם אפשר להשכיר באותו מקום שממנו תשכיר את השק"ש