איך 5 אנשים מגיעים לנתב"ג
-
הי, פעם ראשונה שאנחנו נוסעים לחול עם 3 ילדים (8,5,1) ועכשיו מונית רגילה כבר לא מספיקה.
אנחנו מגיעים ממודיעין בשבת בבוקר. ניסינו כמה תחנות מוניות בשביל להשיג מונית גדולה ובינתיים לא נחלנו הצלחה.
יש למישהו רעיון? אם לא תהיה ברירה נגיע עם הרכב שלנו ונחנה בחניה לטווח ארוך, אבל לשבועיים זה ממש לא משתלם
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גהיי,
יוסי הסעות 052-3309869
הבחור מאזור המרכז, אבל לפי מה שכתוב בכרטיס ביקור שלו, עושה הסעות לכל חלקי הארץ.
בכל זאת לפני שהייתי מתקשרת אליו, הייתי מחפשת באינטרנט מונית ספיישל במודיעין (רק בגלל שיכול להיות יותר זול לכם אם המונית מאזור שלכם). בדיוק כך מצאתי את יוסי כשהייתי צריכה מונית ל 5 אנשים.
בהצלחה!
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גאם לא תסתדרו עם מונית גדולה- לבקש מזוג חברים או משפחה לבוא איתכם יחד עם האוטו שלהם לשדה, ואז אחד מהם נוהג חזרה ברכבכם הביתה. מודיעין קרובה לנתבג אז זה לא טרטור גדול.
או רכבת ממודיעין לנתבג
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גאם אתם באים ממודיעין הכי פשוט וזול הוא לחנות בתחנת הרכבת הישפרו סנטר מודיעין ולנסוע ברכבת ישירות לשדה התעופה. ממש לא בעיה ומהיר. החניה שם בחינם. או לצאת עם מונית חלק מכם לתחנת הרכבת ליד הקניון במודיעין ומשם ברכבת לשדה התעופה.
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גלאגד תעבורה יש הסעות לנתב"ג, מוניות בכל הגדלים. אנחנו תמיד מזמינים אותם, כולל תיאום מראש לנחיתה חזרה הביתה.
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גמצטרפת בחום להמלצה של מרינה על יוסי הנהג. (ותודה למרינה שהכירה לנו אותו!
)יש לו מיניבוס שמכיל את המשפחה והמטען בנוחות (גם אנחנו 5, ויכולים להכנס שם גם יותר).
השנה השתמשנו בשירותיו כבר בפעם השניה. הוא אמין, דייקן ונותן מחיר הוגן שלנו השתלם גם בשנה שעברה כשנסענו רק ל-10 ימים.
יש לו נהגים נוספים שהוא עובד איתם, כך שבמידה והוא בדיוק תפוס בנסיעה אחרת עדיין יתן לכם מענה.
שמחתי לגלות השנה שהוא לא העלה את המחיר מהשנה שעברה אפילו בשקל.
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גנסה את מוניות הדר. אנחנו גם ממודיעין נסענו אמנם רק זוג אבל הנהג הגיע ברכב גדול (לפחות 7 מושבים). עלה פחות מאשר מונית ספיישל.
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גלפי החוק, במונית רגילה מותר לנהג להסיע 4 נוסעים כמו רכב רגיל וילד נוסף עד גיל 5 על הידיים של ההורה. מוניות הדר הסיעו אותנו לשדה לפני שבועיים...צריך לדבר עם הסדרן ישירות
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גשנסענו לארהב לפני שנתיים עם תינוקת, היינו 5 ועם הרבה ציוד.
אמרתי את זה לסדרן וביקשתי מונית גדולה.
הגיעה איזה סקודה קטנה שלא נכנס הכל בתוכה.
הנהג אמר - יהיה בסדר וכו' וכו'.. לא הסכמתי לנסוע כמו סרדין. אני לא בעונש.
התקשרתי לסדרן וביקשתי עוד מונית.
ונסענו בנוחות.
לא מבין איך לא הציעו לכם להזמין פשוט 2 מוניות. לא בטוח שזה יהיה יותר יקר בכלל או מהותית ממיניבוס.
ממודיעין לנתבג בשבת, זו נסיעה מהירה.
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גלשאול תמיד אפשר ולהחליט אחר כך. יכול להיות שממודיעין יהיה יותר זול להגיע בשתי מוניות.
לפני שנתיים שחיפשתי מונית ל 5, הציעו לי 2 מוניות, אך אחרי הבדיקה שלי מול אותו הנהג של מונית ספיישל, יצא יותר זול משמעותית לנסוע במיניבוס. וגם אנחנו מאוד קרובים לשדה תעופה-מרחק של 15 דקות נסיעה.
-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גיש לי המלצה על נהג עם מיניבוס חדיש ונוח שלוקח מחירים מאד סבירים.
כבר נסענו עמו ב 3 הזדמנויות שונות והיינו מרוצים.
משה 054-7777470
תודה לענת. שהמליצה במקור על משה מונית גדולה

-
איך 5 אנשים מגיעים לנתב"גתודה לכל העונים,
בסוף נסענו במונית רגילה, היה קצת צפוף אבל לרבע שעה זה ממש לא נורא, וזה יוצא הרבה הרבה יותר זול.
גם הנהג שלנו אמר שמותר לו להסיע גם תינוק בידיים של ההורה.
לגבי הרכבת, אמרתי שאנחנו טסים בשבת בבוקר (ונוחתים בשישי בערב) כך שרכבת זו לא אופציה