אוסטריה
-
שלום,
אני בשלבים הראשונים של תכנון שבוע באיזור זלצבורג ואינסברוק לשני בוגרים וזקוקה לעזרתכם.
התכנון הוא לנחות במינכן ולשכור רכב, והרעיון הוא לשלב טיולי יום וקצת ערים בסגנון טיולי כוכב.1. איפה כדאי ללון באיזור זלצבורג? חשבתי על העיר עצמה כדי שבערב יהיו לנו אופציות לבילוי אבל אני אשמח לשמוע על אלטרנטיבות.
2. כמה ימים להקדיש לאיזור זלצבורג?
3. באיזור אינסברוק, לישון בעיר או מחוץ לה?
4. האם יש יעדים מחוץ לאוסטריה שקלים יחסית להגעה כטיול יום מאינסברוק? באיטליה למשל..
תודה וערב טוב -
אוסטריהמאחר שאת נוסעת לשבוע בלבד, ומרבית מהיום הראשון ומהיום האחרון "יתבזבזו" על נסיעה מ- ואל שדה התעופה, הייתי מליצה להתרכז באיזור אחד, או איזור זלצבורג או אינסברוק (איזור טירול).
יש כל כך הרבה מה לראות ומה לעשות בכל אחד מהאיזורים האלה, כך שגם אין שום טעם לחפש עוד "קפיצות" למדינות אחרות.
-
אוסטריהכמו שאמר קודמי - שבוע זה מעט ולכן מציעה להתרכז באזור אחד. יחד עם זאת, הייתי משתדלת לבנות טיול מיום ההגעה ויום העזיבה, אולי בבאווריה (כיוון שנוחתים וממריאים במינכן).
אני לא ממליצה לישון בתוך הערים בעיקר בגלל שצריך לדאוג לחניית המכונית. כדאי להתייעץ לגבי הכפר או העיירה בה תלונו, כי יש כאלה שיותר פעילות וכאלה שפחות. בכל מקרה - אל תצפו ל"חיי לילה". מה גם שזה תלוי עונה.
מצרפת את סיפור הטיול שלנו כדי שתוכלו לדלות מתוכו רעיונות.
רבקה
-
אוסטריהלאזור זלצבורג פלכאו מקום טוב ליציאה עירה גילגן מהממת על אגם יפייפה אבל קצת רחוק יותר לאטרקציות אך מקום קסום קרוב לזלצבורג
-
אוסטריהתודה לכולם