הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?
-
חברים שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול להגיע מ מצ'אנג מאי לקו פנגאן
הבנתי שטיסה ישירה מאוד יקרה ואשמח לשמוע דרכי הגע
-
הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
הדרך הנוחה ביותר להגיע מצ'אנג מאי לאי קופנגן היא בטיסה ישירה בין צ'אנג מאי לקוסמוי ומעבורת לקופנגן, אך זאת גם האופציה היקרה ביותר.
אופציות נוספות זולות יותר הם:
טיסה ישירה מצ'אנג מאי לסורטאני ומשם מעבורת לקופנגן.
רכבת או אוטובוס מצ'אנג מאי לסורטאני אשר עובר בבנגקוק ומעבורת לקופנגן. -
הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?היי אני לא מוצא טיסות לסורטאני
אשמח לעזרה מה לחפש בחיפוש ?
-
הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
פשוט להיכנס לאתר של בנגקוק אייר ולכוון את החיפוש ליציאה מצ'יאנג מאי הגעה לקוסמוי וזה יקח אותך לדף מחירים , יש טיסה 1 ביום.
אם רוצים מציאנג מאי לסוראט טאני אז זה דרך חברת אייר אסיה.
-
הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?טוב אז טיסה ישירה מצ'אנג מאי לקוסמוי מאוד יקרה בארך 1000 שקל וזה לא בא בחשבון
האופציה היותר הגיונית זה מציאנג מאי לסוראט טאני אבל מאיפה אני לוקח את המעבורת ואם אני צריך להזמין מראש מקם במעבורת וכמה עולה וכמה זמן זה
-
ניתן להזמין דרך האתר של אייר אסיה גם את המעבר של האוטובוס מהשדה תעופה לנמל + המעבורת לקוסמוי. פשוט במקום מצ'יאנג מאי לסוראט טאני, תעשה מצ'יאנג מאי לקוסמוי.
*זה לא כולל את המונית בתוך קוסמוי למלון.
-
הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?הכי מומלץ בטיסה של אייר בנקוק מציאנג מאי לקו סמוי, אמנם הטיסה יקרה מהרגיל משום שרק אייר בנקוק מפעילה טיסות לקוסמוי ובנוסף שדה התעופה הוא בבעלות החברה כך שיש לה מונופול על הטיסות לקוסמוי אך זה שווה את הנסיעות הארוכות והמעבורות לסוראטאני והלאה...שימו לב כי לעתים יש מבצעים גם על טיסות לקו סמוי באתר של אייר בנגקוק מומלץ לעקוב....
-
הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?אני הייתי מעדיף את הטיסה מציאנג מאי לסוראט טאני
זה פשוט לא הגיוני לשלם מחיר כזה יקר על טיסה
עם אני עושה טיסה ממציאנג מאי לסוראט טאני איך אני מגיע לקו פנגאן ?
-
הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?לקןפנגאן במעבורת מסורטאני שעתיים וחצי בערך....
-
הגעה מצ'אנג מאי לקו פנגאן ?אני לא רואה מה הבעיה פה
נשמע לי הגיוני וטוב מאוד שעתיים וחצי זה ממש לא נוראה
מאיפה אפשר להזמין את המעבורת
העם צריך להזמין מראש וכמה עולה כרטיס כזה
-
מסכים עם אלון עדיף טיסה לסורטאני+מעבורת לקוסמוי\פנ..אפשר לראות את המעבר מסורטאני כחלק מהטיול..

-
לאלון...אלון...
....את המעבר מסורטאני ניתן להוסיף כאשר רוכשים את כרטיס הטיסה דרך
...האינטרנט..
....רוב חברות התעופה שטסות לסורטאני מציעות את הטיסה+המעבורת כחלק
...אחד...במחיר כולל...פשוט צריך לשים לב בהזמנה לסמן V במקומות הנכונים
...זה מה שאני עשיתי כל השנים ללא בעייה..

-
אפשרות נוספת מצ'אנג מאי לקופנגן...אפשר לנסות להזמין את הטיסה ב 2 קטעים...לפצל אותה...
...קטע 1-צ'אנג מאי-בנקוק
...קטע 2-בנקוק-קוסמוי..
...לעיתים הזמנת 2 הטיסות בנפרד מוזילה את המחיר משמעותית...
...מקווה שעזרתי...

-
אפשרות נוספת מצ'אנג מאי לקופנגןמה לחפש שאני עושה הזמנה איך זה נקרא ?
ואיפה אני עולה על המעבורת ?
-
אפשרות נוספת מצ'אנג מאי לקופנגןהוספתי תמונה (פשוט אין אפשרות לעשות עריכה )
-
אפשרות נוספת מצ'אנג מאי לקופנגןחברים אשמח לעזרה
באמת שלא מוצא איפה אני מסמן ב V
-
אפשרות נוספת מצ'אנג מאי לקופנגןאתה מסמן וי באופציה הזולה ,חברת התעופה דואגת להעביר אותך באוטובוס למעבורת וגם כולל מעבורת אני אישית לא ממליץ לך לעשות את זה כרוך בעוד כמה שעות עד שתגיעו לקו סאמוי .
-
אפשרות נוספת מצ'אנג מאי לקופנגןלסמן בV בטיסה הזולה זה מובן אבל איפה אני בוחר את המעבורת
לא מצתי לזה שום דבר שמדבר בהזמנה טיסה על מעבורת
-
אפשרות נוספת מצ'אנג מאי לקופנגןבדקתי עכשיו באתר של אייר אסיה עכשיו הטיסה היא רק עד סוראט טאני בעבר היה לקו סאמוי שכלל העברה ומעבורת ועכשיו אין יותר את האופציה הזו,זה אומר שאת השאר תצטרך לעשות על חשבונך בכוחות עצמך .
-
אפשרות נוספת מצ'אנג מאי לקופנגןOK
ומאיפה אני יכול להזמין את המעבורת
וכמה זמן זה נסיע מהשדה התעופה ועד המעבורת ?