האם ילדים חינם בכרטיס half fare?
-
אנחנו בשווייץ ל-10 ימים ותיכננו לקנות את כרטיס ההנחות half fare. באתר הרכבות השווייצרי היה כתוב שהוא מקנה נסיעה חינם לילדים מגיל 6 בליווי ההורים ושהוא תקף למרבית הרכבלים ורכבות השיניים. הבוקר נכנסתי לקנות את הכרטיסים בתחנת הרכבת במירינגן אך נאמר לי שילדים מגיל 6 צריכים את הג'וניור קארד שעולה 30 פ"ש כי הם לא כלולים בהנחה. לא קניתי בנתיים כי לא היו עלינו דרכונים אבל מחר בבוקר מתכננים לרכוש לפני העלייה לפילאטוס. אשמח לדעת מניסיונכם איזה כרטיסים לקנות? אנחנו זוג +3 בגילאי 7, 5, 1.5.
תודה!! מיכל
-
האם ילדים חינם בכרטיס half fare?היי היינו לפני שבועיים בשוויץ וקנינו את כרטיסהחצי מחיר הילדים חינם נותנים לכם בנוסף וללא תוספת ץשלום כרטיס משפחה. לנו קרא דבר דומה שאלנו בשדה התעופה האם יש את כרטיס החצי מחיר אבל אמרה שהילדים לא חינם לכן לא קנינו ולמחרת בכניסה לרכבל בלאוטברונן קנינו ןקיבלנו את הכרטיס המשפחתי שמכניס את הילדים חינם
-
האם ילדים חינם בכרטיס half fare?היי אם לא ברור מספיק התשובה היא כן הילדים חינם
-
האם ילדים חינם בכרטיס half fare?תודה רבה!!! עזרתם לנו מאד. מקווה שיתנו לי את כרטיס המשפחה בלי בעיות. מאמינה שכן

-
האם ילדים חינם בכרטיס half fare?אני מאוד מתפלא שלא נתנו לכם את ה Family Card המגחע בחינם עם ה Half fare card. השווצרים מרובעים אבל בד"כ משמגיע הם נותנים בלי בעיות.