ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מספר שאלות לקראת הטיול

פורום צפון אמריקה
    6
    9
    3642
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • inbar katz
      inbar katz נערך לאחרונה על ידי

היי בעוד כשבוע אני טסה ויש לי מספר שאלות לארגונים האחרונים:

1.האם כדאי לקנות כרטיסים לאמפייר סטייט בילדינג גם לקומה ה102? או שהקומה 86 זה מספיק?

3. מהו השייט החינמי לפסל החירות? המעבורת ששטה לסטאטן איילנד?

2. יש לי טיסת פנים בין ניו יורק ואורלנדו, יש לי מזוודה אחת שאני שולחת לבטן המטוס, האם אפשר לעלות עם מזוודה קטנה נוספת למטוס?

3. אני חובבת פארקים מושבעת- יומיים ביוניברסל סטודיוס יספיקו לי? ביום אחד אפשר לכסות את כל הפארק?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • roshaked
        roshaked נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות לקראת הטיול

המעבורת שציינת היא החינמית שעוברת לא רחוק מפסל החירות. לגבי המזוודה זה תלוי בגודל שלה , לדעתי עם טרולי רגיל אין בעיה. יום אחד מלא יספיק ליוניברסל סטודיו. עופר

• inbar katz

מספר שאלות לקראת הטיול

תודה רבה!

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות לקראת הטיול

לגבי יוניברסל - שימי לב שיש 2 פארקים נפרדים עם 2 כניסות נפרדות. יום אחד לכל אחד מהפארקים זה סביר. את שניהם זה קשה ביום אחד. אם אפשרי זה רק מחוץ לעונה עם כרטיס אקספרס.

אם חייבים לבחור רק אחד, אז "איילנדס אוף אדוונטשר" הוא הטוב שבין השניים.

• inbar katz

מספר שאלות לקראת הטיול

כן הכוונה שלי היא יום מלא לכל פארק אם זה מספיק בשביל לעשות את כל המתקנים ולמצות את הפארק

• אופירוש
                אופירוש נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות לקראת הטיול

היי ענבר,

גם אני אהיה באורלנדו בתאריכים 9-12/9 .לאחר בדיקות רבות שעשיתי,

בתאריכים האלה בתוספת של אקספרס פאס שיהיה לי, אפשר לעשות את 2 הפארקים

ביום אחד.עמוס מאוד,אבל אפשרי.

• rashk
                  rashk נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות לקראת הטיול

לאמפייר סטייט בילדינג מספיק בהחלט קומה 86. חבל לשלם סכום נוסף ולהמתין לעוד תור למעלית. רצוי מאד לקנות כרטיס מראש באינטרנט ולחסוך זמן. התורים ארוכים מאד. כרטיס הוא לשנה ולא מיועד ליום ולשעה ספציפיים. ממליץ להגיע עד כשעתיים לפני שקיעה ולהספיק לראות את מנהטן לפני השקיעה ולאחר מכן. פשוט מדהים! צריך לקחת בחשבון שיש תור לבדיקה בטחונית ותור למעליות . נדמה לי שיש שתי מעליות לקומה 86.

שייט לסטטן איילנד - חינם. כל חצי שעה יוצאת מעבורת מ"באטרי פארק" מהקצה הדרומי של מנהטן. ההפלגה אורכת חצי שעה. רואים את פסל החירות כמובן ואת "אליס איילנד" .

אין בעייה לעלות עם מזוודה למטוס בתנאי שהטרול קטן. אם הטרול גדול , יבקשו להטעינו לבטן המטוס ויתנו לך קבלה עבורו. הטרול יחכה לך בפתח היציאה מהמטוס . את המזוודה הגדולה תקבלי בקרוסלה בBAGGAGE CLAIM.

לגבי הפארקים - מניסיוני לפני שנתיים עם הנכדים - בדיסניוורלד - בקושי, הספקנו פארק אחד ביום. ולדעתי לא כדאי לקנות כרטיס שמאפשר מעבר באותו יום מפארק לפארק, גם יקר וגם לא מעשי , אבל כל אחד עושה את החישובים שלו....אנחנו היינו שלושה ימים מלאים באורלנדו ובקושי הספקנו את ארבעת הפארקים של דיסני. וגם לנו במלון באתר עצמו

• inbar katz

מספר שאלות לקראת הטיול

rashk תודה רבה על המענה באמת עזרת לי מאוד. לגבי הפארקים לדיסניוורלד יש לי 7 ימי כניסה ככה שאני חושבת שאצליח לכסות על כולםdevil. 

אופירוש!-לגבי יוניברסל החלטתי ללכת על כרטיס של יומיים בכל יום פארק אחר. מקסימום אם אהיה גרידית אקנה כרטיס ליום נוסף.

תודה רבה לכל העונים!! 

• Alexander Supertramp
                      Alexander Supertramp נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות לקראת הטיול

בנוגע לאמפיירסטייט.. הבדל במחיר הוא לא כזה דרמטי ואתה כבר שם Smile שווה להשקיע עוד טיפה ולקבל את החוויה המלאה

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון