אוסטריה בגשם
-
נוחתים שבוע הבא במינכן והתכנון להגיע לחבל זלצבורג וטירול לטיול של שבועיים. כרגע זה נראה שהולך להיות גשום בשבוע הראשון. האם יש אתרי טבע, אגמים, תצפיות שאפשר להנות מהם בגשם? מישהו טייל בגשם ויכול להגיד עד כמה זה נורא בקיץ? עדיין אפשר לשנות את המסלול ולנסוע ליער השחור ואלזס. האם זה עדיף בגשם?
-
אוסטריה בגשםבשבועיים שהיינו באוסטריה בחצי מהימים היה גשם. אבל זה לא היה נורא בכלל.
גם אם יש גשם במקום אחד, זה לא אומר שבמקום אחר (בעמק ליד, חצי שעה נסיעה) גם יש גשם. בבוקר כאשר בודקים תחזית, תבדקו בכמה מקומות אפשריים ותתכננו בהתאם.
לא היה לנו אף יום עם גשם רצוף מבוקר עד לילה. מדובר בפרצי גשם (נניח חצי שעה) שאחריהם מתבהר. לא תאמיני איך אפשר בתוך 20 דקות לעבור ממצב של גשם שוטף למצב של שמיים בהירים ושמש. טיילנו בהלשטאט, מקום עירוני, ובזמן גשם שוטף נכנסנו לבית קפה. בכלל לא נורא. חצי שעה לפני זה עוד היינו בחוף האגם ושקלנו אם להיכנס להתרחץ שם... גם בטירת נוישווינשטיין היה גשם מידיי פעם, בכלל לא נורא.
המקומות העיקריים שכדאי להגיע אליהם רק אם בהיר אלו התצפיות הגבוהות, שם באמת אין מה לעשות אם מעונן ולא רואים כלום.
-
אוסטריה בגשםתודה רבה על התשובה המפורטת

-
אוסטריה בגשםעדיין מאוד מבאס שהטמפרטורות ירדו ב 15 מעלות תוך כמה ימים אבל אין מה לעשות
-
אוסטריה בגשםעדיף ללכת למקום עם פחות גשם
-
אוסטריה בגשםלא הייתי מחליפה את טירול ביער השחור.
היער השחור, למרות מה שהולך בפורום השכן, הוא די אנמי לדעתי.
זלצבורג, טירול או בוואריה הם בכמה רמות יותר יפים (לדעתי כמובן)
-
אוסטריה בגשםמעיל גשם, מגפי גומי ואתם מסודרים! כשהייתי באוסטריה היו ימים גשומים, חוץ מהנהיגה שהייתה קצת מעצבנת, הגשם לא הפריע והיה מדהים. לא הייתי מוותרת על טירול וממליצה לא לדלג על בוואריה. אם גם תתעמקי בתחזית חוץ מלהיבהל מתמונה מאיימת של ענן עם גשם, תראי שמדובר בגשם קל לפרקים, גשם מדיי פעם.... חבל בגלל זה לשנות את מסלול הטיול,מה גם שאוסטריה לטעמי הרבה יותר יפה מהיער השחור, סעו ותהנו

-
אוסטריה בגשםהסתכלתי בתחזית ולא ראיתי משהו מיוחד בשבוע הבא
-
אוסטריה בגשםאתם נהדרים וברור שאוסטריה יותר מעניינת. טסים כבר היום ובימים הקרובים צפוי להיות די קר וגשום באוסטריה. מחפשים איפה להעביר 3 ימים עד שיתחמם באוסטריה. במינכן עצמה כבר היינו מספיק זמן.
שרון, על מה ספציפית לא לוותר בבאריה?
-
אוסטריה בגשםלא הייתי מוותרת על ברטרכסגרדן (אגם המלכים וקן הנשרים, לגביי מכרות המלח שנמצאים באזור הייתי נכנסת מהצד האוסטרי), הדרך הרומנטית עד לעיירה פוסן ושם יש את הטירות של לודוויג- חובה. אם אתם מתחילים בזלצבורג אז לעבור ראשית בברטרכסגרן ואם באזור אינסברוק (אחת הערים האהובות עליי באוסטריה) אז דרך פוסן.