ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה! יפן לבד בנובמבר!

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    4259
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ohad_3492936
      Ohad_3492936 נערך לאחרונה על ידי

אהלן,

קוראים לי אוהד ואני מתכנן טיול של שבועיים מאמצע נובמבר עד סוף נובמבר (מגיע ליפן מארה"ב וממשיך לשם לוייטנאם)

מכיוון שיש לי שבועיים לשרוף (חבר שלי מגיע לוייטנאם רק בסוף נובמבר) אז החלטתי לבחור ביפן כיעד לטיול לבד, בעיקר בזכות התרבות והתחבורה הציבורית שנראת מפותחת מאוד.

קראתי הרבה באינטרנט וקראתי גם בפורום הזה לא מעט לגבי יפן, וכמות המידע שיש היא פשוט מדהימה שממש בלתי אפשרי לפסול דברים!

לכן ארצה עזרה בתכנון מחבר'ה שכבר היו ומבינים ואוהבים את יפן.

כמו שאמרתי אמצע נובמבר (כלומר יש הרבה דברים שלא ממולצים, במיוחד לבד, כמו פוג'י-סאן). אני בחור בן 22 אחרי צבא, עם כושר וציוד לטיולים וטרקים ולא מפחד מעליות Smile

חשבתי להגיע לLake Towada  באומורי, למקדשים סביב קיוטו ולמקומות קטנים בסביבת טוקיו..אבל מפאת הלו"ז הצפוף באמת שקשה לי לבחור ולתכנן..אשמח להמלצות! (כמובן שאקנה JR PASS ואין לי כל כך רצון להישאר בערים הגדולות יותר מיום יומיים...יפן גם ככה רק חלק מהטיול)

תודה ענקית מראש! Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • milly
        milly נערך לאחרונה על ידי

עזרה! יפן לבד בנובמבר!

כמה הערות להתחלה.

המחצית השנייה של נובמבר (בעיקר מה20, נראה לי) זה זמן מצויין לשלכת בקיוטו. שווה ביקור של יומיים שלושה. יש כאלה שיגידו לך יותר. 

הירושימה ומיאג'ימה הם חובה. גם כאן השלכת היא באמצע נובמבר.

באופן כללי, בהתייחס לשלכת, הייתי מציעה להתחיל באזור קנסאי ולסיים בטוקיו.

לגבי אגם טווואדה, השלכת שם באוקטובר. ייתכן שהמקום לא יהיה ממש אטרקטיבי בנובמבר אחרי שכל העלים נשרו. 

• Ohad_3492936
          Ohad_3492936 נערך לאחרונה על ידי

עזרה! יפן לבד בנובמבר!

דבר ראשון תודה מילי 😃

כבר עכשיו מחטט באינטרנט על כל המקומות שרשמת.

אני לא כל כך תופס מה יש לעשות בעיר, לדוגמה קיוטו, במשך שלושה ימים.. בייחוד מכיוון שאני לבד.. אבל אולי אני מפספס משהו. אשמח לשמוע המלצות בנוגע לשבילים או פארקים או סתם מקומות טובים לטיולים!

• דינה57
            דינה57 נערך לאחרונה על ידי

עזרה! יפן לבד בנובמבר!

יש מה לראות בקיוטו ובכלל ביפן - תבחר בקיוטו מספר מקדשים מעניינים, יש את דרך הפילוסופים שנעים ללכת בה, רובע גיון וכו'. מסביב לקיוטו יש מספר יעדים מעניינים כמו fushimi inari, נארה, arashyama וכו'. 

כנס ל-japan-guide ותבחר מה מתאים לך. יפן די קלה לטיול לבד, ככל שתרחיק אבל מאזורי תיירות יכול להיות טיפה יותר קשה מבחינת אנגלית אבל עדיין לא הזכרת מקום לא תיירותי. 

תהנה!

• milly
              milly נערך לאחרונה על ידי

עזרה! יפן לבד בנובמבר!

בהמשך למה שדינה כתבה, בקיוטו  רואים מקדשים. אני מבינה מהתגובה שלך שאתה מחפש יותר טבע אבל אם אתה כבר מגיע ליפן ועוד במחצית השניה של נובמבר ממליצה לך בכל זאת להקדיש זמן לקיוטו בשלכת. בנוסף, אם בימים רגילים רוב המקדשים נסגרים בערך בשעה 5, בתקופה הזאת הרבה מקדשים מוארים בלילה. אם אפשר, אני ממליצה לקנות כרטיס מראש כדי לחסוך את התורים. מכיוון שאתה אוהב ללכת פשוט תחרוש את העיר, עד כמה שאפשר, ברגל במקום להסתמך על תחבורה ציבורית ולהיתקע בפקקים. 

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון