שאלות בנוגע לסרי לנקה
-
היי, מה התקציב החודשי לסרי לנקה? (שינה בגסט האוסים, אוכל במסעדות של מטיילים או מקומיים, אם זה אפשרי). תודה.
-
שאלות בנוגע לסרי לנקהאף אחד לא יודע כמה יוצא שהות יומית/חודשית בסרי לנקה?
-
שאלות בנוגע לסרי לנקהיש הרבה שיודעים אבל לא ראו את השאלה.
קצת סבלנות. או שלא.
-
שאלות בנוגע לסרי לנקהאני ממתינה בסבלנות. הקפצתי את ההודעה כי יצאתי מתוך הנחה שלא רואים אותה והיא נדחקת למטה.
-
שאלות בנוגע לסרי לנקהאפשר לטייל בתקציב של 3000 שח לחודש (כולל קניות, נסיעות, לינה לפעמים בגסטהאוסים זולים ולפעמים יקרים יותר, ספארי, שמורות ועוד).
אפשר גם פחות ואפשר גם הרבה יותר.
-
שאלות בנוגע לסרי לנקההי, מקווה שזה עדיין רלוונטי.
בדיוק חזרתי מטיול שם ואני כותב בלוג שיש בו פירוט של העלויות של טיול בסרי לנקה ועוד מידע שאולי יעניין אותך. הינה לינק - לגלות את סרי לנקה החדשה.
הבלוג מורכב מפוסט ראשי כללי ומפוסטים מפורטים על אתרים שונים שביקרתי בהם -
פסגת אדם, אנורהדאפורה, דאמבולה, קאנדי , נגומבו ועוד...
לגבי השאלה עצמה - הלינה די יקרה. גסט האוסים בסיסיים עולים כ- $10 ללילה בממוצע (ובחלק מהמקומות קשה למצוא כאלה). גסט האוסים ממוזגים ונחמדים יותר עולים כ $50 דולר בממוצע ללילה.
אוכל יעלה כ $10 ליום בממוצע כל עוד אוכלים בעיקר במסעדות מקומיות. אם נוסעים לטייל באזור המשולש התרבותי כדאי לתקצב גם את כרטיסי הכניסה לאתרים בכ - 100 דולר נוספים.
המחירים שאני מציין מתייחסים לאזורים תיירותיים באי. אם נוסעים לחודש (לדעתי די הרבה לסרי לנקה) ונמצאים בחלק מהזמן באזורים שפחות מתויירים במיינסטרים אפשר כנראה גם להסתדר ביותר זול.
התחבורה הציבורית זולה מאוד אבל תוקתוקים פחות (לפעמים צריך).
בגדול, למטייל יחיד הייתי מתקצב חודש ב $1,000 - $2,000 שזה תלוי בעיקר ברמה של הגסט האוסים. אם מטיילים בזוג או בקבוצה זה יכול לחסוך משמעותית במחירי הלינה.
שיהיה אחלה טיול

-
שאלות בנוגע לסרי לנקהתודה דוד, אכנס לבלוג שלך
. -
שאלות בנוגע לסרי לנקההי, בדיוק נתקלתי באתר tripto ביומן מסע של מטיילת שטיילה בסרי לנקה חודש בתקציב של 750$. אולי יעניין אותך לקרוא - http://www.tripoto.com/trip/sri-lanka-1-month-backpacking-so lo-6894