ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מזרח אפריקה לתרמילאים

פורום אפריקה
    4
    4
    2760
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vsdgsdrg
      vsdgsdrg נערך לאחרונה על ידי

הי אנחנו בני 30 זוג שאוהבים לטייל ברגל בעיקר, מאחורינו טיולים רבים במזרח, אירופה ודרום אמריקה הכוללים כמה שיותר טרקים.

בגדול אוהבים מפגש בלתי אמצעי וכמה שפחות תירות ממוסחרת ובגל זה נראה לי שפחות נאהב את טנזניה למשל

הפעם חשבנו על מזרח אפריקה, יש לנו 3 וחצי שבועות.

המלצות על טיול כלשהו יתקבלו בברכה.

אחת המחשבות היא אתיופיה סמיאלין למשל ואז לסיים במאסאי מרה ולאמו, תכנון טוב? 

ראיתי שבסוף 2014 היה פיגוע בגבול אתיופיה סומליה האם בטוח להגיע ללאמו כעת? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Gil317
        Gil317 נערך לאחרונה על ידי

מזרח אפריקה לתרמילאים

אהלן, כמה דברים.

- סה"כ נשמע טוב. אם אתם רוצים לראות גם את אתיופיה וגם את קניה, אז הייתי מקדיש בערך שבועיים לאתיופיה ובין 7-10 ימים בקניה. או לחלופין להקדיש את כל ה3 וחצי שבועות לאתיופיה. אמרתם שאתם אוהבים לעשות הרבה טרקים ופחות תיירות ממוסחרת. אז אתיופיה היא מדינה שיש בה הרבה אתרים לטרקים: הרי הסימיאן, שקע הדנקיל, הרי הבלה וזה לא כולל עשרות מקומות בהם ניתן לקחת תרמיל ולטייל באופן עצמאי. הייתי מקדיש יותר זמן למדינה הזאת.

- לאמו הוא אי מדהים שמחזיר אותך אחורה בזמן, אנשים שם מאוד נחמדים(הרגשתי באופן אישי רמת ביטחון גבוהה גם בשעות מאוחרות), דרך מצוינת לסיים טיול. אני בספק עם הייחודיות של האי תישמר כך גם בעתיד. קניה היא מדינה בסכסוך מתמשך: מה שאומר שיש תקופות של שקט וכאלה קצת יותר חמות(ולא בכל האזורים). לכן, לגביי הביטחון האישי הכי טוב להתעדכן, לפני הנסיעה(וגם תוך כדי), תמיד באתר של "משרד החוץ" כמו כן באתר של "המטה ללוחמה בטרור". שני האתרים נותנים עדכונים על אזהרות מסע באזורים שונים בעולם.

• zvikamr
          zvikamr נערך לאחרונה על ידי

מזרח אפריקה לתרמילאים

מצטרף להמלצה להתרכז באתיופיה. שלושה וחצי שבועות הם זמן קצר למדינה הזו, במיוחד אם אתם בעניין טרקים. אפשרות נוספת באזור היא אוגנדה. טרק הרוונזורי הוא לטעמי מדהים בכל קנה מידה. אבל חייבים לצאת אליו במאורגן והעלות בהתאם.

• אורי
            אורי נערך לאחרונה על ידי

מזרח אפריקה לתרמילאים

אוגנדה בהחלט יכולה להתאים. יש המון מה לראות ולעשות, כולל מסלולי הליכה טובים, טבע, חיות ונופים.

באופן אישי, גם אנחנו מהסוג שאוהב מפגש בלתי אמצעי עם כמה שפחות תיירות ממוסחרת, ואני חייב לציין, שבמזרח אפריקה (ספציפית באוגנדה, טנזניה זנזיבר וכו') היה לנו מאוד קשה ליצור את המגע הזה עם האוכלוסיה המקומית. בעיקר בהשוואה לדרום/מרכז אמריקה, ובטח בהשוואה למזרח שם מאוד קל להגיע לזה. במזרח אפריקה זה לא קרה הרבה. אבל כשזה כבר קרה, זה היה מדהים.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון