יומיים וחצי מארצ'ס לדנבר
-
היי, יוצאים מארצ'ס בבוקר ורוצים לעשות את Rocky Mountain National Park.
כיוון שיש לנו יומיים וחצי ולפי שיטוטים פה ראיתי שמספיק יום אחד לפארק הזה, מחפשת מה לעשות באיזור/ בדרך ואיך לחלק את היומיים וחצי הללו (שבסופם צריכים להגיע לדנבר)
תודה רבה
-
יומיים וחצי מארצ'ס לדנברשלום
באיזה תאריך מדובר?
יום 1
ממואב/ארצ'ס עלו על ה-128 המומלץ ואחר כך על ה-70(נופי גם הוא!) מזרחה ,
הייתי עוגן בעיירה Dillon ללינה בבסט ווסטרן ששם,אגב מעבר לכביש מרגז קניות ואאטלט קטן,בכלל המלון על שפת האגם אמור להיות נחמד, אגב אנחנו לנים שם בספטמבר.
יום 2
במידה ואתם מבררים שאפשר לחצות את הפארק של הרוקיס ממערב למזרח עשו מה שאנחנו במידה והכביש לא חסום עושים/
יןם 3
חושב שדרך בולדר החמודה לדנוור
כדאי להכין תוואי אלטרנטיבי לביקור בצד המזרחי של הרוקיס,למקרה וכביש מרכז המבקרים אלפין הגבוה חסום.
כמובן שתחכו להמלצות אחרות מחברים
מוני
-
יומיים וחצי מארצ'ס לדנברמדובר בשבוע הבא! (איזה לחץ
) יציאה ביום רביעי בבוקר.. האם יש דרך לדעת אם כבישים חסומים בזמן אמת? ובלילה השני ללון בפארק עצמו?תודה

-
יומיים וחצי מארצ'ס לדנברהייתי צריך לנחש
אם אתם שם בשבוע הבא אין בעיה לחצות ממערב למזרח.
נסיעה טובה ומהנה!
מוני
-
יומיים וחצי מארצ'ס לדנברביום הראשון אפשר במקום בכביש המהיר 70 אפשר ליסוע דרומה יותר בכביש 50 - הדרך מאוד יפה. להיכנס גם לטייל (או לתצפיות) בקניון השחור של הגניסון.
-
יומיים וחצי מארצ'ס לדנברחשבתי להציע את זה ונכנסתי לגוגל ,והדרך מתארכת משמעותית להמשך, אבל כפי שכתבתי,שימתינו לחברים נוספים ,חשבתי גם עליך כבעל נסיון רב בקולורדו.
מוני
-
יומיים וחצי מארצ'ס לדנברתודה! חשבתי על הקניון השחור אבל באמת היה נראה לי רחוק.. אבדוק את זה כאופציה בכל זאת.
מוני- לגבי הנקודות ציון שהבאת לי- במקומות הללו יש מסלולים מומלצים? או שזה רק תצפיות?
תודה רבה רבה
-
יומיים וחצי מארצ'ס לדנברהתחלתי לכתוב תשובה, ואז התברר לי שאינני בטוח האם ה- 2.5 ימים כוללים את הביקור בפארק ה- Rocky Mountain אם לאו. זה הבדל משמעותי ביותר מבחינת אפשרויות הביקור באתרים לאורך הדרך.
אם נניח שזמן זה כולל גם את הביקור בפארק ה- Rocky Mountains, הרי שבאמת אין יותר מדי זמן פנוי, משום שהדרך לדנבר לוקחת על פי נסיוני כיום נסיעה (לא מהבוקר עד הלילה, אבל חלק ניכר מהיום), כולל עצירות לאורך I-70.
אני מניח שתוכלו לשלב את הקניון השחור של הגאניסון בתוכנית. בודאי את הגדה הצפונית שלו, הקרובה יותר ל- I-70.
אפשרות נוספת היא לנסוע ישר לדנבר, ואת הזמן הפנוי להשקיע באיזור המזרחי של הרוקיס. למשל, ביקור באתרים ממערב לדנבר כמו הקבר של באפלו ביל ב- Lookout Mountain, המכרה ב- Idaho Springs, העירה Central City, האמפיתאטרון red Rocks בפרבר של דנבר, Golden.