פארק יוסמיטי
-
הי.
מתכננת להגיע ב-10.9 ליוסמיטי ומשם להמשיך לווגאס. לא בטוחה כמה זמן להקדיש לפארק. אנחנו זוג, אוהבים טבע אבל לא "מורעלים"... אנחנו רוצים לטייל (ברגל) ולישון באחד מהריזורטים בפארק (לא בשטח). בכמה זמן לדעתכם אפשר לראות את המקומות היפים של הפארק בלי לרוץ אבל מצד שני גם בלי למרוח את הזמן?
תודה

-
פארק יוסמיטיהמינימום זה יומיים.
לילה אחד תיקחו מחוץ לשמורה ובסמוך אליה.
בבוקר תטיילו בעמק ובגליישר פוינט ותיקחו מקום לינה בעמק.
בבוקר תטיילו לאורך כביש טיוגה ובלילה תיקחו מקום לינה בממות' לייק או בישופ.
למחרת בבוקר - נסיעה ללאס וגאס.
-
פארק יוסמיטיתודה
ועוד שאלה - אנחנו לא מגיעים עם רכב אבל הבנתי שאפשר להסתדר בפארק עם ההסעות הפנימיות של הפארק נכון?
ושוב תודה מראש
-
פארק יוסמיטיבתוך העמק ולגליישר פוינט יש שאטלים של הפארק ואין בעיה להסתדר. אני לא בטוח לגבי כביש טיוגה.
בכל אופן, ציינת כי אתם רוצים להמשיך מהפארק אל לאס וגאס, אז איך אתם מתכוונים להגיע לשם?
-
פארק יוסמיטישאלה מצויינת... אין לי מושג
-
פארק יוסמיטיהרגת אותי מצחוק ................

-
פארק יוסמיטי help!!!!!!זהו. עכשיו אני ממש בהיסטריה.
אז מסתבר שאי אפשר להגיע מיוסמיטי ללאס ווגאס בלי לבזבז על זה יום עם מיליון אוטובוסים ורכבות ומוניות ומלא מלא כסף.
אני לא יודעת מה לעשות.
מישהו עשה פעם את המסלול הזה? עזרה בבקשה בבקשה
-
פארק יוסמיטיבכניסה לפארק לכו לריינג'ר שיראה לכם את המסלול של היומיים. לדעתי זה יתאים לכם בול. הייתי שם כמה פעמים, פעם אחת שבוע, פעמיים אחרות יומיים. לדעתי יומיים יכולים להספיק למי שמההר.. למרות שמדובר באחד מהמקומות היותר יפים בארה"ב
-
פארק יוסמיטיאת כנראה בהיסטריה בצדק.. אבל עדיף עכשיו מאשר בארה"ב.
אם תתני יותר פרטים לגבי הטיול אותו אתם מתכננים ומה המסגרת אולי אפשר יהיה לעזור לך. קחי בחשבון שהרוב המוחלט של המטיילים פה עושים זאת באמצעות רכב שכור.
דנה
-
פארק יוסמיטיאין ברירה כנראה.. אני אנהג

ועכשיו אחרי שקצת נרגעתי ואני מתחילה להתרגל לרעיון חשבתי שאולי בכלל נתחיל את הנהיגה ב-fresno.
אנחנו מגיעים מניו יורק - טסים לפרזנו ומשם חשבתי שניקח אוטובוס לפארק. אבל אולי כבר כדאי לקחת רכב מפרזנו. כי אנחנו נוחתים בפרזנו אחה"צ ואז כבר אין אוטובוסים לפארק (מפספסים את האחרון בדקות). אם ניקח רכב לא נבזבז לילה בפרזנו ונגיע בערב (??) ליוסמיטי וככה על הבוקר נוכל להתחיל לטייל.
כן. אני מתחילה להתאהב ברעיון. מקווה שכבישי ארה"ב ישרדו את הנהיגה שלי..
-
פארק יוסמיטיאחרי שתנהגי בארה"ב יהיה קשה לחזור לנהוג בארץ...
-
פארק יוסמיטיאתה אומר את זה כי לא ראית אותי נוהגת ....

תודה רבה לכל העונים, אין ספק שבכל טיול שעשיתי את העצות הטובות והמועילות ביותר קיבלתי בפורום הזה
יום טוב ושנה טובה (אני אחגוג אותה ביוסמיטי
) -
פארק יוסמיטישנה טובה גם לך

נסיעה טובה .