האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיה
-
אני מנסה להוזיל טיול לטורקיה ( מרמריס/ אנטליה) ולהזמין טיסה בנפרד ומלון בנפרד.
האם מסוכן המעבר משדה התעופה למלון לבד? ובאיזה דרך מומלץ לעשות זאת?
טרם החלטתי לאן מרמריס או אנטליה
-
האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיהאתה בטח צוחק
תיקח מונית או רכב שכור
-
האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיהכן זה מאד מסוכן, בלי ליווי משטרתי של יחידה מיוחדת לא הייתי מבצע את זה. קל וחומר ללא שכפצים וקסדות.
לא רק שכל הטורקים מתעבים אותנו ורוצים לפגוע בנו, גם יש להם מין רדאר מיוחד כזה שמזהה את הישראלים גם כשהם יושבים בתוך מונית.
וברצינות: אתה שואל שאלה שמעבר להיותה מוזרה - מה שיותר מוזר זה עצם העובדה שבכלל העלית על דעתך שנסיעה משדה תעופה במדינה מסויימת למלון היא מסוכנת - ובכל זאת אתה בוחר במדינה הזו כיעד לנופש.
ולא,זה לא מסוכן.
-
האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיההשיטה של הוזלת הטיול ע"י הזמנה נפרדת של טיסה, מלון, העברה, לא בהכרח מוזילה תמיד באופן אוטומטי את העלויות. במקרה שלך זה יהיה יותר יקר. כולל העובדה שלא ניראה לי שתימצא טיסות ישירות מנתב"ג שלא דרך חבילה, אלא רק דרך קונקשן באיסטנבול. הסכנה היחידה הינה "שיקרעו" אותך במחיר של העברות בעיקר למרמריס, בגלל המרחק. נקודה לשיקול דעת, החבילה תהייה בטיסות צארטר ובנפרד כנראה סדירות עם ה: + - של כל אחת.
-
האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיהטל שלום
תודה על הזמן שהקדשת לענות לי
אכן הטיסות למרמריס ואנטליה עם קונשקיין. המחירים בסביבות 400$.
לכן כמטייל לבד חשבתי להזמין בבוקניג מלון וככה להוזיל.
שאלתי לגבי המסוכנות התכוונה לנסיעה ציבורית באוטובוס משדה התעופה למלון
אתה צודק במונית יקרעו אותי במחיר
אוליי יש לך מידע לגבי נסיעה באוטובוס משדה התעופה למלון (מרמריס/אנטליה)
-
האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיהרן.אזור מלונאות עצמו יכול להיות בטוח בהרבה מעצם דרך ההגעה לאותו אזור.
שנית - כוונתי הייתה לנסיעה באוטובוס
למי שיש מידע בנוגע לנסיעה באוטובוס משדה התעופה לאזור המלונות (מרמריס או אנטליה)
-
האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיהאתה תשלם כ-35$ להסעה לאיזור המלונות או שתיסע בקו 600 לתחנה מרכזית אנטליה ומשם תמשיך.
-
האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיהאני עדיין חושב שחבילה במקרה הזה עדיפה מבחינה כספית, נוחיות ובטח מבחינת זמן. גם אם אתה צריך להתאים את עצמך ללו"ז של הטיסות. הטיסה לאנטליה כ: שעה, דרך איסטנבול עוד 2.10 ש". ללא זמן השהייה בשדה עצמו. במידה ואתה לא מעוניין בהמולה המשפחתית של הקלאבים, תיבחר מלון בעיר עם חוף רחצה צמוד. תוכל לצאת לטייל בעיר, רגלית או עם הרכבת הקלה שעוברת לאורך הרחוב הראשי מקצה לקצה. עד ממול חופי הרחצה הציבוריים של העיר והמוזיאון הארכאולוגי המאד נחמד שבצד המערבי של העיר. יש נמל נחמד במרכז, יש סמטה רק של מסעדות שוארמה. גם במידה ואתה מעדיף לפצל את החבילה עדיף אנטליה. אין לי מושג לגבי תחבורה ציבורית, במקרה "הגרוע" תשלם על מונית מהשדה למלון בעיר. המרחק הכי קצר שיש. הבעיה שהמקומיים הפשוטים [ נהגי האוטובוס הציבורי למשל,לא הסוחרים בעיר ] לא שולטים באנגלית וכמעט בלתי אפשרי לתקשר איתם. ממרמריס הייתי יורד לגמרי. עיירה עם המרינה של עשירי תורכיה. מרוחקת כשעתיים נסיעה משדה התעופה דרומית לאיזמיר. מלבד בטן\גב במלון אין כמעט מה לחפש בחוץ. גם בטיול בתקציב שקול, יש היבטים נוספים. בכל מיקרה במידה ואתה כן מוצא אוטובוס לעיר \ למלון, אין כל בעיה של בטחון אישי. ס"ה הסוחרים באנטליה נפגעו קשות מכך שהישראלים הפסיקו להגיע. בניגוד לתייר הבריטי \ גרמני שמשלם "הכל כלול" ולא יוצא מפתח המלון, הישראלים נהגו לצאת לקניות של מאות $ בממוצע לאדם. ולכן לפחות כלפי חוץ ברחוב מחייכים ומחפשים את התייר הישראלי.
-
האם מסוכן לעבור לבד משדה תעופה למלון בטורקיהדווקא לגבי התחבורה הציבורית באנטליה אני יכול לעדכן.
נהגי האוטובוס משתדלים לעזור ואומרים לך מתי לרדת.
האוטובוסים נוחים וממוזגים
חלק מהתחנות ממוזג. בנו מסביב לתחנה אקווריום מזכוכית ושמו מזגן. לא הכי יעיל כשיש הרבה אנשים וחם.