הגעה למלון Centara Grand Beach Resort & Villas Kra
-
אשמח לדעת דרכי הגעה למלון משדה התעופה קראבי
וחופים מומלצים באיזור
תודה לעוזרים
-
הגעה למלון Centara Grand Beach Resort & Villas Kra -
הגעה למלון Centara Grand Beach Resort & Villas Kraמהשדה בקראבי לוקחים מונית או את השאטל של השדה (שהרבה יותר זול) לחוף אונאנג שם המלון ממוקם.
אני מניח שאם תיצור קשר עם המלון הם יספקו בתשלום שירות הסעה למלון, אם כי אני לא חושב שזה נחוץ.
חופים מומלצים הם כאמור חוף אונאנג לבילויים, וחופי ריילי ליופי
-
הגעה למלון Centara Grand Beach Resort & Villas Kraלמלון Centara Grand Beach לא ניתן להגיע ברכב. שום כביש איננו מגיע אליו.
המלון אכן ממוקם בקצה Ao Nang אך הוא מבודד ומקסים ובעל חוף פרטי משלו.
הדרך היחידה להגיע אליו כאשר אתה עם מזוודות היא להגיע במונית למזח ומשם להמשיך בסירה של המלון אשר יוצאת אחת לשעה מרציף Noppharat Thara.
רצוי לתאם עם המלון את שעת ההגעה על מנת לודא את שעת היציאה של הסירה.
בדרך כלל כל שעה עגולה.
מצורפת מפה בה סימנתי עבורך את המלון בכוכבית.
-
אם כך "לכודים" בריזורט הזה והתנועהאליו וממנו מוגבלת?
בעייתי לא?
-
אם כך "לכודים" בריזורט הזה והתנועהעדיף לקחת בית מלון על אאו נאנג עצמו ולא להיות כלוא באיזה כפר נופש, תאילנד כל כך מעניינת שתמצא את עצמך במלון רק כשאתה ישן בו לכן אני אישית לא הייתי משקיע יותר מדי בבתי מלון בתאילנד.
-
אם כך "לכודים" בריזורט הזה והתנועהבוקר טוב איציק,
הדבר ידוע וכבר הייתי מספר פעמים. למרות הכל אני כן מחפש מלון ברמה גבוהה (ואף מאוד) בייחוד בקראבי שהשהות שם היא בעיקר בטן גב.
אמיר המליץ על מלון זה וכן על הסופיטל. במידה ויש לך משהו מומלץ ברמה דומה אשמח לשמוע.
בכל מקרה תודה על המענה.
-
אם כך "לכודים" בריזורט הזה והתנועהכמו לכל דבר בחיים - יתרונות וחסרונות.
מצד אחד חוף פרטי מדהים ביופיו ומצד שני הנגישות היא לא רגילה.
אילו היתה נגישות קלה היית מאבד את הפרטיות בחוף המיוחד הזה.
למלון ישנו רציף ממנו ניתן לקחת סירה לחוף באופן פרטי או את סירת המלון, שאטל חינם, היוצאת פעם בשעה.
המילה "לכודים" איננה מתאימה למלון הספציפי הזה היות וקיים בנוסף גם שביל גישה להליכה רגלית לכביש החוף מרכזי. השביל מואר בכל שעות היום והלילה אך דורש טיפוס וירידה במדרגות - סה"כ הליכה של כ-10-15 דקות.
מכייון שריילי ביץ' איבד לדעתי את קיסמו כבר מזמן, זהו לדעתי המלון המספק גם גישה לבילויי ערב בחוף אאו נאנג או בעיר קראבי וגם פרטיות כמעט מוחלטת בחוף מבודד.
שתי האופציות קיימות - יש אנשים שזה מתאים להם וחושבים שהוא גן עדן עלי אדמות, ויש כאלו שלא... איש איש והעדפותיו
-
תודה - ושאלה נוספתמבין סופיטל וסנטרה שעליהם המלצת - מי מבין שניהם?
-
-
תודה (כרגיל) אמיר