התלבטות רצינית בכביש 1
-
שלום, אנחנו זוג שנוסעים עוד שבוע וחצי למערב ארהב.. המסלול מוכן פחות או יותר אבל יש לי התלבטות מאוד גדולה איפה לישון בכביש 1.
אנחנו יוצאים ביום שישי בבוקר מסן פרנסיסקו לכיוון LA דרך כביש 1. עכשיו ככה, אנחנו שומרים שבת ולכן אנחנו חייבים לעצור איפשהו ביום שישי בסביבות 17:00 עד יום ראשון בבוקר ואז לצאת ביום ראשון על הבוקר כדי להיות כבר בLA בערב.
אני יודעת שזה לא הרבה זמן אבל זה מה יש..
השאלה שלי היא איפה לישון? כרגע האופציות העיקריות זה או מונטריי או מורו ביי..
לגבי מונטריי- זה נשמע ממש מקום יפה ואנחנו גם רוצים לבקר באקווריום ששמענו שהוא אחד היפים אז אולי ניסע לשם ונהיה באקווריום ואז כבר נישאר שבת, אם כן למישהו יש המלצה איפה כדאי לישון באזור שיהיה נעים להסתובב בו ברגל במשך השבת? (ליד הים, טיילת, או כל דבר נחמד..)
החיסרון שלי ולכן גם ההתלבטות שסה"כ מונטריי דיי קרובה לסן פרניסיסקו אז אולי זה "ידפוק" לנו את יום ראשון כי ישאר מלא כביש עד לLA ונהיה בלחץ.. ולכן באה המחשבה על מורו ביי.. האם במורו ביי יותר נעים להשאר בשבת?
אם החלק הכי יפה של הכביש הוא עד מורו ביי ואחכ זה יותר רץ אז עדיף לנו לישון במונטריי אבל אם יש הרבה מאוד מה לראות אחרי מונטריי אז אולי אנחנו מפסידים..
מקווה שההתלבטות שלי ברורה, ברור לי שתמיד אפשר להתעכב יותר או פחות אבל אנחנו רוצים את הדברים הכי יפים ועיקריים אם נוכל להספיק..
אשמח לעזרה! תודה:)
-
התלבטות רצינית בכביש 1היי, אעזור לך בפן של שבת-
מבחינת מוטרי או מורו ביי- מונטריי יותר גדולה, ואפילו יש בה בית חב"ד-
http://www.chabadofmonterey.com/ כך שאם תרצו ארוחות/אוכל כשר אולי זה יותר כדאי. אני לא יכולה לייעץ מבחינת הדרך מה יותר כדאי כי אני לא זוכרת, אבל כשאנחנו עשינו את כביש 1, לנו במורו ביי.. אבל זה גם היה אמצע שבוע.
-
התלבטות רצינית בכביש 1תודה! האמת אנחנו לא ככ בלחץ על בית חבד ותפילות.. כבר היינו במקומות שכוחי אל בשבת והסתדרנו מעולה.. נבשל לעצמנו אוכל לפני , אבל אני אשקול את זה.. זה שמונטריי גדולה זה דווקא בעייתי כי כל מקום צריך ליסוע ברכב וכשאני מחפשת מקום לישון לא נראה שיש משהו במחיר סביר שהוא במרחק הליכה ממקום מעניין לעומת מורו ביי שיותר קטן ונגיש.. השאלה היא שוב אם זה לא יהיה לנו לחוץ להגיע עד מורו ביי..
תודה שוב:)
-
התלבטות רצינית בכביש 1אינני יודע באיזו מידה אתם "חייבים" להגיע לל"א ביום ראשון עד הערב.
אני מציע: ביום שישי לעשות את הדרך עד מונטריי בלבד, לבקר באקווריום ובאיזור התיירותי - הקאנרי וורף, ולהשאר במונטריי לשבת, רצוי במרכז כך שתוכלו לשוטט ברגל.
ביום ראשון בבוקר, לצאת לכביש מספר 1 ולעשות אותו בניחותא עד סן לואיס אוביספו החמודה, וללון בה.
אם ניתן, להשלים את הנסיעה לל"א ביום שני בבוקר.
-
התלבטות רצינית בכביש 1תודה על העצה אבל אנחנו חייבים להגיע לLA ביום ראשון.. יש לנו משפחה שם ואנחנו ישנים שם לילה ובשני בבוקר יוצאים ללאס וגאס..
בכל מקרה נראה לי שנלך על מורו ביי וכנראה שנוותר על האקווריום... או שנצא ממש מוקדם מSF ונגיע למונטריי נעשה את האקווריום עד 12:00-13:00 וניסע לכיוון מורו ביי בתקווה להגיע לשם סביב השעה 18:00.
5 שעות כולל עצירות ממונטריי למורו ביי זה סביר?
-
התלבטות רצינית בכביש 1נראה לי יותר כמו דהרה על הכביש ולא טיול...
רק שמורת פוינט לובוס הסמוכה למונטריי מצדיקה לבדה ביקור של כשעה וחצי.
מה יוצא מכל זה?
לא תסעו בנחת בקטע בין ס"פ למונטריי שגם בו יש מה לראות,
לא תבקרו כמו שצריך במונטריי,
לא תטיילו בכיף על כביש מספר 1, עם עצירות מרובות לתצפיות.
אולי תוותרו על יום בוגאס???
-
התלבטות רצינית בכביש 1נסיעה ביום אחד ממונטרי לל"א - לא קל טכנית. וחבל על פספוס החוויה. ירגיש יותר כמו מרתון . (מנסיון).
נסו לצאת בשישי מוקדם ותגיעו בכביש המהיר למונטריי. תוכלו ביום זה להנות משמורת פוינט לובוס הנפלאה (כשעתיים) , מדרך 17 המייל (אם תרצו) , מקו החוף של מונטריי , ואיזור הטילת , וגם מהאקווריום (שעה-שעתיים)
לא אמור להיות לחוץ בזמן בהנחה שהמלון במונטריי.
לגבי יום ראשון ופרק הנסיעה בו - אולי יציאה מוקדת תעזור - יש הרבה שרשורים לגבי הכביש בפורום .